Header Ads

Nagy név bejelentve a Raw-ra!, Lana Wrestlemania Update!

Vajon Lana ott lesz Rusev mellett a Wrestlemania 31-en? Melyik híres előadó lép fel a következő a Raw-on?

-Lana-t nem láthattuk az előző Raw adáson mivel a WWE új filmjének forgatásán van jelenleg. De aggodalomra semmi ok, a "Ravishing Russian" ott lesz a Wrestlemanian! Ezt a WWE varrónőjétől, Sandra Gray-től tudtuk meg egy twitter posztjában, amikor rákérdeztek, hogy kiknek készít ruhát az év legnagyobb gálájára.

-A hatalmas híresség nem más... mint a világhírű Rap sztár;Snoop Dogg!
Snoop 2009 után tér vissza a WWE-be, akkor az egyik Raw-nak volt a házigazdája és a Wrestlemania 26-on is feltűnt utána.

8 megjegyzés:

 1. Snoop Dogg.. hát én nem kedvelem anyira...

  VálaszTörlés
 2. Valahogy a WWE-be mindig olyan előadó megy akinek rühellem a számait. A címet olvasva azt hittem, hogy a nagy név az valami pakrátort takar mert ez így nekem egy nagy Senki lett.

  VálaszTörlés
 3. Ki más is, mint a világ egyik legnagyobb rappere aki annyira szétszívta már az agyát, hogy kvázi önmagát meg a stílust köpi arcon... Ő is már össze áll minden szarral, meg elmegy mindenhova pfejh

  VálaszTörlés
 4. A két legnagyobb füvező, feka, rappert kellett meghívni de tényleg....Wiz Khalifa, Snoop Dog. #CongratsWWE

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. És még ők mondják, hogy gyerekbarát szervezet :D

   Törlés
  2. Jah hát, Mcmahon kib#szott nagy képmutató patkány, ő is oda húz ahol a pénz van, és amiből pénz van, azért nem sajnálja átlépni a szabályokat. Mikor visszajött a pusztító fehérbálna akkor is nagyon erősen túllépték a pg határokat, de nem volt baj, hisz a pénz mindenek felett.
   Aztán most a gyerekek had nézzenek egy 40 kilós elkurvult négert, aki össze vissza szívta az agyát a 90 es évek óta, és odáig süllyedt, hogy mindenféle diszkópatkány zenéket csinál, meg olyanokhoz adja a nevét, amivel szembeköpi az egész rapszakmát.

   Törlés
  3. De hát nem baj, világhírű, és ez pénzt jelent.

   Törlés
 5. Hívnának valami heavy metal bandát komolyan... Mondjuk Killswitch biztos nem lesz, mióta Punk elhagyta a WWE-t ;)

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.