Header Ads

Mysterio végleg felhagy a birkózással?

A hírek szerint Perro Aguayo Jr. halála után Rey Mysterio komolyan elgondolkodott a pankráció világától való végleges visszavonuláson!

A Rey-hez közel álló hírforrások mind arról vélnek tudni, miszerint erősen elgondolkodott a visszavonuláson.

Mint ismeretes Perro Aguayo Jr.  előző hét pénteken egy Tag team meccsen vesztette életét, amikor egy mozdulat következtében a feje a ring széléhez csapódott. A ringbe még vissza tudott mászni ám utána életét vesztette.

9 megjegyzés:

 1. Na jó szeretném ha valaki tisztázná a számomra hogy mitől is halt meg ez a pankrátor?

  "Mint ismeretes Perro Aguayo Jr. előző hét pénteken egy Tag team meccsen vesztette életét, amikor egy mozdulat következtében a feje a ring széléhez csapódott. A ringbe még vissza tudott mászni ám utána életét vesztette."

  Mikor csapódott neki a ring széléhez a feje?Mert ebben a videóban nem látom.Én azt is olvastam erről hogy akkor történt az incidens amikor Rey nekirugta a kötélnek.Most akkor mi van?Miért halt meg és ki miatt halt meg?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én ugy tudom hogy a 619 től halt meg.:(

   Törlés
  2. A 619-tól nem halhatott meg, mert Rey lába felette ment el. Ott már halott volt.
   Valamilyen trauma érhette az agyát, mert a közelin sajnos egyértelműen látszik, hogy a szemzugából folyik a vér. Lehet, hogy a meccsen korábban kapott egy ütést. :(

   Törlés
  3. Utána néztem a dolognak de természetesen több variációt is olvastam

   A: Attól halt meg hogy neki csapódott a kötélnek
   B: Attól halt meg hogy Rey fejbe rugta a tarkójánál

   Érdekes mert én nem látom mikor rugta őt fejbe Rey?

   Törlés
  4. Az világos hogy a csávó bakizott mert a hurricana mozdulat után a kötélen kellett volna landolnia de ehelyett kiesett utána visszament a ringbe.Eddig ugye láthatóan semmi baj nem történt.Utána látható hogy Rey megrugta és a kötélnek esett.Sem a rugás sem a kötélnek esés nem látszott komolynak nekem,de ezek szerint valamelyik mozdulat csak halálos volt

   Törlés
  5. Szerintem amikor vissza jött a ringbe és kapta a drop kicket az volt halálos

   Törlés
 2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 3. 619 után elvesztette az eszméletét, kórházba vitték, és ott halt meg 4-5 órával később. Gondolom vmi belső sérülése volt. Azt is olvastam vhol, hogy Rey-t letartóztatták emberölés miatt.

  VálaszTörlés
 4. Nem vagyok perdöntő, nem is tudtam a videóból levenni igazán a halál okát.. Én sosem kedveltem a kis mexikóit, de úgy gondolom, hogy nem tehet róla. Vitte a showt és amint észrevette, hogy baj van be is fejezte. Ő is értetlen a meccs után. Sajnos előfordul ilyen eset. Lásd akik a focipályán terülnek el. Szomorú dolog az ilyen.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.