Header Ads

Miért nincs Daniel Bryan a reflektorfényben?

http://media-ewrestlingnews-com.s3.amazonaws.com/2014/10/26/07/04/20/537/daniel_bryan_surgery.jpg
A hírforrások alapján az, hogy Daniel Bryan még csak közel sincs a rivaldafényhez, és nem szerepelhet a WWE World Heavyweight Title-rt folytatott küzdelemben az a WWE vezetőségének aggódásáért van!

A vezetőség ugyanis túlságosan aggódik az egészségért, és attól tartanak, hogy a nyaksérülés ami tavaly szinte az egész éves kihagyásra kényszerítette bármikor visszatérhet.

Továbbá úgy gondolják, hogy Bryan a rövidebb utat választotta a gyógyulásához aminek a teljes rendbejövetelhez messze több időre lett volna szüksége. A szituációt Kurt Anlge helyzetéhet hasonlították, aki hosszú évekkel ezelőtt szintén nyaksérülésektől sújtotta karriert futott be a WWE-ben, és ő is inkább a rövidebb utat választotta a gyógyuláshoz, ám ezzel csak többet ártott mint használt.

14 megjegyzés:

 1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 2. Ez jó nagy hü..3ség ha félnek a sérüléstől nem rakták volna be egy "Ladder match"-be...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az más de ha nagy címet adnak neki eléggé kínos hogy sérülés miatt le kell adnia...

   Törlés
 3. Én hat emberrel szívesebben veretném el magam,mint egy Brock Lesnar-al

  VálaszTörlés
 4. valaki tudna segiteni abban hogy az ora elovitele miatt a wm 02:00-tol vagy 03:00-tol lesz magyar ido szerint?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. 2:00-kor lesz.De a pre-show 0:00-kor lesz...Itt egy LINK A WWE NETWORKhez:http://tvmazza.com/wwe-hd-live-streaming/

   Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
 5. Szerintem ez csak kifogás....mégsem mondhatják azt a rajongóknak hogy Daniel Bryan-t kivesszük a nagyok közül. Lássuk be DB-t azért hozták fel ennyire mert kellett valaki Cena helyére amíg ő nem elérhető. Az más kérdés hogy útközben kiderült hogy Cena-val ellentétben őt szereti a közönség és (saját véleményem szerint) jobban is teljesít a ringben. De most hogy Cena visszajött (bár hál istennek közelében nincs a főövnek), Roman-t meg sikerült valahogy izzadva felhozni a nagyok közé attól félek hogy DB akkor sem kapna shot-ot a főövre ha a világ összes orvosa mondaná hogy tökéletes a nyaka....

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Pedig úgy jobb lett volna,ha egy triple threat meccs lenne,mert így roman tudott volna feud-olni valakivel,mert ugye brok lesznár otthon pihengetett,ráadásul bajnok-ként.

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.