Header Ads

Brock Lesnar & WWE - részletek és a tervek!

http://media-ewrestlingnews-com.s3.amazonaws.com/2015/01/23/15/12/15/723/brock.png
Brock Lesnar tegnap az ESPN Sports Center vendége volt ahol bejelentette, hogy a pályafutása, mint MMA harcos végleg véget ért!

Majd folytatta, hogy nagyon nehéz volt ezt a döntés meghoznia, amin már lassan egy éve törte a fejét, de eljött az ideje, hogy ezt a fejezetet lezárja az életében.

Hétfőn a RAW után meghosszabbította a szerződését a WWE-vel, hiszen Vince McMahon olyan ajánlatot tett neki, amit egyszerűen nem tudott visszautasítani. Az eredeti szerződése szerint hétfőn este elhagyta volna, a szerveztet ám most nagyot változott a világ.

Érdekesség, hogy mielőtt megkötötte volna a WWE- szerződését keményen elkezdett edzeni egy MMA-s visszatérésre, ám a hírek szerint a közeli barátai, de inkább a felesége Rena miatt döntött a pankráció mellett.

Nagy eséllyel a WrestleMania után, mint babyface karakter fogjuk látni, hiszen mint arról írtunk már régebb óta a levegőben lóg egy face turn. A pletykák szerint arra is van esély, hogy Paul Heyman ellene fordul a WrestleMania-n, és inkább Reigns mellé áll. Hiszen nem csak mi érzékeljük Reigns „remek” mikrofonos tehetségét, hanem a WWE vezetősége is, és Heyman-nel az oldalán ezt is meg tudnák oldani.

16 megjegyzés:

 1. Több éves szerződést írt alá,Full Time fizetést kap Part Timerként.

  VálaszTörlés
 2. Imádom Brock-ot lehet, hogy csak ritkán szerepel de akkor nagyot szól a dolog, viszont mi a fene már az, hogy face Lesnar.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Gondolj bele, így hogy marad 100% hogy veri Reignst,hacsak tényleg meg nem húzzák ezt a Heyman turne-t,ami valljuk be nagyot szólna. Ha most tisztán kikapna Reigns,a srác mehetne a süllyesztőbe, FAceként már nemtudna visszajönni,de heelként..tyűűha, nagyot ütne az biztos. Brock meg sokszor volt már face,és remekül alakította..én szívesen megnézném..

   Elnézést a nyelvtani hibákért, telefonról nehéz írni :D

   Törlés
  2. Én is mindig telórol írok úgyhogy nen zavar ha van benne hiba. Face brockot én meg nem láttam még de valahogy nem ia tudom elképzelni. Örülnék egy brocky győzelemnek mert ezt a reignst nem nagyon szeretem bár mostanába nem olyan rossz.

   Törlés
  3. Tessék ilyen volt a face Brock anno még 2003-ban https://www.youtube.com/watch?v=aQUMYjauEsk

   Törlés
  4. Nekem mindegy hogy face vagy heel de ha face ne olyan legyen mint cena

   Törlés
 3. Nah Lesnar rég volt már Face itt az ideje :D YES :D Várom :) :D

  VálaszTörlés
 4. Legalább ne 3 mozdulattal nyerne. Több mozdulata volt, most meg 3 van csak. Ez nem lesz jó igy.

  VálaszTörlés
 5. Ennek örülök, hogy Brock marad, másik nagy kedvenc Ambrose mellett :D
  De ez a WrestleMania történet szerintem egy marhaság. Az lehet, hogy Lesnar face lesz (nem szeretném), de hogy nem Reigns miatt lesz az, az 100%. Ahogy az is 100, hogy Reigns se lesz heel.
  Sokkal valószínűbb szerintem, (és erről mindenki megfeledkezik), hogy Rollins beváltja a táskát, és ő lesz a bajnok. A kérdés csak az, melyikükön váltja be?
  Az egyik változat, nem elképzelhetetlen, hogy a meccset és az övet Reigns nyeri, de sokáig nem lesz bajnok, mert jön Seth, beváltja a táskát, és megnyeri a címet. Így Reigns a toppon maradhat annak ellenére, hogy nem lesz bajnok. Viszont így Lesnar nem lesz face, és elképzelni nem tudom, mihez kezdenek vele utána a kreatívok...
  Másik változat, hogy Lesnar bajnok marad (nyer, vagy DQ), de mondjuk sérülést szenved, és rajta váltja be Rollins a táskát. Így face lehet Lesnar, és a bosszúról szólhat a feud. De így kiszorul Reigns a storyból.
  Van egy harmadik is, Rollins egyszerűen belerondít a meccsbe, még mielőtt nyerne valamelyik. Pl. Reigns éppen lekopogná Lesnart, de bejön Rollins, leüti a táskával, majd ő kopogja le Brockot. Így ketten üldözik majd Seth-et, és képben marad mindkettő... Érik már az a táskabeváltás nagyon, ne felejtsétek el!
  De az, hogy Heyman a WM-n "elárulja" Lesnart, és Reigns lesz az új Paul Heyman guy, na az egy nagy marhaság!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is hasonlóképpen gondolom a helyzetet. Tavaly ősszel volt egy hír, ami arról szólt, hogy Regins nyeri a Rumble-t de veszíteni fog Lesnar ellen a WM-en (ez akkor tájban volt, amikor jöttek az első hírfoszlányok Reigns-el és a Royal Rumble-el kapcsolatban, nagy push stb.). Pedig ekkor még nem volt szó arról, hogy lejár majd a szerződése Lesnar-nak, ha jól emlékszem. Na mind1 azután persze 600-szor változhattak a tervek, nekem mégis ez a forgatókönyv tetszik. Regins még fiatal, nagy karrier áll(hat) előtte. Szerintem lesz táskabeváltás vagy a WM-en vagy az utána következő Raw-n.-> Rollins bajnok.

   Törlés
 6. Jó ötlet, látjuk Brock is sokat fejlődött mikrofonnal. Ja nem. Amúgy persze, hogy nehéz volt visszautasítani Vince ajánlatát, gondolom Brock évi 4 jelenésére megy el majd a bevétel 90%-a.

  VálaszTörlés
 7. Én mind a 2 őt kedvelem :D Nem tudom meiknek szurkoljak a wrestlemanián :D

  VálaszTörlés
 8. Örülök,h marad. Face karaktert régen is jól alakította. Kíváncsi leszek az ellenfeleire.

  VálaszTörlés
 9. "Érdekesség, hogy mielőtt megkötötte volna a WWE- szerződését keményen elkezdett edzeni egy MMA-s visszatérésre, ám a hírek szerint a közeli barátai, de inkább a felesége Rena miatt döntött a pankráció mellett."

  Ugyan már.Tudta nagyon jól ha visszatér az UFC-be akkor megölik ezért inkább maradt a WWE-ben ahol játszhatja a nagy kemény legényt

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.