Header Ads

​Backstage Update - Brock Lesnar/WWE szerződés részletei

Jelenleg Borck Lesnar, és Vince McMahon nem jutottak megegyezésre a maradást illetően, így az állás szerint Lesnar távozni fog a WrestleMania 31 után.

Az, hogy Lesnar hétfőn megjelent a RAW-n nem jelent semmit, hiszen ez a szereplése még az aktuális szerződésében szerepelt, és egyik fél sem engedett a követeléseiből. 

Egy forrás elmondása alapján egyik fél jobban ragaszkodik a követelésihez, mint a másik ám a WWE nyomást helyez Lesnar-ra, hogy engedjen az elvárásaiból. 

Ha hétfőn nem jelent volna meg az szimpla szerződésszegésnek minősült volna.

6 megjegyzés:

 1. Nem mintha bármi értelme lett volna annak, hogy "megjelent". Nem csinál lóf***tsem. Ezt a promot is lazán lenyomhatta volna Heyman egyedül is. Reigns-t meg teljesen máshol szerepeltetik. Majd az utolsó Raw-on lesz egy 5 perces jelenetük, azt annyi a nagy story építés. Ez így nagyon gáz, ahogy az is az lesz, hogy Taker legyőzése után, egy ilyen vacak feud-ban veszíti el a veretlenségét Lesnar. Mert ha lejár a szerződése (és amúgy is) fix, hogy kikap.

  VálaszTörlés
 2. A láthatatlan bajnok végre az uralkodása végéhez közeledik....

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Végre valami normálisat írtál.A rumble-n és az azelőtti rawon pedig kezdtem megkedvelni ezt a gépet

   Törlés
 3. Ti miről beszéltek kedves hozzászólók ?! Tök jó hogy Lesnar bajnok,most én nagyon bírom.CSak megint elbasszák majd mert Romannal nyeretik meg az övet..hihetetlen.De mivel ha jól látom,meg jól értelmezem LEsnar nem hosszabbít..így most már szinte biztos hogy ki ofg kapni a főmeccsen..sajnos !Kane a nagy démon hozzászóló..milyen láthatatlan bajnok?! Kérlek nézz már vissza pár adást meg ,rendezvényt micsoda promókat,meg meccseket csinált Lesnar..hülyeséget ne írj.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Azért annyiban igaza van, hogy ki****ott ritkán jelenik meg.Én is bírom, de ha már bajnok,akkor raw-n is meccselhetne.

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.