Header Ads

Alakul az IC létrás meccs - Bryan kiesett?

A WWE bejelentette, miszerint Stardust is hivatalosan a Intercontinental Championship Ladder match résztvevője a WrestleMania 31-n.

Stardust mellett a jelenlegi bajnok Bad News Barrett, Dean Ambrose, Dolph Ziggler, Luke Harper, és R-Truth eddig a biztos résztvevők.

A WWE már nem céloz arra, hogy több sztár is hozzáadásra kerülne a meccshez - így nagy eséllyel Daniel Bryan kimarad ebből a hatos fogatból. Vajon akkor hol lesz szerepe??

4 megjegyzés:

 1. SPOILER - Ne olvasd tovább, ha nem akarod tudni. A SmackDown-on bejelentette miszerint ő is hivatalosan csatlakozik a meccshez, szóval nem esett ki.

  VálaszTörlés
 2. Én ezt meg a bray takert várom nagyon.

  VálaszTörlés
 3. Sheamus vs Daniel Bryan lesz :D :D YES! YES! YES!

  VálaszTörlés
 4. Ha valóban Sheamus vs Daniel Bryan lesz akkor nagyon kurva gyorsan vissza kéne térnie Shémóónak mert így elég gyér lesz BRyan szereplése a Wrestlemanian..nem tudom mit akarnak most ebből így kihozni.A nagy Fehér visszatérhetett volna már igazán..kellenek a jó Heelek most nagyon.Viszont a létrás meccset jónak tartom,jó ötletnek,főleg így hogy faszán fel lett építve,és ha még egy jó lendületes meccs is lesz hozzá akkor nem lesz semmi bajom !

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.