Header Ads

A vezetőség döntésképtelensége miatt kapott ki Sting?!

http://cdn2-www.wrestlezone.com/assets/uploads/2014/07/sting-wwe2k15.pngAz, hogy a Sting vs Triple H meccs az Ikon vereségével zárult a hírek szerint csak is azért van, mert a vezetőség egyszerűen nem tudta eldönteni, hogy hogyan menjenek előre Sting-gel!

A hírek szerint Sting nyitott lenne egy utolsó WWE-s karrierre és említést tett több esetleges meccsre is, ám a vezetőség még mindig nem hozott döntést a jövőjét illetően.

Sting ma este jelen lesz a RAW-n!

10 megjegyzés:

 1. Válaszok
  1. kis milliószor el lett mondva! Ez egy híroldal ami friss hírekkel foglalkozik - aki nem akar friss híreket olvasni egy WrestleMania után mit keres egy hírekkel foglalkozó oldalon?????

   Törlés
  2. Néha az emberek elfelejtenek gondolkozni, és akkor ez lesz belőle...

   Törlés
 2. Értem én , de már alapból a cím spoileres!
  Nem az zavar ,hogy a cikkben van spoiler!
  Pl.: Ez senkit se zavarna: Wrestlemania XXXI összefoglaló (SPOILER) !

  +Nem azért jöttem fel hogy wrestlemania híreket olvassak ,vannak más egyéb történések is a WWE-ben ezek érdekeltek volna!

  Meg nem mindenkinek van ideje rá hogy élőben nézze a wrestlemaniat meg az egyéb dolgokat!
  (A (kis) gyerekeken kívül akiknek iskolán kívül semmi dolguk! Ne vegyétek sértésnek!)

  Na ,de mindegy ahogy te is írtad nem kell feljönni ide és kész!
  A te oldalad a te szabályaid , ha nem tetszik valakinek az elmegy!

  Mivel én nem vagyok napra kész WWE-vel kapcsolatban ezért én is így teszek!

  Majd ha egyszer napra kész leszek elolvasom a híreket! :D

  (Az itt leírtak az én véleményeimet tartalmazza , NEM kell egyetérteni , én is TISZTELETben tartom más véleményét még ha NEM is feltétlenül értek egyet!)

  Üdv.: Dark

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Több szempontból sincs igazad, mégis milyen hírek lennének ilyenkor, ha nem WM-mel kapcsolatosak? A pankráció világában 99%-ban az adásokkal kapcsolatban vannak hírek. Meg már kedd van, "rég" megnézhetted volna a WM-et, ha már arra van időd, hogy ide felgyere. Amúgy meg a spoiler miatt ne aggódj, nem volt nagy szám az egész.

   Törlés
 3. Tudtommal a spoiler az első 24 órára számít. Az már rég letelt. Ennyi!

  VálaszTörlés
 4. Ugyanmár. Még hogy nem tudták eldönteni. Hát ilyen hülyének nézünk ki?
  :)
  Régi szokás WWE-nél, hogy ahol elfér egy odavágó, ott elfér egy visszavágó... Jövőre visszavágó, lásd Rock-Cena. Ami egyébként iszonyú rossz volt. :)

  VálaszTörlés
 5. Semmi értelmét nem látom annak, hogy kikapott.
  Igazából ennyi idősen ezt az egész wwe debütálást sem értem... biztos kellett neki a pénz vagy nem tudom.
  És akkor első meccse a legendának a nagy szervezetnél és olyantól kap ki aki hiába volt régen nagy badass, már k**vára nem kéne erőltetnie ezt a ringbéli dolgot, de azért behúzza ezt a győzelmet is tök fölöslegesen.
  Talán még jövőre visszavágó is lesz még feleslegesebben.

  VálaszTörlés
 6. Azért az szánalmas hogy Sting eddig fikázta a WWE-t végül beadta a derekát és utána meg becsicskul a WWE-nek?Pont azt mondta régen hogy azért nem ment a WWE-be mert ott szinte az összes WCW szupersztárt kicsinálták vagy nem juttaták őket a csúcsra.Most meg nem elég hogy csatlakozott a WWE-hez de még el is vereti magát?Bret Hart is ugyanilyen volt de ő legalább nyert és nem alázkodott meg a WWE-nek

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem fikázta régen se a WWE-t. Azért nem ment oda, mert simán úgy érezte, hogy nem bánnak velük jól (ami részben igaz is volt). A vége viszont jogos, úgy érzem, hogy ez meccs csak a WWE büszkesége miatt kellett, hogy az "utolsó bástyát" is lerombolják.

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.