Header Ads

A rajongók nem állhatnak DB mellé?

A hírek szerint több rajongót is arra kényszerítettek hétfőn este a RAW előtt, hogy váltson ruhát, ám ezzel még nem ért végett a rajongók meghurcoltatása.

A Des Moines-i nézőktől továbbá szinte az összes Daniel Bryan-os transzparenst elkobozták a Wells Fargo Arena aréna előtt mondván, hogy elengedő Bryan-es transzparenst engedtek már be az arénába.

A dolog érdekessége, hogy a WWE ezeket az állításokat teljes mértékben cáfolta.


5 megjegyzés:

 1. Válaszok
  1. YES YES YES YES YES YES YES YES YES YES YES!!!! Elég volt ebből a hülyéből.....

   Törlés
  2. Milyen elég? Ember lényegében még mindig nem kapott semmit. Volt egyszer WHC arról ne is beszéljünk, mert az undorító volt. Utána megverte Cena-t és kb volt 5 percig WWEWHC, utána Orton-t is megverte, akkor volt 1 napig bajnok, jó azt be kell vallani, hogy volt egy szép WM-ja, na de utána megint csak el kellett tőle venni a címet a sérülés miatt. Szóval tényleg nem értem miért volt elegetek belőle... Amikor Orton volt nyomatva azzal nem volt senkinek semmi baja pedig ő aztán tényleg unalmas és szar volt... Bryan legalább tényleg egy igazi birkózó...

   Törlés
 2. Én még most sem értem miért nem rakták a WWE championship meccshet romannel együtt. Mivel hogy Brock nem tolja a pofáját az adásokra, egy triple threat meccs lett volna célszerű. Brock hiányában Bryan és Roman feudolhattak volna az adáson. De most milyen feudot látunk?? jaaa, semmilyet...Roman játszik meccsekket és nyer, meg Paul Heymannel beszélget.

  VálaszTörlés
 3. Daniel Bryan tényleg jó pankrátor nem tudom ,hogy ő mért nem lehetne wwe bajnok??
  YES YES YES YES YES YES YES YES YES YES YES YES YES YES YES YES YES YES YES!!!!
  BRYAN a legjobb!!! xD

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.