Header Ads

Vince McMahon nem tudja mi legyen a WM Main Evenetje!

A hírek szerint a WWE ismét megváltoztatta a WrestleMania 31-re a terveit így, hogy Vince McMahon-é a végső döntés.

A 2014-es év azzal telt el, hogy mindenki a Lesnar vs Regins címmeccset várta. Ám a Royal Rumble-n minden megváltozott, hiszen a WWE univerzuma keresztbehúzta a szervezet számításait, pont úgy ahogy azt tavaly Batistánál is tették.

Sokáig Shemaus ellen akarták küldeni Daniel Bryan-t a WrestleMania-n, ám később maga Bryan kezdett el Ziggler-ért kampányolni. Most viszont úgy tűnik, hogy ismét a Main Evenetben fogja magát találni.

Vince McMahon meggondolta magát, és még is a Brock Lesnar vs Roman Reigns vs Daniel Bryan meccset látná szívesebben. Sokáig úgy volt, hogy a szervezet feje a tavalyi Triple Threat meccs után nem akar idénre még egyet ám a nézői reakció után azonnal összehívta a vezetőséget ahol eldőlt, hogy Reigns nem mehet egyedül a bajok ellen.

Továbbá a WWE.com-on indított szavazás eredményeként a rajongók, miszerint kiérdemelne Main Event meccset Danilen Bryan-t hozták ki a szavazatok 86%-val.

12 megjegyzés:

 1. Tehát a tavalyi Wrestlemania ismétli magát... szuper!!.... pfff

  VálaszTörlés
 2. Én am ennek örülök , mert nem volt valami hosszú uralkodása. Szívesen látnám 1-2 évig bajnokként, bár így hogy csak 1 fő öv van nem lenne valami jó ötlet.

  VálaszTörlés
 3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 4. Jó lenne Dolph-nak valami nagy tehetség ellen tolni a WM-en. Pl.: RVD, Tyson Kidd, Cesaro, Dean Ambrose, ha nem lesz meccse csak beváltása akkor még akár Seth is mehetne :D

  VálaszTörlés
 5. Már azt várom, hogy Rollins legyen a bajnok, de már öt is kezdik szépen lassan leèpiteni, pedig egy Rollins vs. Lesnar meccs sokkal jobb lenne mint egy Bryan,Reigns vs. Lesnar meccs

  VálaszTörlés
 6. Pedig ha bekerül akkor mindent visz,pont mint tavaly,hát bocs Reings a kecskemania megismétli önmagát.

  VálaszTörlés
 7. én csak Dolphot sajnálom, óriási meccs lett volna a Bryan vs Ziggler,de kajak jelenleg kell Bryan a Main Eventbe hogy ne legyen Reigns a földbe tiporva a fanok miatt, remélem azért mondjuk ő kap egy feudot heel Sheamus ellen vagy valami..

  Szerintem am így is Reigns fog nyerni,már most egy kicsit Heelesebb karakter felé mozog,és ez látszott tetszett is a nézőknek a RAW-on, most kezdte el jól "pusholni" a WWE őt, csak így kellett volna a kezdetektől..

  VálaszTörlés
 8. Mindegy hogy milyen mecs lesz a vége ugyan az mindnek rollins beváltja a táskát és ő lessz az új bajnok

  VálaszTörlés
 9. john cena ünepléssel is ért véget a wm egy párszor, meg anno hulk hogan. erre nemtudok mitmondani, én perpill azt se tudom mi lenne a legjobb. nem sajnáltatni akarom CM punkot de annak idején ő is megérdemelt volna egy párszor WM main eventet, mégis egyfolytában Cena-t és Rockot nyomatták.

  VálaszTörlés
 10. Vince jó ember,csak már nem ért az üzlethez és a pénz elvakította.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.