Header Ads

Vajon Batista szerződésben van még a WWE-vel?

http://media-ewrestlingnews-com.s3.amazonaws.com/2014/10/26/07/16/33/128/2604749_9792359726_batis.jpgAnnak ellenére, hogy Batistát hosszú hónapok óta nem láthattuk a WWE képernyőjén, még mindig élő szerződése van a szervezettel .

Igazából, amiért Hollywoodban dolgozik az új James Bond filmen még egy jó darabig biztosan nem fogjuk a ringbe látni.

4 megjegyzés:

 1. Az csak egy darab papír.
  Benne van hogy addig marad távol ameddig akar.
  Szerintem ő már nem jön vissza.
  Szeretném,de mások nem,felesleges lenne még jobban megutáltatnia magát a világgal,ha meg mégis,akkor vegye komolyan,legalábbis komolyabban mint legutóbb.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem azzal volt a baj, hogy nem vette komolyan, hanem hogy a semmiből egyből a csúcsra ugrasztották és ez sokaknál kiverte a biztosítékot.
   Meglepődtem picit, mert Batista okosabb, mint azt sokan hiszik. Ő már az elején megmondta, hogy Heelként kellene visszajönnie: nem így történt. Megnyerették vele az RR-t és valami xar ratyi gimmicket erőltettek rá: Bootista lett a vége. Igaz a dinamikája már nem a régi, de az időzítése és a technikája még mindig jó ( szvsz jobb, mint a legtöbb mostani tagnak).
   Azt mondta egyébként, hogy ha visszajön sokkal több szabadságot kér a kreatívoktól. Mindenesetre kíváncsi leszek mi sül ki belőle.

   Törlés
 2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 3. Ne jöjjön vissza kérem. Nagyon szar volt látni,hallani a bootistát. Egyik kedvencem A galaxis őrzőiben is viszonylag jól színészkedett maradjon inkább Hollywoodban

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.