Header Ads

Triple-H ajándéka a Patriotsnak, Randy Orton UPDATE!

The Game a helyszínen szurkolta ki a New England Patriots Super Bowl győzelmét, majd egy ajándékkal is kedveskedett a csapatnak. Randy Orton update!

Randy Orton mint tudjuk, hirdetve volt már az elmúlt hetekben is több adásra, köztük a Royal Rumble gálára is, ám eddig még nem tért vissza. A következő Raw-ra még nem, de az utána esedékes, február 16-i adásra azonban már hirdetve van, amely pont a Fast Lane előtti utolsó Raw.  De arra, hogy biztos visszatér két hét múlva, azért nem fogadnék nagy pénzzel. Beszámolók szerint azért halogatják a "Vipera" visszatérését, mert Ortonnak nem tudtak a kreatívok még normális tervvel előállni. 

"A WWE öv úton van a Gillette Stadionba, a Patriots parádéjára. Gratulálok @RobGronkowski @Edelman11  #SuperBowlChamps"
  (Ezzel a szöveggel tweetelte a képet a WWE övről Hunter)

7 megjegyzés:

 1. Seth Rollins vs Randí Orton a WM-en... Úgyis van még egymással ügyük. SS előtti Raw vissazvágója... Bár utána tényleg kérdés Randy sorsa sajnos, mert sokáig nem érdemes húzni ezt a szállat. Pl.: Reings vs Big Show újratölve sokadjára

  VálaszTörlés
 2. Hát alighanem a WM-en Orton-Rollins lesz...
  Remélem valami különleges meccstípussal :)

  VálaszTörlés
 3. egyébként nem tom a kreatívok mit gondolnak de az pl nagyon jó story lett volna hogy a legutóbbi RAW-n nem Reigns torpedózza meg Rollins-t hanem Orton! Ő vette volna el tőle a shot-ot az övért, a lehetőséget a WM főmeccsre, ez már elég lenne egy WM feudhoz! Így maradt az hogy mikor Rollins beváltja a táskát akkor tér vissza Orton, de ha ezt sem játszák ki akkor hatalmas balfaszok....

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én pont ugyanezt gondoltam és azt is hittem, hogy orton jönni fog és miatta fogja elveszteni Rollins a meccset, valahogy ezt éreztem volna logikusnak dehát a WWE megint nem használta ki.

   Törlés
  2. Az egész meccs alatt szinte már hallottam : WATCH OUT!!! WATCH OUT!!! RKO!!! OUT OF NOWHERE!!! :D

   Törlés
 4. Én azt olvastam, hogy azért várnak Randy visszatérésével, ha az Undertaker nem tudja vállalni a meccset Bray ellen, akkor ő fog vele meccselni.

  VálaszTörlés
 5. Én azt olvastam, hogy azért várnak Randy visszatérésével, ha az Undertaker nem tudja vállalni a meccset Bray ellen, akkor ő fog vele meccselni.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.