Header Ads

Roman Reigns és Daniel Bryan tervek!

Az eredeti Roman Reigns és Daniel Bryan a Fast Lane-re tervezett sztori a hét elején került átírásra.

Eredetileg Bray Wyatt legyőzte volna Bryan-t hogy még erősebb karaktere legyen az esetleges Undertaker elleni meccsére, miközben Reigns pedig győzelmet aratott volna a WWE egyik top heel-je a Big Show ellen.

Mint láthattuk ezek a tervek változtak, és így született meg a Reigns vs Bryan meccs, aminek a győztese a WWE World Heavyweight Championship-ért küzdhet meg a WrestleMania-n.

A WWE eredeti terve Daniel Bryan vs Sheamus meccs akkor került áthúzásra amikor Bryan azt kérte a vezetőségtől, hogy Dolph Ziggler ellen küzdhessen. Annak ellenére, hogy Reigns ellen lesz meccse elég könnyen megtörténhet, hogy  mégis viszályba keveredik Ziggler-rel.

Nem kellene meglepődnünk ha Ziggler valamilyen formában beleavatkozna a meccsükbe, de biztosan egy Reigns Lesnar meccset akarnánk látni a WreslteMania-n?


43 megjegyzés:

 1. de ne már hogy megint megcsinálják ugyanazt bryannal

  VálaszTörlés
 2. WHAT?Akkor most RR hiába nyerte meg a Rumble-t?

  VálaszTörlés
 3. Zigglert szerintem bőven jobban fel kellene még építeni. Előadói képessége nagyon jó, in-ring-ben is jó, de a karaktere eléggé felszínes.
  Örülnék egy Bryan vs Zigglernek.

  VálaszTörlés
 4. Hogy feleljek a kérdésre igen!
  Én és szerintem sokan mások inkább néznénk egy Reigns-Lesnart,mint végignézni,hogy a tavalyi után Bryan ismét mindent visz a WM-en!
  Legyőzte nemcsak HHH-t,de Ortont,és Batistát is még aznap,ráadásul pont a WM en!
  Mégis ki mondhatja el magáról hogy a WM mindkét főmeccsét bezsebelt,legyőzött egy este alatt 3 ekkora nevet,és bajnokként távozott?
  És mindezek után ismét őt akarják?
  Elmennek ők a gecibe,és a jó kurva hadd ne mondjam hová.
  Felfogtam nagyra tartják ezt az ősembert,ha rendbe hozná a képét,talán én is másképp látnám,na de nehogy már megint megkapja azt mint tavaly,Reigns meg csak nézze hogy Mr.verhetetlen káposztazabáló ismét felér a csúcsra,helyette!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem meg csak te és rajtad kívül senki már nem szeretne látni egy Reigns/Lesnar meccset, az meg lehet, hogy Bryan négyszeres World Champ a WWE-ben, de nézd meg azok milyen uralkodások voltak, konkréten mintha nem is lett volna bajnok, egyébként meg nem beszéljük verhetetlenségről, ha Reigns is képben van...

   Törlés
  2. Ez a te véleményed,de azért vedd figyelembe hogy Bryan WHC is volt anno ami egy szép uralkodás volt,leszámítva azt a 18 másodpercet.
   És igen Reignst tényleg kevesen győzték le miután superman lett,de ez igaz Bryanre is!
   És ne mondd már nekem hogy fairnek tartod azt hogy Bryan a tavalyi mindent elsöprő győzelme után,kihagy majd egy évet,Reigns addig a belét kidolgozza ő meg csak besasszézik,és csak mert megy a YES!YES!YES! ezt megismétlik Reigns meg a Rumble győzelmével kitörölheti a seggét!
   Ha te látni akarod hogy Bryan végig fetrengi a fél meccset kap vagy 30 suplexet Lesnartól,de a végén mégis talpra áll és azzal a kivégzőnek nevezett béna térdessel kifekteti hát tessék!
   De ezt rajtad kívül aligha akarná bárki látni,illetve bocs már láttuk tavaly.

   Törlés
  3. Így utólag megjegyzem hogy Roman is kihagyott pár hónapot,de szerintem inkább ő,mint hogy megismétlődjön a tavalyi kecskemania!
   Daniel karrierjének is megvolt a maga mélypontja,pl 18mp,team hell no...
   De ezt a tavalyival behozták neki,ő már volt a csúcson,ideje hogy más is legyen.

   Törlés
  4. Szerintem meg az nem fair, hogy egyesek elégedjenek meg azzal, hogy pár hónapig csúcson vannak, míg másokat folyamatosan tolnak az arcunkba, és az egész karrierjük egy csúcspont. Persze Reignstől elvenni most a lehetőséget nagy gyökérség volna.

   Törlés
  5. Reigns még nem kész. A return óta olyan lapos a gimmickje, mintha egy tankkal mentek volna át rajta. Cena helyére akarják, de ha az ő lesz az utóda bizony gond lesz. Ha őt akarják fő pankrátornak, mert őt akarják, megkell tanulnia beszélni. Hogy nézne már ki, ha ő lenne a cég arca, oszt egy kibaszott mondatot se tud jól eladni.. Mellesleg, bazira unalmas. A WM-n cifrább boo-t fog kapni, mint a Rumble-n. Mostmár bizonyos, hogy a "normális" fanok közt is akad olyan, aki fújolja. Az utóbbi adásokon is elenyésző boo-t kapott. Aztán jön az FL, na ott aztán kifogják fújolni elég rendesen. Én inkább nézem bajnokként kecskét, mert ő tud a ringben, nem úgy, mint Reignst, aki még Khalinál is unalmasabb. Smarkok és hardcore fanok elfogják intézni, hogy a karrierjét lehúzza a WC-n. Én Bryannek csak a szakállát vágnám le, a haja az szerintem jól áll neki. Jobb mint amikor 1-es hajjal ott feszítgettet, mint a legkomolytalanabb WHC bajnok. Tiszta szopornyikásnak nézet ki, most legalább úgy fest, mint eg gót harcos vagy egy power metalos skandináv arc. :D

   Törlés
 5. Nem Reigns miatt,de igen,maradjon ez..elveszítené a léynegét az RR ha itt is az lenne hogy "nem tetszik hogy te nyertél,elvesszük tőled"..legalább ennek az értéke maradjon már meg..

  VálaszTörlés
 6. Roman Reigns olyan neveket ejtett ki mint a Big show,kane,rusev.Kitartott 27 percig kiérdemelt egy cimmecset,és most rőzsebajusz csak ugy elveheti tölle az esélyt hogy bajnok legyen?

  VálaszTörlés
 7. Úgy lenne a legjobb, ha minden vágy teljesülne, és a Mania-n lenne egy Ziggler vs Bryan, egy Triple H vs Sting, egy Undertaker vs Wyatt, és egy Orton vs Rollins. Ez a négy meccs nagyon megdobná a Mania-t.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A Ziggler vs Bryan-nek mi lenne az értelme? a story szerint még bírják is egymást.... nem értem hogy hogy jön ez egyáltalán szóba?

   Törlés
  2. Kit érdekel a story, csak a meccs a lnyeg engem tavaly a Bryan/Cena viszály is rohadtúl letudott kötni, mert nem volt túlbonyolítva. A Raw-k is azért unalmasak mert tele van sok szar vontatott feud-al,ott az NXT nézd meg, hogy ott szinte semmi ellentét nincs a két ellenfél között (a mostani estben ezt nem lehet el mondani mert Steen meg Generico éveken keresztűl legnagyobb ellenfelek voltak) még is, sokkal érdekesebb és jobb , mert tömör a műsor

   Törlés
  3. Mi az hogy a story kit érdekel? Az NXT-be jóhogy működik, hisz fél indy, de a main stream wrestlingbe a jó történet elengedhetetlen ahhoz, hogy megértsük: a két fél mi az Istenért is harcol. Bryan-Cena feud csak a Bryan-Authority storyt készítette elő és Ortonék heel turnját. Rohadtul megtudja ölni a RAW-kat, ha fos sztorikat nyomnak le a torkunkon.

   Törlés
 8. Ziggler vs Lesnar-t jobban megnéznék:D

  VálaszTörlés
 9. elég baj,ha a WWE Big Show-t tartja az egyik top heelnek
  szerintem meg a Mania főmeccsét csak úgy tudnák eladni,ha a meccsbe beszállna még Rollins,és esetleg még Bryan és lenne egy Fatal 4Way meccs, Lesnar vs Reigns vs Rollins vs Bryan
  másképp nem látom értelmét az egésznek..

  VálaszTörlés
 10. Én sztem az lenne fair ha WM-en Lesnar vs Reigns vs Bryan meccs lenne. Reigns RR nyert míg Bryan-nak van joga egy meccsre amiért elvették az övet tőle...sztem jobb meccs is lehetne, sztem önmagában egy Reigns vs Lesnar egy gyenge meccs lenne. Így viszont hogy 3-man lennének több értelme lenne, főleg hogy rollins is bármikor jöhet a táskát beváltani :)

  VálaszTörlés
 11. Hàt nem nagyon jön be neken ez a reigns viszont ha már megynyerte a rumblet akkor ha elvesztené a lehetőséget az övre azzal rombolnák a rumblet is hiszen ugye az a győzelem egy tuti meccs a wmre.
  Viszont egy sima reigns vs lesnar meg nem hozna valószínűleg túl nagy színvonalú harcot így tehàt válaszolva a kérdésre Nem. Nemakarunk làtni egy sima reigns vs lesnart legalàbbis én biztos nem.
  Szerintem egy Bryan vs reigns vs lesnar lenne a legjobb vagy esetleg még belevonni egy személyt (ambrose/rollins/ziggler?) és így kialakulhatna egy farltal four way is ez tuti érdekesebb lenne mint egy sima 1v1 meccs de ez mint ahoga màr mondtam csak az én véleményem.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem kötekedni telorol irtam így lehetnek benne elíràsok.

   Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
 12. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 13. Összegezve most 2 lehetőség van.
  A wwe beszart hogy ugyan az lesz mint tavaly,és inkább átadják a lehetőséget Bryannek (ami szerintem egy aljas húzás lenne,de úgy látszik van aki másképp látja).
  Vagy mivel Bryan túl hamar esett ki a meccsből össze akarnak hozni kettőjük közt egy emlékezetes összecsapást,hogy lerendezzék,így remélve hogy a meccs végére megkedvelik a győztest,ebben az esetben Reignst.
  Elvégre ez is logikus lenne hiszen Bryan a fő ok amiért kifütyülték őt.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. De ha Reigns legyőzi Bryant, akkor nem hiszem, hogy többen kedvelnék meg, feltéve, hogy a meccsen nem mutat valami emlékezeteset. Reingstől elvenni a győzelmet hülyeség volna, ugyanúgy, mint az MITB-s dolog is. Évek óta arról szól, hogy úgyse tudja beváltani a táskát senki.

   Törlés
  2. Nem Bryan miatt fújolták ki. Lapos ez a Reigns. A Shield nélkül még reakciót se váltana ki... Korai volt oda adni neki ezt a Rumble győzelmet. Meg komolyan, most ezzel akarják elveretni az elmúlt 10 év leghitelesebb bajnokát? Unalmas a csávó. Ha a Fast Lane-n nyer, örűlhetnek, ha nem bontják le az arénát.... Rumble meccs is olyan silány volt. Bryanen, Wyatten és Reigns kívül egy main eventer se volt jelen. Egyébként DB nélkül is siman kiboozták volna a picsába.... Philadelphia hardcore-ECW város. Régi vágású fanok, akik a technikai meg hardcore pankrát szeretik. Lehet, hogy Orton is fújolást kapott volna, meg a Sheamus se kizárt.

   Törlés
  3. Miután Bryan kiesett bárkit kifütyültek volna de mindegy.
   Ha te ezt nem így gondolod bármit írhatok az nem fog változni,ahogy te is írhatsz bármit én sem fogom másképp látni a dolgokat.
   A világ egyik fele ezt gondolja a másik meg azt.

   Törlés
  4. Őket nagy pop fogadta, míg részt vettek a meccsen végig szóltak a chantek nekik. Egyikük megnyeri a meccset, örömteli pillanatok lettek volna. Reignsre voltak kihegyezve, és lehet elindítanak egy hullámot, ami ha a karrierjét nem teszi tönkre, a karakterét gyökeresen megváltoztathassa.

   Törlés
  5. Ez egy akkora nagy hülyeség h mindenki Bryan-re fogja és azért fütyülték ki Reigns-t...ez egy nagy baromság. Igen fütyültek mert ha Bryan tovább benn marad izgalmasabb lett volna. Ambrose és Zigglernél őrjöngött a közönség. a Royal Rumble egész menetét fütyülték ki, DB-nek csak egy kis köze volt hozzá. Azért fütyültek mert mindenki tudta h ugysem nyeretik meg ziggler-el vgay ambrose-al és ezáltal mindenki tudta h Reigns fogj nyerni. Én biztos vagyok benne ha kettejük közül vki megyneri nem fütyülik ki...amikor kidobták őket még boooooozás is volt, főleg hogy Ziggler 2 percet volt bent

   Törlés
  6. Szerintem meg nem,de lehet hogy de,ezt már nem tudjuk meg.

   Törlés
 14. Nézd vissza a gálát TheAnimal és meglátod nem számít ki mit gondol: a tények önmagukért beszélnek. Ez van, amikor a WWE nem gyerekekkel, meg matinén nevelkedettekkel találkozik, hanem Hardcore fanokkal. Őket nemigen érdeklik, hogy ki hogy néz ki( konkrétan xarnak rá), nekik az számít mit tud és mit vállal be. Reigns tudása Jelenleg elég limitált, meg a csávó hiába járt menő színészoktatóhoz: egyenlőre jobb ha meg sem szólal és ezen a The Rock sem tud változtatni...
  Kicsit több tiszteletet kéne mutatni pár embernek Bryan felé, mert a csávó 2005-2013-ig volt a Wrestling Observer Newsletter szerint a világ legtechnikásabb pankrátora. Bryan Danielsonként pedig megküzdött az indy-ben szinte mindenkivel, aki számított!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát most mit mondjak.
   Nem csinálok titkot abból hogy kedvelem Reignst tényleg tök szimpatikus,többször is elmondtam hogy Edgere emlékeztet.
   Igen beismerem nagyon kevés mozdulatot használ kn 1 kezemen megtudnám számolni finisherrel együtt,és igen nem a szavak embere de ez még változhat.
   A Rumble meccsbe azután jött be miután Bryan kiesett,és igen már akkor sem fogadták kitörő örömmel,de még mindig azt mondom,hogyha Bryan nem hallat magáról,és másnap tér vissza,akkor jól fogadták volna.
   De ne értsetek félre ok.
   Tisztelem Daniel Bryant,sőt szeretem Daniel Bryant.
   Mindössze 2 bajom van vele.
   1:a karaktere.
   2:a kinézete.
   Ennyi.
   2011-2012 imádtam a csávót!
   Heelként,és faceként egyaránt üvöltötték neki hogy YES!
   Remekül nézett ki,remek karaktere volt,még néha én is mondtam a gép előtt hogy yes.
   Most meg.
   Nem elég hogy Cena 2.0 lett,akinek abból áll az élete hogy az ájulás széléig verik,de a végén(akár félkézzel is)de talpra áll,és azzal a szar finishernek nevezhető akármivel mégis csak győz!
   És ha ez még nem lenne elég úgy néz ki,mint egy kecske,és egy hippi egybegyúrva!
   És valakinek ez tetszik?
   Ez az ember legyen a cég arca?
   Tényleg?

   Törlés
  2. Az RR-en azért tényleg elég gyökérül nézett ki:D De amúgymeg ez a "cég arca" dolog egy kibaszott nagy faszság. Csak a WWE mániája, hogy kell mindig valaki, aki le kell tolni az emberek torkán. Nem kell oda kifejezetten egy ember, aki mindig mutatja magát. Több megbízható arc kell és nem lenne semmi gond. De ha már úgyis emellett az elv mellett állnak ki, akkor meg miért ne az legyen a cég arca, aki mellett a közönség áll?

   Törlés
  3. Ezzel csak az a gond hogy a közönség jelenleg hát nem tudom hogy mondjam ezt finoman,de egy kecske mellett áll.
   Nem tudom hogy ezt a wwe erőlteti,vagy Bryan ragaszkodik hozzá,de nem tudom miért akarna bárki így kinézni.
   Lehet bármilyen jó pankrátor,attól még egy egy egy kecske mit lehetne rá mondani.
   Ez vagy a wwe egy legújabb hóbortja,vagy Bryané vagy nem tudom,miért akarná a wwe hogy egy ember így nézzen ki?
   Most ítéljetek el,de én úgy vagyok vele hogy egy bajnok úgy nézzen ki mint egy bajnok,ne úgy mint mekk mester!

   Törlés
  4. Arról hogy Bryan végigfekszi a meccseit annyit mondanék: nézd vissza mondjuk a legutóbbi 5-öt. Elmondom mit fogsz látni: Amikor egy nála jóval nagyobb emberrel harcol (pl Kain) valóban össze vissza van dobálva és a végén nyer mint Dávid Góliát ellen, mert nem lenne reális ha ő dobálna össze vissza egy 2x akkora embert. De ha egy olyan ellen küzd akivel egy súlycsoportban van (pl a legutóbbi RAW-n Rollins) akkor igenis szinte végig mozog mert így logikus. Cena Rey Mysterio ellen is végig feküdne, erről ennyit....(Bár azt el kell mondjam hogy a Royal Rumble-n Cena is kitett magáért nem húzta le a meccset egyáltalán)

   Törlés
  5. Amúgy meg Bryan tudása a jelenlegi WWE-ben a legjobb. És nem, szerintem meg nem fekszik annyit, mint Jani. Reigns fekszik annyit, mint a Jani, sőt többet, mert neki van 5 mozdulata, amit használ. Egyébként ha már a kinézetet nézzük, Reigns se valami királykisasszony kinézetű.. Cena, ha muszály bármikor összehoz egy jó meccset. Ha nincs emberük, őt előhuzzák a kalapból. Ne gondolja azt senki, hogy minden regnálása azért van, mert Vince annyira csipázza a kis amerikai pofikáját. Reignsből ilyet akarnak. Abból akiből már fiatalon elege van a hardcore közönségnek. Fél éven belül mindenhol Cena szintű fújolást fog kapni, s a WWE alig tesz ez ellen valamit. Sajnálmán én is Reignst, de bizonyos hibákat vele kapcsolatban már a Shield idején kikellett volna küszöbölni. Szerintem itt könnyedén benyelünk egy tavalyihoz hasonló esetet, mert rossz embert, rossz helyen, rossz időben bookoltak a történetírók. Szerintem Bryan se lesz a cég arca, mert ugye a szakáll meg egyebek mellett a nyaka miatt is. Ilyen sérülés után bármikor robbanhat az atombomba a nyakába, és akkor kétségtelen, hogy a feladatait, amit a ringben kell elvégeznie, befejezettnek tekinthetjük. Ezért lett Edge se a cég arca. Már most körvonalazódik, hogy Rollins lesz az új main wrestler.

   Törlés
  6. Na jó.
   Azt most nem részletezném hogy szerintem Bryan mennyit fetreng,de én úgy látom őt,mint Cena kecskekiadását,ez van.
   Igen Reigns karaktere is ehhez hasonló,többször is hangoztattam hogy nem tetszik,és azt is hogy vannak hiányosságai!
   Nem értem minek kell folyton folyvást ezen rágódni,mikor én is belátom őket!
   Igen nem akarom hogy Bryan elvegye tőle a lehetőséget a WM en mert ő már volt a csúcson,Reigns pedig csak most menne!
   Ha akarnak egy 3.résztvevőt is a meccsbe ok!
   Nem érdekel,csak hagyják benne Romant mert ő nyerte a Rumble meccset,és nem lenne fair csak úgy kilökni!
   Na és Máté komám,egy utolsó szóra.
   "Reigns se valami királykisasszony kinézetű.."
   Öreg észrevettem hogy minden kommentemre van valamid de nehogymár.
   Jó felfogytam nem szereted Reignst.
   Oltogast a tudásával,a promóival,de a külsejével ember?
   Szerintem vegyél fel még egy szemüveget,vagy találj ki valami mást,mert neki az egyik legmegnyerőbb a fizimiskája a wweben!
   Egyértelműen benne van a felső kategóriában,szerintem még modellkedni is mehetett volna,de ezt hagyjuk,mindenesetre ha cikizni akarod cikizd,de ne állíts ilyen egetverő hülyeséget,hogy ő sem menne el a cég arcának,mert ha valaki ő tökéletes lenne!
   De mindegy részemről ennyi,elmondtam amit akartam.
   Remélem ő nyeri ezt a meccset és ha utólag berakják Bryant hát rakják,kit érdekel,csak javítana a meccsen,de hagyják benne Reignst is.

   Törlés
  7. Jó azt nem mondtam, hogy vegyék ki belőle, hanem eleve, valaki másnak kellett volna a Rumble meccset. Ha ilyen szarba esett a WWE, csinálják is meg, ezen amúgy is csak a tűzoltás fog segíteni. Probálják menteni a menthetőt, de itt már nem fog sikerülni. Nagyon, de nagyon melléfogtak. Reignsen már csak egy heel futás vagy egy fél év pihentetés, s újrakezdeni, mint a Rybackkel. Talán akkor eltudnák feledtetni azt a januári éjszakát. Megjegyzem, egy powerhouse nem való cég arcának.

   Törlés
  8. Szerinted nem szerintem,de.
   A fizimiska megvan hozzá,a többit már elmondtam.
   De amúgy meg igazad van,más formában kellett volna Reignst a csúcsra juttatni,de azért remélem benne marad a meccsben,szemétség lenne kivenni.

   Törlés
  9. Reigns-nek még csak annyi a szerencséje, hogy rajta még lehet változtatni mert még ha nem lesz semmi probléma vele akkor tuti itt marad 10+ évet, de ha már most elkezdik nyomatni ezt a hogyis szokták itt mondani "lenyomják a torkunkon dolgot" akkor bizony cseszhetik majd mert ezt az emberek nagyon nem szeretik és ugye nincs szükségünk még egy ilyen emberre cég arcnak. Annyit Romanről még, hogy szerintem neki a zenéje a bevonulása meg a kinézete is badassabb Cena-nal.

   A RR győzelmet itt már nem szabad elvenni tőle mert ugye akkor meg mi értelme volt a RR győzelemnek ha az egy 100%-os övmeccs a WM-re.

   Én szeretem Bryan-t egy elég jó technikás pankrátor bár amiben egyetértek veletek az a kinézet, nah azon tényleg lehtene változtatni mert így olyan mint egy ősember.

   Törlés
 15. Jaj istenem mcmahon menti a pici segét .Mert a sok 9 évesnek nem tetszik, hogy nem káposztapofa nyerte a rumbelt. Romant sem szeretem,de ha nyert nem lenne tiszteséges,hogy elveszik tőle a címmeccset

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.