Header Ads

Meg van Lesnar távozásának az oka!

Mint arról korábban beszámoltunk a jelenlegi  WWE World Heavyweight Champion Brock Lesnar jelen volt a hétfői RAW adáson, amire reklámozták is, ám nem sokkal a kezdés után elhagyta az arénát!

A hírek szerint Ő, Vince McMahon, és a WWE vezetősége tárgyalásokat folytattak Lesnar új WWE-s szerződéséről, ám ez abban végződött, hogy Lesnar még a szegmense előtt elhagyta az épületet. A kínált új szerződés úgy érintette Lesnar-t, hogy azonnal felállt, és kiviharzott a szobából. Beszámolok alapján a kínált szerződés annyira gyenge volt, hogy jobbnak látta távozni

Mások arról is tudni vélnek, hogy a szerződés tartalmazta Lesnar záradékát is, miszerint a WWE-s szerződésével is küzdhetett volna a UFC-nél.

Amennyit tudni lehet a dologról a szerint a nézeteltérés még mindig aktuális, ám bármikor megszülethet a megállapodás. Ha viszont semmi sem változik, akkor a bestia kitölti a szerződését, ami szerint március 9-én, és 23-án van jelenése a RAW-n. Ezek után pedig a WrestleMania utánai RAW-n búcsúzna a WWE-től.

11 megjegyzés:

 1. Hogy őszinte legyek elég gáz hogy a bajnok 3-4 hetente jelenik meg egy adáson,pankrálni pedig csak ppv-n hajlandó.Bírom Lesnar-t,de ideje lenne leadni az övet.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az is gáz, hogy ilyen szerződést adtak Lesnarnak... Most a UFC ben is meccsenként kereshetett max. 600-900 ezret + a szponzori pénz, de az ugye a UFC és nem a wwe

   Ezek után olyan szerződést adni, hogy 5 millió pár meccsért + fellépésért 1 évbe, az vicc.
   Most mit csinált volna Lesnar? Nem véletlenül hagyta abba az mma -t pláne mikor kezdett már a harmatgyenge vicc kategóriás nehézsúly megerősödni, aminek a szele el is kapta, és nem véletlenül most is valami hatalmas bullshit miatt nem igen akar visszamenni...
   Szóval nagyon más választása nem lett volna, és így is kaphatott volna egy jó szerződést, de nem, neki valami b#szott nagy szerződést kellett kapnia, utána meg aztán nézhetnek ha alig tudnak vele megállapodni, mikor így is szinte mindent megkapott.

   Törlés
 2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 3. Azért ezt nem hittem volna hogy a WWE annyira becsicskul neki hogy még az UFC-ben lévő szereplését is megengednék neki

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Főleg, hogy Del Rionak és Punknak volt a szerződésében egy olyan UFC-re vonatkozó záradék, mint amit a rivális pankrációs szervezetekre vonatkozóan szoktak beletenni.

   Törlés
 4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 5. Na jóo most már elegem van lesnarból ! Legalább idetolhatná a képét hogyha már bajnok.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.