Header Ads

Meg van Gabriel kilépésének a körülménye!

http://media-ewrestlingnews-com.s3.amazonaws.com/2014/10/28/05/46/41/612/justingabriel4.jpgMegvannak az utolsó információk Gabriel kilépésről, ami ahhoz szolgált, hogy elhagyja a WWE-t!

A Royal Rumble-t megelőző RAW-n Gabriel megjelent az arénában ahol a vezetőséget kérdezte az estére szóló szerepével kapcsolatban, ahol értesítették, hogy nincs vele tervük az estére. Ezután távozott az épületből, és megnézte a várost majd visszatért az arénába. Ismét az estére szóló tervekről érdeklődött, ám ismét azt a választ kapta, miszerint nincs tervük vele.

Az információk szerint Gabriel ekkor döntötte el, hogy kilép a szervezetből. Elhagyta az épületet és jegyet foglalt az első gépre hazafele anélkül, hogy bárkit is értesített volna. Miközben a gépet várta egy hívást kapott Mark Carrano-tól aki a holléte felől érdeklődött, hiszen szerepe lett volna este a RAW-n. Gabriel egyértelműen kijelentette, hogy elhagyta az épület és a szervezetből is kilép.

A WWE vezetősége nem volt boldog, amiért ezt az utat választotta a kilépéshez, de a Royal Rumble előtt engedte a kérésének.

Gondolhatjuk, hogy ismét a The Bunny-t akarták vele eljátszatni…
3 megjegyzés:

 1. Kétszer is megkérdezte, hogy lesz-e dolga. Ezután még a WWE volt felháborodva, mert nem volt elérhető?
  Még azt se mondhatjuk, hogy ha a bunny-s dolgot megcsinálta volna, akkor kap esélyt, mert már annyi kula melót kapott, hogy ha akartak volna vele mit kezdeni, már megtörtént volna.
  Az a kár, hogy eddig várt...

  VálaszTörlés
 2. Válaszok
  1. Yep...nem értem ..NXT-be is bizonyította hogy tök jó Heel és face is... erre kap 1 szaros Bunnyt..

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.