Header Ads

Hatalmas WrestleMania update!

Itt vannak a jelenlegi biztos, illete várható meccsek az ez évi WrestleMania-ra!

- Brock Lesnar vs. Roman Reigns

- Sting vs. Triple H

- The Undertaker vs. Bray Wyatt

- Seth Rollins vs. Randy Orton

- Rusev vs. Cena

-  Andre the Giant Battle Royal

Jelenleg nagy vita témát képez  Daniel Bryan hiszen nem tudják, hogy hozzáadják-e a Brock Lesnar vs. Roman Reigns meccshez avagy sem. Ha nem kerül be a meccsbe akkor Dolph Ziggler-rel vagy Sheamus-szel fog meccselni.

- Megvitatásra került az is, hogy a The Undertaker vs. Bray Wyatt esetleg egy koporsós meccs lenne

13 megjegyzés:

 1. Persze, h Casket meccs lesz nézz már utána... Minden borítón amin Wyatt és Taker van koporsós meccs áll, 100%, h az lesz csak még nincs hivatalosan bejelentve, de ezt már lelehet szűrni a Wyatt promóknál is mivel Wyatt koporsóval beszél :)

  VálaszTörlés
 2. Szerintem nem lesz nagy szám a Mania. Reigns tuti nyer egy fos meccsen, Rusev szériája is megtörik, a tegnap az is jó szar meccs volt, Wyatt-Taker se lesz jó, ismerve Taker formáját, ráadásul Bray se ér sokat, ha nincs stipu, azt meg nem igen fogják meglépni, mert UT-val kockázat lenne. Sting is már korábban már a TNA-ben megmutatta, hogy elkéne már takarodni a ringből, szal én szarra számítok.

  VálaszTörlés
 3. hát jah, úja alapokra kéne helyezni a WWE-t. Nagy esély rá hogy Undertakert és Sting-et utoljára látjuk ringben. Ez a veteránok Wrestlemaniája lesz. Triple H is eltünhetne már a vezetőségével együtt, valahogy unom már az ő képét is. Ezzel az authority témával nálam nagyon levitték a szintjét TripleH-nek, valahogy nem tűnik olyan erősnek, Őneki is átkéne mennie part time-ba és évente csak egyszer feudolni vkival a WM-en. Őrájuk kéne építeni: Bryan, Cena, Rollins, Ambrose, Reigns, BNB, Kidd, Cesaro, Wyatt, Miz, Ziggler, Orton, Sheamus, Ryback, Cody Rhodes és persze Lesnar is mint part timer

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Lassan Big Show-nak és Kane-nak is bealkonyul. Vajon miért teszik őket a vezetőségbe,? mert faceként nem tudnak velük mit kezdeni már !

   Törlés
  2. Part time a seggem. Vagy legyen ott folyton, vagy ne legyen ott egyáltalán, esetleg nagyon ritkán 1-1 adásra.

   Törlés
 4. Brock Lesnar vs Roman Reigns.. Nem örülök Romannek , de nincs is más karakter akit lehetne küldeni ellene hacsak nem Randy Orton vagy Sheamus. Bár én azt mondom jól van ez igy és Orton győzze csak le Rollinst. Elegem van ebből a kutya karakteréből.. Egyszerűen el sem tudom képzelni, hogy levakarja magáról ezt a gimmicket pedig tehetséges pankrátor. Viszont ebből már kúrvasok volt!
  Sting és Orton lehet a vezetőség fricskája. Ha minden jól megy befellegzik az Authoritynek. Nagyon nem bánnám mert jelenleg minden értelmetlen. Minden csak Rollinsról szól szinte és már marha unalmas. Néha kellenek szabályok mégha a heelek jobban is teljesitenek. Ez igy unalmassá vált. Bárkit várok meccsre abból Rollins jön ki jól vagy DQ vagy valami ilyesmi. Mindig ott a csalás. Jó persze kellenek ezek, de ebből már sok volt. Idétlen az egész.
  Taker vs Wyatt, ha hamarabb befut Wyatt akkor már tavaly meglehetett volna ezt rendezni és akkor Lesnar nem tör streaket. Ha sikerül jó meccsel és jó feuddal zárni akkor Wyatt gimmickje az egekbe szökhet, Taker pedig eltud szépen búcsúzni.
  Bár én várok tőle valamit hátha Lesnarra is gondol.. Nem azért mert fantasztikus meccs csak nem jól virit az az egy a 21 mellett.

  Rusev vs Cena - Ez a lehetőségek netovábbja. Cena face karakter marad minden bizonnyal de jól pusholhatja az övet. Amit sajnálok, hogy Rusev ellen megy mert lehetne egy esetleges heel turnje. Igy viszont elképzelhetetlen. ár amúgy is..

  Megint lesz egy BR? Why?

  Szerintem érik a Miz vs Mizdow is!
  Esetleg a Show, Kane, JJ security vs Ziggler, Rowan, Ryback is.. bár ez is nehezen elképzelhető, de nem lehetetlen.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ryback a Battleroyal-ban lesz, míg Ziggler nagyon úgy tűnik, hogy Ambrose és Barrett mellé bekerül az IC meccsbe.

   Törlés
  2. Nem is bánnám ha bekerülne, Ziggler v BNB v Ambrose.. jónak igérkezik

   Törlés
 5. Rawon akkor miért volt egy csapatba Rollins és Orton ? Nem hiszem,hogy Orton heel marad,elég valószinütlen lenne. Bár ki tudja wwe-nél ?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Elég egyértelmű volt a viselkedése! Hátba szúrja majd őket.
   Nem lesz heel, de face sem. Tweenernek akarják eladni szerintem.

   Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
 6. Lesnar vs Roman nagyon jo mecsnek igerkezik lesnar most veszti el az ovet es most lesz igazan nagy sztar roman wayeht vs taker jonak nezki ezis taker koporsos gyozelemel bucsuzik remelem sting vs triph sting nyerhetne igy az arcabol vene visza triph nem tudom mert alacsonyitotale magadt enyire rusev vs cenah hat ha cenah sokat er a cegnek nyerni fog es bar szeretem brayent orulnek nem kerulne bele inkab kane elen mene elvileg o seritete le sujosan

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.