Header Ads

Goldust vs. Stardust tervek

http://media-ewrestlingnews-com.s3.amazonaws.com/2014/10/26/01/23/02/174/cody_rhodes_and_goldust.jpg
A hírek értelmében a szervezetnél már régóta tervezték a Goldust és  Stardust páros felbomlását, hogy a régóta várt (?) WrestleMania meccs létrejöhessen

Goldust-tal a tervek értelmében a WrestleMania után már nem mint pankrátor, hanem mint producer számolnak. Az, hogy Goldust kikapna a WrestleMania-n kiírhatná a történésekből továbbá Stardust egy erősebb single karaktert kaphatna.

Mint ismeretes a páros már vasárnap a FastLane-n egymásnak feszü,l bár azt még nem tudni, hogy itt véget is ér a történet, vagy csak felvezetés lesz a WrestleMania-ra. Bár így a történéseket tudva kapnánk ismét egy meccset, aminek tudnánk a végét.


13 megjegyzés:

 1. Hello ez nem ide tartozik de melyik sportfogadó oldalon lehet wwe-re fogadni?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez most nem neked szól de ez annyira röhejes hogy lehet fogadni egy olyan dologra ami előre megrendezett.

   Törlés
  2. Pontosan tudom hogy előre megrendezett de azt nem lehet tudni attól hogy melyik nyer.

   Törlés
  3. Hát ezzel tuti többet nyernék mint a focival mivel ott elég ritkàn nyerek pedig azr se mondhatom hogy csak pàr éve nézem (11év)

   Törlés
  4. Ne mondjátok már hogy a wrestlemanian pl tudtátok hogy Lesnar nyer :D vagy a tavalyi Rumblen Batista vannak itt meglepetések.

   Törlés
  5. Itt lehet fogadni a gálákra:
   http://www.paddypower.com/bet/novelty-betting/sports-novelties/wwe

   Törlés
  6. Batista kb akkora meglepetés, mint hogy Big Show turnt kap:D Ha csak kicsit is odafigyelsz, a meccsek 70-80% egyértelmű. És arról még nem is beszéltünk, hogy mi van a kiszivárgó infókkal.

   Törlés
 2. De jó lenne ha lehetne rá fogadni :DDD 98%ban minden bejönne, eddig nagyon kevésszer volt hogy a ppv-s eseményeket végkimenetelét ne találtam volna el :DD

  VálaszTörlés
 3. Akkor akik a WWE-n belül dolgoznak már rég milliomasak lennének :D

  VálaszTörlés
 4. én jobban örülnék ha Goldust nyerne, így küldetését beteljesítve visszavonulna, Cody pedig kaphatna egy badass/menő karaktert és mehetne kisebb övekért.

  VálaszTörlés
 5. Tamina Snuka mikor tér vissza, arról nincs hír? A jelenlegi díva divíziónál jóval hitelesebb.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.