Header Ads

Daniel Bryan vs. Dolph Ziggler a WrestleMania 31-n?

http://media-ewrestlingnews-com.s3.amazonaws.com/2014/10/26/13/39/24/331/dolph_ziggler_2.jpg
Mint arról beszámoltunk Daniel Bryan kérésére a WWE vezetősége komolyan fontolóra vette egy Dolph Ziggler elleni meccs lehetőségét, ám ez még messze nincs kőbe vésve.

Még mindig nagy a lehetősége, hogy a cég győzelemhez segíti Bryan-t a Fast Lane-n Reigns ellen, és címmérkőzést kap a WrestleMania-n  Brock Lesnar ellen. A cég ugyan hajlik Reigns győzelme felé is, de a Royal Rumble után eléggé megingott az elszántságuk.

Egy forrás arról is beszámolni vél, hogy a Ziggler Ryback páros a SmackDown-on nem véletlenül jött össze. A kreatív csapatban felmerült egy Tag-Team csapat ötlete, amelyet ez a páros alkotna, és a WrestleMania-n lehetne meccsük.

7 megjegyzés:

 1. Ziggler Ryback párosnak nem látom az értelmét hacsak nem építik le úgy a karakterüket hogy egy usoék is gondot okozhassanak. + elvennék a lehetőséget a Cesaro Tyson párostól, bár ennek a tag team-nak sem látom az értelmét mert egyénileg sokkal többre tudnák vinni, csak a wwe hülye. Ha meg main roster-ből csinálnak egy tag team-et akkor az már tényleg gáz lesz. Most látszik meg a nehézsúlyú bajnoki őv hiánya. A legtöbb emberrel nem tudnak mit csinálni.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. abszolut egyet értek, szztem is hülyeség volt a 2 öv egyesítése

   Törlés
  2. Pont, hogy feljebb vihetnék a tag team öv értékét és értelmét.
   De ami igaz az igaz.. Hiányzik a WHC !

   Törlés
 2. Ziggler-nek akkor Hellturn kellene, mert Bryannak nem állna jól egy hell karakter... De hülyeség, Lesnar vs Bryan a Wrestlemania 31-re inkább jobb...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Vagy mind a kettőjük marad Face.. Úgy lesz az nagy meccs.. például gondolj a Rock vs. Cena meccsre.

   Törlés
 3. Zigglert inkább Ambrose-al kéne összerakni, köztük lenne kémia is.

  VálaszTörlés
 4. Ezzel konkrétan értéktelenné teszik a RR-t.Mert ezek szerint ebben az évben az RR egy felesleges dolog volt, hisz hiába tartottál ki, hiába nyerted meg, lószart se kapsz.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.