Header Ads

CM Punk:"Brock Lesnar felajánlotta a segítségét nekem!"

A "Hangtalanok hangját" a minap, Milwaukee-ban kapták mikrofonvégre, ahol többek között beszámolt arról is, hogy miről beszélgetett Lesnar-ral.

Punk arról, hogy Lesnar segít neki az MMA edzésében:
"Beszéltem vele és ő felajánlotta hogy mindenben segít nekem, elmagyaráz mindent, még a legalapvetőbb dolgokat is. Nagyon jól esik, hogy támogat. Ő egy jófej srác, azt hiszem.

Arról, hogy csapattársa, Ben Askren kritizálta a UFC döntését, Punk leigazolását illetően:
"Én teljesen egyetértek vele. Ennek nem volt semmi értelme. De én és Ben beszéltünk erről és abszolút ugyanazon a véleményen vagyunk. Felajánlottak nekem valamit, amit hülye lettem volna visszautasítani."

A pankráció és az MMA közötti hasonlóságokról:
"Szerintem az MMA, az maga a pankráció. Ha visszamész az 1900-as évek elejére, a profi pankráció keletkezéséig, majd utána megnézed, hogy az MMA "születésénél" kik harcoltak egymással, akkor meglátod, hogy mindegyikük profi pankrátor volt."

15 megjegyzés:

 1. Az mma is pankráció?Csoda,ha nem verik agyon az első meccsén.

  VálaszTörlés
 2. De mi a fasznak kell visszamenni a múltba, amikor még a hülye is tudja, hogy a harcosok olyan szinten fejlődnek és mára már annyira összetett harcosnak kell lenned, hogy az hihetetlen.
  20 évvel ezelőtt a legtöbben egy fajta dologban voltak jók, mára már mindenkinek külön edzője van bokszhoz, birkózáshoz stb... De ezt már sokan sok helyen elmondták.
  Azért majd meglátjuk mennyire pankráció az mma amikor az octagon ajtaja bezárul.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Birkózás az alapja mindkettőnek, szóval ne mondjuk, hogy nincs köze a kettőnek egymáshoz...

   Törlés
  2. De a pankráció megrendezett,az MMA pedig vérre megy.

   Törlés
  3. Az MMA-sok tökéletes harci gépek, a pankrátorok meg az utcáról berángatott elhízott átlagemberek...

   Törlés
  4. Csak az a vicces ebben, hogy lehet valaki akár olimpiai birkózó, attól még teljesen más amikor az octagonba kell birkózni miközben szállnak a könyökösök a pofádba. Vagy amikor már jól megpuhítottak állva aztán mehetsz le birkózni...
   Nem értem minek akarja néhány ember összekeverni a pankrációt az igazi bunyóval, pláne ha az egy ringsport.
   Láttuk már Lesnar mire megy a dologgal pedig ő ráadásul még komoly birkozó múltal rendelkezett mégis elég nevetséges módon futott bele egy kneebar ba a csúcson már túllevő Mirtől.

   De mondhatjuk végül is, hogy van köze egymáshoz, bár ez nem tudom kit érdekel főleg, hogy annyira elhanyagolhatóan kevés.

   Törlés
 3. Attol fuggetlenul a birkozast mindket sportban komolyan veszik. Technikailag kepzett Punk. Foleg, hogy meg Jiu jitsut felsofokon uzi.. o eleg strapabiro, faszagyerek. En nem feltem...

  VálaszTörlés
 4. Middle-weight övet még ki is tudnék belőle nézni,De a heaweight öv John Cena-ra kigyúrt embereknél van általában. :)

  VálaszTörlés
 5. Én úgy gondolom,hogy a 2 teljesen különbözik egymástól,az egy dolog,hogy Lesnar is használja azokat a mozdulatokat a WWE-ben mint az MMA-ban de viszont egy kicsit jobban beleéli magát a meccsekbe és sokkal jobban bedurvul... lásd: Cena elleni 1-2meccs vagy amikor Triple H kezét eltörte
  A pankrátorok színészek,Lesnar meg egy ketrecharcos,aki ezt a 2világot nemtudja különválasztani!

  VálaszTörlés
 6. Miért hiszi mindenki, hogy a pankráció csak színészkedés és úgy beszél róla, mintha csak színházba menne? Szerintetek azokat a mozdulatokat nem kell tanulni és utána unos untalanig gyakorolni? Nem kell komoly fizikai edzéseket csinálni, hogy fitt legyen a "színész" és tudja kezelni a többi "színész" stílusát mozdulatait, hogy el tudja kerülni a sérülést? A pankráció igen megjátszott, de azért én megkérném a sok "A pankráció csak színészet, míg az MMA komoly" jelmondatú embert, hogy akkor mutassanak nekem pár Rey Misterio vagy Jeff Hardy mozdulatot.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem kell ahhoz Myterio vagy Hardy mozdulat sem. Akármelyik mozdulat nagy gyakorlást igényel, és úgy gondolom, hogy legtöbbnél az jelenti a nagyobb képzettséget, ha úgy tudja valaki csinálni, hogy ne sérüljön meg az "ellenfél".

   Törlés
  2. Van ojan gala mi nem jacas durva dolog mank van ohan jo kialjon elenuk fitis bizom bene

   Törlés
 7. Én sztem CM punkot nem kell hülyének nézni, pontosan tudja hogy mire válallkozott. Benne van hogy pórul jár, de ezt ő is tudja. Azokkal viszont egyetértek, attól még hogy ő csak pankrátor volt, nem jeletni azt hogy nemtud semmit. Azt tudom h jiujitsuban jó, de ott van pl Daniel Bryan is akiről ugy hallottam h nem kevés fogást tud és birkózott is. Lehet h ezek ide kevés lesz. De a UFC ben sem mindeki 100féle harcstlust ismer.
  CM Punk ellen egy valami van ami nagyon ellene szól. Az pedig a tapasztalat, mert bizony ez most igazi bunyó lesz.

  VálaszTörlés
 8. Azt mégis mit tudna segíteni Punk-nak?Brock Lesnar-nek csak annyi volt a stratégiája hogy levigye a földre az ellenfelét,rátehénkedjen a bálna testével hogy így mozgásképtelenné tegye az ellenfelét és üsse a földön a meccs végéig.Ez nem tudás,ez semmi mert csak a nagy bölény testére hagyatkozott.Punk ugyebár nem bálnatestű és nem biztos hogy neki a földharc lenne a legjobb stratégia.Én kinézem Punkból hogy álló harcban is megállná a helyét.Úgyhogy jobban tenné Punk ha mástól kér segítséget mert Lesnar csak hátráltatná

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.