Header Ads

Breaking! Rhino visszatért a WWE-be?!

Photo of Tonight’s Big WWE Return; Potential Feud w/ Top Star? *SPOILERS*A tegnap esti NXT felvételeken a WWE egykori ECW legendája Rhino közel 10 év után visszatért a WWE ringjébe.

További infok hamarosan.10 megjegyzés:

 1. Mi az hogy nem egy Raw-n vagy egy Smackdown-on tert vissza

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Azért mert az NXT szinvonalasabb müsor mint a RAW vagy az SD ;-)

   Törlés
  2. Az biztos lassan egy éve nézem és rohadt jók főleg a gàlàk azok mind überelik a wwe gàlàit. akkor ez lesz az a fura üzenet ami az arrivalon volt.

   Törlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
  4. Szerintem csak egy meccsre tér vissza. Most lehet hogy lelövök egy spoilert de Brian Kendrick is fog meccselni Bálor ellen. Ez mind azèrt van szerintem hogy tanuljanak az "öregektől" :-D

   Törlés
  5. Az fasza. De ezt honnan tudod? Rohadt jó lenne, ha Kendrick visszatérne hosszútávra. Mellé adnák Titust aztán visszatérne a Kendrick & Ezekiel Jackson féle páros, mert szerintem Titus rohadtul Ezekiel Jacksonra hajaz...

   Törlés
  6. Elöre felveszik az adásokat egy hònappal elöre. Külföldi oldalakon lehet olvasni.

   Törlés
  7. Oks. Esetleg tudna valaki segíteni abban, hogy hogy lehet itt megváltoztatni a nevem és a profilképem? Nem azért nem tudom, mert hülye vagyok, hanem mert csak pár napja regisztráltam, és a Google+ fiókommal kapcsoltam össze. A segítségeteket előre is köszönöm!

   Törlés
 2. Ezio: A fura üzenet az Solomon Crowe, aki Sami Callihan néven volt ismerhető indy-ben és most végre debütál egy hacker-es gimmmickel.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.