Header Ads

Breaking! Mysterio elhagyta a WWE-t!

http://media-ewrestlingnews-com.s3.amazonaws.com/2014/10/26/06/05/59/424/reymysterio.jpg
Egy nagy karrier csúfos vége...
Most már hivatalosan is megerősítést nyert a hír, miszerint a WWE, és Rey Mysterio útjai a tegnapi napon elváltak!

Az első lépés, amit a WWE tett, hogy átrakta Rey Mysterio profilját az aktívak közül az Alumni szekcióba, majd később hivatalosan is megerősítették a távozásának tényét. Mysterio már lassan egy éve nem szerepelt a TV-s adásokon, hiszen utoljára a WrestleMania 30 utáni RAW-n volt látható.

Rengeteg sérülése volt az elmúlt években, és a térdét is megszámlálhatatlan alkalommal műtötték már. A szerződése valójában már tavaly májusban lejárt, és Mysterio ezt nem is szerette volna meghosszabbítatni, továbbá több alkalommal szerepelt nyilvánosan más szervezeteknél. A legemlékezetesebb talán az AAA promóció augusztusi  TripleMania Eventjén látott videója volt ahol arról számolt be, hogy a szervezethez igazol. Mint ismeretes tavaly az akarata ellenére került meghosszabbításra a szerződése, de most szabadon távozhatott.

A hírek szerint Mysterio nem került kirúgásra egyszerűen csak hagyták lejárni a szerződése, és azt most nem hosszabbították meg. 


14 megjegyzés:

 1. Amikor nem volt sérült, akkor sem kezdtek vele sok mindent.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mit kellett volna vele kezdeni? (no offense)

   Törlés
 2. Hát én szerettem mysteriot☺☺☺

  VálaszTörlés
 3. Hát én szerettem mysteriot☺☺☺

  VálaszTörlés
 4. Christian, Rey Mysterio, Mark Henry, Kane, Big Show ezek mind olyanok, hogy vagy kapjanak övet még egyszer utoljára vagy vonuljanak vissza, esetleg menjenek másik szervezethez. És akkor jöhetnének a fiatalok, frissek, pl NXT-ből.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Úgy mondod, minta Chirstian, Mysterio meg Henry olyan sok időt elvenne az adásokból:D Kb évek óta alig szerepelnek. Fiatalok meg tényleg jöhetnének, csak félő, hogy ugyanazt a szerepet vennék át, mint a fent említettek, azaz, hogy soha nem számolnak velük, legfeljebb ha a kedvencek közül kiesik valaki.

   Törlés
  2. Nem mondtam, hogy elvesznek időt másoktól. Ebből látszik, mennyire nem tudnak velük mit kezdeni, hogy adásidőt sem kapnak, (Kane, Big Show kivétel). Viszont mindegyiknek megvolt az utolsó nagy chance-a/nagy momentuma, hogy övet szerezzen vagy valami, nem kaptak (persze nem azt mondom, hogy ez az ő hibájuk, hanem a kreatívok hibája). Innentől kezdve ez már csak bohóckodás, ami van. Lásd Henry survivor series szerepét.

   Ott volt Khali, rossz volt nézni utolsó pár évbe, járni alig tud, akkor inkább helyette elnéztem volna valaki mást. És egyébként milyen szép pénzt kapott érte, na mindegy nem sajnálom tőle.

   Lényegében mégis csak másoktól veszik el a lehetőséget, azzal, hogy még mindig itt vannak ilyen leáldozóban levő karrierekkel. Most nem tudom, hogy Mysterio pl. ugyanúgy kapta a full fizetését sérülések közben is (meg amikor nincs adásokon)? Mert ennyi erővel abból a pénzből lehet 3 másik fiatalt tudnának fizetni akik dolgoznának a performance center-be. Most csak mondtam valamit példát. És nem arra várnak, hogy majd csak kitalálnak nekem valami sztori-t, jah mégse..
   Nekem ez a véleményem.

   Törlés
  3. Akikről amúgy most beszélünk, kb mind ugyanabban a cipőben jártak/járnak. Mysterio ugye évek óta nem szerepelt szinte, Big Show meg azért volt bajnok is, meg sokat szerepel. De pl a Kane-Henry-Christian triumvirátusra nagyon is igaz, hogy még idősként is megvoltak a momentumaik, amit akkor ott ki kellett volna használni, mert azóta már nem tudják azt nyújtani sajnos, nem bírnak akkora terhelést. Christian ugye amikor bajnok volt, meg amikor 1-2 éve Del Rio ellen mehetett, Kane, amikor volt a Kane-Bryan-Punk sztori, Henry meg amikor Cena ellen fordult a visszavonulós promója után. És ebben az volt a szomorú, hogy 1: amint írtam, azóta már nincs esélyük az övre, 2: az akkor sztorik meg hosszú távú tervek nem szenvedtek volna semmit a győzelmükkel.

   Amúgy meg tény, hogy a fiatalokra kellene az időt szánni, de igazából a main eventerek vesznek el szerintem irdatlanul sok időt. Egy 2,5 órás raw adáson legalább 1,5 óra róluk szól, másokra senki nem jut idő.

   Törlés
  4. Egyet értek, én is ezekre a momentumokra gondoltam.

   Amúgy az látszik, és ezért igazságtalan az egész, mert néhány embert olyan könnyedén elengednek, néhányhoz meg görcsösen ragaszkodnak.
   Azért remélem pár év múlva már nem Kane, Big Show meg Cena féléket fogunk main eventekbe látni, meg PPV-ken.
   Ott van pl. Adrian Neville, Sami Zayn, Finn Bálor ezek már most main event kaliberű emberek.

   Ez is gusztustalan valamilyen szinten, hogy a main eventerek olyanok mint a kiváltságosok, ha egyszer bekerülsz abba a státuszba kurva jól elleszel, ha meg nem akkor nem sokra viszed. És még csak nem is rajtad múlik, mer lehetsz te kurva jó, de ha a kreatívok úgy döntenek, akkor maradsz midcard-ba mondjuk.

   Törlés
 5. Én erre csak annyit tudok mondani, hogy kihalt a WWE.. nem most kezdödött ez hanem amikor HBK érezte hogy fosrakat az egész és inkáb elment kacsákat meg vakondokat hajtani a mezőre...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Foley is pont akkor ment el,amikor jött a pg szar.

   Törlés
 6. háát engem nem izgat mi történik vele ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Már bocs de egyáltalán tudod hogy ki ő vagy halvány lila fogalmad sincs mivel csak pár napja kezdted el nézni a WWE-t?

   Rey Mysterio a világ egyik legjobb highflyer pankrátora (ha nem a legjobb) és a WWE-ben talán ő volt az eddigi legjobb highflyer pankrátor.Nagyon régi motoros már,én 2002-ben láttam először de már előtte is pankrációzott például a WCW-ben.Ő az a fajta pankrátor akinek sose voltak unalmas meccsei mert a közönséget mindig eltudta kápráztatni az akrobatikus mozdulataival.Mindig is imádtam az ő meccseit mert tudtam hogy nem fogok benne csalódni.A WWE-es gyerekkori emlékeimnek az egyik legfőbb meghatározó alakja.Nagyon barátságos és tisztelettudó pankrátor.Úgyhogy ő mindenféleképpen tiszteletet érdemel

   Azt meg végképp nem tudom ha nem izgat hogy mi történik vele akkor minek olvasod el a cikket?Egyáltalán minek kattintasz a cikkre ha nem izgat Rey?

   Törlés
 7. Kár ..... neki tényleg jó meccsei voltak:(

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.