Header Ads

Breaking John Cena megsérült! Kérdéses a Fastlane?

https://puckthathurts.files.wordpress.com/2011/04/opto_cornee_ulcere.gif
Cena szemén is hasonló karcolások vannak!
Michael Cole a hétfői RAW-n már tudomásunkra adta, miszerint John Cena egy szaruhártya sérüléssel küszködik, amit a hétvégi Live Eventeken szedett össze. Ám ez csak súlyosabb lett amikor Rusev megtámadta.

A sérülésről a WWE.com számolt be. A sérülés részben valódinak tűnik, amit a WWE beépített a Rusev elleni viszályba ám a hírek szerint a sérülés már hetek óta jelen van.

Dr. Chris Amann a következőket mondta: „John Cena a hétvégi Live Eventeken szaruhártya sérülést szedett össze. Hétfő este pedig Rusev támadása után ez csak súlyosbodott. Karcolások vannak a szaruhártyáján és a szeme is bevérzett egy érszakadás miatt. A karcolást folyamatosan figyeljük, hogy megfelelően gyógyul-e, és készen fog-e állni a WWE Fastlane-re”

5 megjegyzés:

 1. Egyik haveromnak is megkarcolódott a szaruhártyája. Neki fél év kellet a gyógyuláshoz

  VálaszTörlés
 2. Ííííjj... az biztos kellemetlen lehet. Ha lett volna egy kis humorérzékük a WWE-nél, olyan képet tesznek közzé, amin az van belekarcolódva Cena szemébe, hogy: "Never give up!"

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. "Cena szemén is hasonló karcolások vannak!" jah ezt csak most vettem észre, mindegy az akkor is vicces lett volna.

   Törlés
 3. Ha neki is fél év a gyogyulás akkor Magyarországra sem fog jönni!?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Amerikába jóval profibbak az orvosok. És a haveromnak durvább volt ennél Cenát 2-3 hónap alatt rendbe hozzák nyugi :)

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.