Header Ads

Breaking! Brock Lesnar marad a WWE-ben??

http://media-ewrestlingnews-com.s3.amazonaws.com/2014/10/25/18/54/21/225/Brock_Lesnar_3.jpg
Igaz, hogy eddig hivatalosan nem került még megerősítésre - a színfalak mögött már kezd terjedni a hír, miszerint Brock Lesnar az MMA, Bellator, és UFC felkérések ellenére inkább ismét a WWE szerződésére írja rá a nevét.

Jim Ross erről maga is beszámolt a Blogján, és ha erről az öreg JR ír akkor az szinte készpénznek vehető.

Ross blogjában továbbá arról is lehet olvasni, hogy Lesnar döntésének fő pontja az volt, hogy a UFC-nél úgy mond az agyrázkódással kapcsolatos nézeteltérések voltak, és ezért maradna szívesebben a WWE-nél. 

Igaz, hogy anno egy másik divertikulózis nevezetű betegség miatt vonult vissza az MMA-től.

Lehet, hogy csak pletyka, hogy ne legyen egyértelmű a WM 31 fő meccse?!

17 megjegyzés:

 1. Jobb is ha nem tér vissza,úgyis szétvernék megint az UFC-ben.Hadd játsza csak a keménylegényt a WWE-ben.Éljen csak a kis álomvilágában

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem mellesleg itt legalább milliókat kap ott meg az is csoda lenne ha 1 millát kapna 1 meccsért.
   Aztán most nagyon szigorú doppingellenes szabályokat vezettek be, szóval nem csodálnám ha inkább itt maradna bohóckodni és játszani a Hulkot.

   Törlés
  2. Hát ja a WWE-ben nyugodtan ellébucolhat a part-time szerződésével,hülye lenne visszamenni az UFC-be széjjel veretni a fejét kevesebb pénzért :D Itt meg se kell jelennie azt már azért is pénzt kap :D

   Törlés
  3. Nem mondanám, hogy túlzottan szétverték. Kikapott persze, de nem rossz a mérlege.
   Különben beszéltek már arról, hogy némiképp rosszabb pankrátornak lenni mert szinte bármi van végig kell vinni a showt.
   Persze nem mondom, hogy ezek a figurák keményebbek mint az MMA legények hiszen képzett harcosokról van szó és kemény meccsekről csak megjegyeztem.
   Amúgy tényleg jóhelye van itt hiszen tényleg kemény csóka és hitelesebb karaktere van számomra itt bármelyiknél. Szeretném, hogy bajnok maradjon kicsit több megjelenéssel és segmenttel. Kevesebb Paul Heymannel. Nem Paul Heyman miatt, csak legyenek egyéni promoi is.

   Törlés
  4. Egyéni promoi nem igen lesznek, mert nem tud promozni.

   Törlés
  5. Reigns-nél jobban promózik.
   A RR előtti szereplései egész jók voltak. Csak többet kéne fellépnie, ha mondjuk bukja az övet, lehet utána full time-ba marad (ha visszább vesznek a karakteréből). De ez esetben kikkel fued-olna?:D a nagy streak törő. Mindenesetre én örülnék neki ha maradna.

   Englis08: Nem él ő álomvilágban, eljátssza amit megírnak neki. Felmarkolja a pénzt és kurva jól elvan. Szerintem már most simán visszavonulhatna, nyitna vidéken valami edzőtermet és egy elég jó színvonalon éldegélhetne a családjával.

   Törlés
  6. Nem rossz a mérlege? Szerintem borzalmas. Ha az ember végig veszi kik ellen ment és mikor, és hogyan... Persze csak a számok alapján lehet nem rossz XD

   Törlés
  7. Cain Velazquez nem eleg jo ?Frank MIir nem eleg jo ? vagy nezd meg Overeem merleget?

   Törlés
 2. Kettő baj van veletek! Az egyik,hogy mindenbe bele lehet kötni...a rosszindulat! Jegyezzétek már meg ,hogy véletlenek nincsenek,nem adnak győzelmeket a UFC-ben sem ingyen,de az amatőr birkózó múltat nem emlegetitek soha(nézzetek utána)! A másik meg alig várjátok,hogy ennek az embernek megszólaljon a zenéje(rajtatok kívül még sok száz ezren),ezért örüljetek inkább,hogy ha aláír!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Veled meg 1 az, hogy nem olvasol. Többször is megemlítettem a birkózó múltat Lesnarral kapcsolatba...

   Törlés
 3. Nem látom,hogy említenéd a 2 hozzáértő írásodban !

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ezt most kivételesen nagyon jól látod :)
   De nem mondtam, hogy az ennél a cikknél történt meg, de ugye nem csak ennél a cikknél lévő kommentek alapján ítélkezel? ez nem szép dolog ám.
   De egyébként is birkózó múlt ide, birkózó múlt oda sem a wwe ben sem a ufc ben nem mutatott semmi lenyűgözőt, csak azt a bivaly lób#szó testét és hatalmas erejét használta, de ez nem nagy cucc.
   De ennek ellenére bírom Lesnart és mindig is bírtam, de a tények azok tények maradnak.

   Törlés
  2. De egy kommentből ítélkezek,mit gondoltál majd keresgéllek vissza hónapokra,hogy talán írtál valami értelmeset is? : ) Az,hogy csak ezen lovagolsz,hogy mikor mutatott "lenyűgözőt",pontosan elárulja ,hogy alakalmatlan vagy a párbeszédre is,mert ez a Te véleményed és ebből nem is lehet kimozdítani! A 26 év alatt,amióta Én nézem a wrestlinget láttam már pár hatalmas erejű és testű embert ,aki vissza az Én álláspontomhoz emberek millióit ültette le a tv elé! Igen a tények ,azok tények!!!! ;)

   Törlés
  3. Mondjuk pont a másik Brock Lesnaros cikk alatt írtam a kommentet, és 19. én, nem hónapokkal ezelőtt, de elég durva, hogy napok után sem találtad meg... Szóval vicces, hogy te írsz itt nekem értelemről, mikor csoda hogy nem szúrja ki a szemed az a komment itt az oldalon :D

   Egyébként mi az, hogy azon lovagolok? Mi az, hogy alkalmatlan vagyok a párbeszédre? Ember te tudod egyáltalán miről beszélt? Netán részeg vagy?
   Még semmi épkézláb érvet nem hoztál itt fel, hogy egyáltalán legyen esély engem meggyőzni bármiről is, de te már innen megmondod előre, hogy nem lehet, és alkalmatlan vagyok. Hát nagyon gratulálok neked. Ez neked nagyon nem megy látom.

   Itt egyedül te említettél hülyeségeket kezdve azzal, hogy nem lett emlegetve a birkózó múlt... Aztán tök ismeretlenül olyat állítasz, hogy alig várjuk, hogy megszólaljon a zenéje. Még is honnan a faszból tudnád, hogy mire várunk mi? Szóval kérlek ne beszélj már itt össze vissza.

   Törlés
  4. Növessz szakállat ,azután állj be yes-szezni a tükröd elé,ennyit kinézek belőled!

   Törlés
  5. Tessék ennyi vagy. Örülök, hogy legalább nem próbálsz meg okoskodni, hanem egyszerűen csak megmutatod végre.

   Törlés
 4. Mindegy mitcsinal RR szet fogja csapni aztan ujbol visza lep lesznar majd megint fel ev mulva viszater az unalmas lesnar

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.