Header Ads

Bray Wyatt vs. The Undertaker

A WWE végre meglépte a lépést és hivatalossá tette az Undertaker vs Bray Wyatt meccset a WrestleMania-ra!

Egy, a Fastlane-n láthatott szegmensben Undertaker bevonulása törte meg az unalmasan csordogáló műsort. Druidák jöttek elő, és egy koporsót kísértek a ringhez ahogy az oly sok éven keresztül láthattuk.

Ám a koporsóban nem Taker feküdt hanem Bray Wyatt aki arról számolt be, hogy az elmúlt hetekben végig Undertakerre célozgatott anélkül, hogy a nevén szólította volna majd a mondandóját azzal zárta, miszerint A WrestleMania elragadja Undertaker lelkét.

Vajon ma este feltűnik Undertaker is a RAW-n?

10 megjegyzés:

 1. Kit erdekel ez a meccs. Undertaker Vs Sting meccset akar mindenki

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Taker mindenkit érdekel, akárki ellen is lép ringbe .... ;)

   Törlés
 2. Engem igen is érdekel ez a meccs,rohadt jó lesz ebben biztos vagyok,viszont Sting jó lenne ha nem HHH-el feudolna....

  VálaszTörlés
 3. Buták vagytok... Sting vs Taker meccsből 1 nyuggerek klubbja lenne, ami olyan rohadt lassú lenne, mint Hogan fénykorában. Illetve mi értelme lenne ? Oké, lezárnak két legenda karriert (Stingben szerintem még van, sokkal jobb állapotban van mint Taker). Itt viszont Wyatt előtt rohadt nagy lehetőség van. Arra is kell gondolni, hogy ha Taker és Sting visszavonulnak nem lesz ilyen karakter a WWE-ben. Még csak a közelében sincs senki más Bray-en kívül, aki egy ilyen sötét karaktert alakíthatna. Ha nem ő lesz Taker "utódja", akkor kb. megszakad ez az ág, amit én személy szerint nagyon sajnálnék, mivel izgalmas ez a gimmick. Szuperhősből, izomállatból van bőven ilyenből viszont nem igen. Szóval én jobban örülök ennek a meccsnek, mint egy esetleges Sting Vs Takernek. :)
  Érdekes lesz, most kivételesen bízok a WWE-ben. Ha Bray nyer lehet megint népfelháborodás lesz, de ki nem szarja le, ha ez kell a karrierjének Push-olásához. ? :)

  VálaszTörlés
 4. Jó lesz ez a meccs is! Triple H vs. Sting is jó lesz!! viszont itt 22-1!! R.I.P. Wyatt!! :) és ha minden igaz a ma esti RAW adásban Taker válaszol Wyattnek!!

  VálaszTörlés
 5. Nagyon jó meccs lesz az biztos, viszont nem tudom ki hogy van vele hiába szeretem nagyon Undertakert valamiért mégis Bray Wyatt-ot látnám szívesebben győztesnek.

  VálaszTörlés
 6. A mindenkori kedvencem a mostani kedvencem ellen :D ez fasza lesz

  VálaszTörlés
 7. Inkább Wyatt ellen! Ez mindkettejüknek jót tehet. Wyatt karaktere az egekbe szökhet ha jól megcsinálják a feudot. Taker szépen zárhatja a karrierét.
  Ennek a meccsnek megkell történnie, ha Bray hamarabb befut akkor már tavaly megtörténhetett volna.
  Az a baj, hogy ha Wyatt kikap az rossz hatással lehet a karakterére. Mégsem tud majd olyan meccset vállalni Takerrel mint mondjuk Dean Ambrosessal.

  Stingnek jó lesz Triple H, hátha romba dönti a vezetőséget.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.