Header Ads

Bad News Barrett válasza!

A hétfő esti Raw-on, Dean Ambrose kihívta a jelenlegi Interkontinentális bajnokot BNB-t, a Fast Lane-re, méghozzá az övért.

Ambrose kihívása, úgy tűnik azonban, hogy nem érdekli Barett-et, ezt le is írta neki Twitteren:

"Nem hívhatsz csak úgy ki egy olyan kaliberű bajnokot, mint én. Lekophatnál már, Dean Ambrose. Állj vissza a sorba, te ostoba. #BNB"

5 megjegyzés:

 1. Ha olyan nagy bajnok akkor fogadja el a kihívást :D A mondottak apapján szerinte simán verné Ambrose...

  VálaszTörlés
 2. Hehehe,imádom a csávót,remélem egy nap felkerül a Main Rosterbe!
  Megérdemelné már,úgy 5 éve,hogy debütált a nexussal,mégis maradt IC szinten,pedig az elején egy erős karakter volt,és több esélyt is kapott a wwe címre,később pedig 1-2-t a whc-re is.
  Egy dörzsölt veterán páran szeretik,páran nem senkit sem szerethet mindenki,de ez rendben van így,csak az a gond,hogy míg Reigns alig több mint 2 éve van itt,és már nyert Rumblet,lett már az év sztárja,és esélyes a wwewhc-re is a WM-en(már ha a wwe nem kúrja el,és Bryant küldi helyette,az egy undorító húzás lenne,mi ez már hogy megkapja a meccset,és azért,mert 1-2x-es kifütyülik,elvennének tőle mindent,és átadnák a kecskekommandó évek óta fodrászt nem látó verhetetlen kapitányának,hogy a tavalyi példátlan pillanata után kapjon egy másikat.Felfordul a gyomrom ha belegondolok ha megteszik talán felhagyok a wwe-vel mert ez már rég nem az amit anno elkezdtem nézni,pedig már akkor is javában a PG éra uralkodott.)
  De mindegy eltértem a témától,de mondhatnám Rollinst is aki olyanokat vert meg,mint Cena,Orton,Van Dam,és emellett ő MR.MITB-is.
  Ezekkel nincs gond de jó lenne ha Barrettet is észrevennék.

  VálaszTörlés
 3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 4. Nem valami nehéz kitalálni, hogy lesz még szegmensük a következő adásokon, esetleg meccsük amit Ambrose nyer, a Fast Lane-on meg BNB címet véd.

  Egyébként tiszta csont és bőr - a korábbi kondijához képest... mondjuk vállsérüléssel nehéz is edzeni. Daniel Bryan meg pont az ellenkezője, hízott kecske:D

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.