Header Ads

A WWE orvosa Chris Amann beperelte CM Punk-t & Colt Cabana-t!

A WWE orvos Dr. Chris Amann hivatalosan is jogi útra terelte az őt ért vádakat Phil Brooks (CM Punk) és Scott Colton (Colt Cabana) ellen a Cabana's "Art of Wrestling" podcast-on elhangzottak végett.

Amann állítása szerint a páros olyan dolgokat állított róla a novemberi adásban, amik hamisak, és rossz fényben tűntették fel a közvélemény előtt továbbá az inkompetenciáját hirdették, mint orvos.

A WWE orvosa kereken egy millió dollárt követel kártérítés gyanánt.

Mint ismeretes Punk állítása szerint Amann a hátán lévő daganatot egyszerű zsírcsomónak vélte diagnosztizálni, és nem távolította azt el. Punk hozzátette, hogy később kiderült, hogy ez valójában egy MRSA fertőzés volt, ami életveszélyes stádiumba került nála.

Amann állítása szerint viszont Punk soha semmilyen csomóval nem kereste fel, és főleg nem kérte semmiféle sebészeti beavatkozásra. Továbbá elmondása szerint a páros tudatosan állította be őt mint alkalmatlan orvos.4 megjegyzés:

 1. Sajnos diktatórikus világban élünk ahol az emberek nem mondhatják el az őszinte véleményüket.Szánalmas ezért pert indítani valaki ellen,ez csak azt bizonyítja hogy fáj az igazság és valószínűleg Punk igazat mondott

  VálaszTörlés
 2. A WWE feltöltött egy videót ,ahol végig Punk hátára zoomolnak a Rumble alatt,bizonyítva,hogy ott nincs semmi..

  Tök jó hogy Punk is elmondta hogy a alsóját ráhúzta hogy ne látszódjon,plusz ott vannak az orvosi papírjai,de NEEEE,pereljük be,végülis,tök jó storyline lehet majd belőle..

  idióták már ezek ...

  VálaszTörlés
 3. Azt még értem, hogy Punkot bepereli az orvos, mert állítólag valótlant állított. De Colt Cabana-t miért? :D

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.