Header Ads

Vince McMahon véleménye a nézői reakciókra!

Vince McMahon és a teljes WWE vezetőség teljesen le volt döbbenve a reakció miatt, amit Roman Reigns győzelme kapott a Royal Rumble-n!

A vezetőség tudta, hogy lesznek páran akik hangos nem tetszésüket fogják kifejezni Daniel Bryan kiesése miatt - de azt ők sem gondolták, hogy ez után az egész mecset szabotálni fogja a nézősereg.

A terv szerint azért ejtették ki Bryan-t olyan korán, hogy  a nézők letudjanak higgadni, és feltudjanak készülni Reigns győzelmére, és Rock visszatérése.

Nem jött össze, és emiatt akár változhat is a WrestleMania főmeccse!

27 megjegyzés:

 1. Legjobb lett volna, ha DB részt se vesz az RR-en... Lehetett még volna várni azzal a returnnel, mondjuk egy-két hetet. Pl az RR utáni Raw-on is nagyot szólhatott volna.

  VálaszTörlés
 2. Remélem is hogy változni fog... Nem kell ez a meccs így! Ugyan olyan sz*r lenne mint a Lesnar vs Goldberg.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Egy Roman vs Rollinsban reménykedek, az még menthet, végülis Story szerint Reigns és Rollins még nem rendezték a Shieldes problémájukat.

   Törlés
  2. Lesnar még úgy ahogy jó.. de Reigns-nek igen sokat kéne összehoznia ahoz hogy egy élvezhető meccset tudjon produkálni.. Igen, Rollins nálam most abszolút favorit, bár nem tudom, a story szerint mehetne a Reigns vs Rollins.

   Törlés
  3. A WWE most nagyon kiszúrt Romannal, nézd csak meg, amint kidobták DB-t egyből elkezdődött ez boo-os hangulat, egész végig, lefogadom, ha a kidobás előtt jön Reigns, nem kapott volna boo-t, talán még a végén se lett volna ekkora baj. Egyébként igazad van, most tényleg ki kell magából hoznia a maximumot, ha tényleg fenn akar maradni a toppon.

   Törlés
  4. Nem tudom.. Van egy olyan érzésem hogy ha Bryan és Roman lettek volna az utolsók akkor is hasonló reakciót kaptunk volna.

   Törlés
  5. Hát igen, az emberek nagyon DB-t akarták. Ezzel cseszte el a WWE, ha beküldték akkor nyerte volna meg. Egyébként itt sokan írják, hogy Dean, meg Bray, meg hasonlók, de tökmindegy. DB kiesése után, már mindenre boo-ztak. Szinte semmi reakció nemvolt.

   Egyébként meg lehet nem lesz semmi utóhangja többet. Csak Philadelphia-ba akadtak ki helyben.

   Törlés
  6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
  7. Kíváncsi leszek ennek az egésznek a folytatására.

   Törlés
 3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 4. Nem tudom mit gondoltak komolyan. Egy RR-t csak egy valaki nyerheti meg, tökmindegy ki hol esik ki, arra csak vesztesként lehet gondolni. És úgy hogy Bryan ilyen hamar kiesett csak rontottak a dolgon. És igen Reigns-nek tavaly kellett volna nyerni. Persze a WWE se döntheti el adás közben, hogy mi legyen, de az durva, hogy ennyire nem képesek tanulni az ilyen esetekben.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát ezt rosszul tudod volt már hogy ketten nyertek royal rumblet.

   Törlés
  2. Pedig azt kéne, akár adás közbe is, reagálni helyzetekre- a közönségre. Több lehetséges forgatókönyvet csinálni, hogy mire, mit-hogyan lépjenek. Tökösnek kéne lenni, kockáztatni, nem mindig a kényelmes, biztonságot döntéseket hozni, ami a legtöbb pénzt hozza.

   DB kellett a nézettség miatt, de nem tudom mit vártak az emberek, visszajön sérülésből és egyből kapjon megint WM meccset vagy esetleg övet, ugyanolyan nonszensz lenne mint más visszatérő (pl. Batista volt).
   Itt most Ziggler vagy Ambrose szakíthatott volna nagyot, Reigns meg ráért volna jövőre nyeri.

   Törlés
  3. A WWE Facebook oldalán egy gyöngyszem comment a RR után: "Somewhere in Chicago CM Punk is sitting on his couch laughing" :D

   Törlés
  4. Én is találtam egy elég jót: "Could be worse.. Cena could main event WM..." :D

   Törlés
  5. Khardy mikor nyertek ketten?
   Amúgy meg a lényegen nem változtat, Bryan csak vesztes lehetett, amit a közönség egyáltalán nem fogadta volna jól.

   Törlés
 5. Tökéletes push-t kapott Roman , a nézők is hülyék Bryan-nek vissza kell hoznia magát...
  szerintem ez a logikus ...

  az hogy hamar kiesett jó ötlet volt több hónap után nyerte volna meg a RY-t Bryan ?
  Akit meg pusholnak azokba meg sz*rni bele ? nem... :) tökéletes ..

  sok vélemény van amit cáfolni lehet így az enyémet is

  VálaszTörlés
 6. Reigns-nek tavaly már meg kellett volna nyernie a meccset akkor legalább tett is érte (rekordtörés).
  Elkéne gondolkodniuk a dolgokon és még most változtatni Roman-en mert utána már lehet, hogy késő lesz.. Heel turn esetleg egy új gimmick de mindeképp változás kéne ha nem akarnak egy ujabb olyan top face-t csinálni mint Cena, mert ha ezt így folytatják akkor RR is erre a sorsra jut.

  VálaszTörlés
 7. Az igaz hogy Velvet Sky-t kirugtak a TNA-bol vagy csak story?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Story, de lehet lejárt a szerződése, vagy valami miatt szabadságon lesz.

   Törlés
 8. Az idei RR tökéletes példája volt annak, hogy mennyire távol áll a nézői "vágy" és a vezetői "vágy" a WWE-ben.
  Dudley-t tovább benn lehetett volna tartani. Ha Wyatt-et ennyire építették, akkor végigengedhették volna, de így semmi értelme nem volt. Lehetett volna egy Wyatt + Harper vs Bubba meccs, majd egyszer csak megjön D-Von. Pár jobber bezavart volna a képbe és Bryan érkezéséig nagyon jó hangulatú dolog lehetett volna. Utána pedig valami meglepetés ember megnyeri meglepetés szerűen az RR-t. Wyatt kiesése után kb egyértelmű volt, hogy Reigns nyeri a meccset. Hiába jött Rock, senki nem köti össze őket, hogy ők rokonok. Semmit nem növel Rock jelenléte Reigns-en. Aki mellesleg sztem gyenge a szintjéhez képest.

  Ismét nem tud befutni egy Vince-nek tetsző main eventer, megint csak a nyüglődés lesz és kapunk fél évnyi sz@rt, mire Vince elfogadja, hogy a közönségkedvencet kell futtatni, nem az ő kiválasztottját...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Reigns a szövegét se tudja elmondani, és olyan, mint Cena: kb. 5 mozdulata van (vagy annyi se).

   Törlés
  2. Ezt azért nem mondanám, azért öt sort megjegyezni nem nehéz (mert ennél többet még sose mondott), de borzasztó rossz az előadói képessége. Believe that! :D

   Törlés
  3. Hát mikor promóról van szó, általában beleteszik a Botchamaniába :D. Pl. ez is benne volt http://www.dailymotion.com/video/x2cxx6k_roman-reigns-tlc-promo_fun

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.