Header Ads

Vajon Rey Mysterio visszatér?

http://www.wzronline.com/wp-content/gallery/mysterio-unmasked-finger/001.jpg
Mysterio véleménye a WWE-ről?
A WWE-től egyáltalán semmit nem lehet megtudni Rey Mysterio-val kapcsolatban. Az egyetlen hír, amiről tudni lehet a szerint mindkét oldal néma csendbe temetkezett.

Ahogy arról beszámoltunk korábban, a WWE és Mysterio sikeresen megegyeztek a feltételekről, aminek eredménye képpen Mysterio ismét a szervezet teljes értékű tagja lett. A kreatív csapat utasításba kapta, hogy Mysterio-nak fontos szerepe kell, hogy legyen a Survivor Series-en ami egészen a WrestleMania-ig tartott volna, de a szervezetnél úgy érezték, hogy fél lábbal már elhagyta őket így ezeket az ötleteket törölték.

Az összes Rey Mysterio terv elvetésre került, és a kreatív csapat azt kapta parancsba, hogy ne is nagyon erőltessék meg magukat a maszkos sztárral kapcsolatban...

4 megjegyzés:

 1. Akkor úgy tűnik ő is viccként fog visszavonulni :S

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. HBK óta mindenki így teszi...sőt,HBK előtt is csak Flair vonult vissza normálisan,általában a pankrátorok 90%-a hamarabb kiég..Tommy Dreamer is inkább visszavonult olyan körülmények között ami nevetséges ahhoz képest mekkora legenda az ECW történetében..

   Törlés
 2. *történelmében,grammer nazik előtt :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Arról nem is beszélve, hogy azóta se vonult vissza:D

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.