Header Ads

Újabb nagy név a Hall of Fame-ben!

A legutóbb bejelentett Hall of Famer, már volt testépítő, Golden Globe-díjas színész, Kalifornia kormányzója, csak a WWE-hez nincs sok köze. Ő nem más mint...
Ha csak annyit mondok, hogy; "Hasta la Vista, Baby", vagy, hogy; "Még visszatérek!", szerintem már mindenki tudja hogy kiről is van szó. Nem másról mint, Arnold Schwarzenegger-ről!

13 megjegyzés:

 1. Hát....ő ez az.... Semmit :) :p

  VálaszTörlés
 2. És ezt ő tényleg mind véghezvitte a WWE-n belül?
  Ennél még Donald Trump is többet tett...

  VálaszTörlés
 3. Kb. annyit szerepelt, hogy 15 éve megagyalta Huntert meg mostanában volt egy jelenete Hogannel és Mizzel. Ennek ellenére örülök mert nagyon bírom, nagy példakép. A Kommandó pedig a legnagyobb akciófilm:D "-Emlékszel Sully, azt mondtam téged nyírlak ki utoljára!
  -Igen, emlékszem, persze!
  -Hazudtam! " XD

  VálaszTörlés
 4. Szégyen, ennyi erővel Kossuth is lehetne hof tag.

  VálaszTörlés
 5. Következő Hall Of Famer-ek: Grumpy Cat és a Muppetek.

  VálaszTörlés
 6. Ezen én már megsem lepődök.Nem is tudom hogy a gyerekeken kívül ki veszi komolyan a WWE-t.Mint pankrátor szövetkezet teljesen porig rombolja magát...Hihetetlen hogy 2005 óta mennyit süllyedt a szintje és amikor az ember azt hinné hogy ettől már nem süllyedhet lejjebb akkor a WWE bebizonyítja hogy de ez igen is lehetséges

  VálaszTörlés
 7. Csak érdeklődnék hogy HHH eheti smackdown-os bejelentéseiről nem lesz hír? Az egyik ugyan kicsit rejtélyes volt de a saját meccsét a fastlane-re hivatalosan bejelentette.

  VálaszTörlés
 8. És Chuck Norris? Mickey Rourke? Snoop Dogg? ők miért nem? :(
  Be kéne avatni mindenkit szerintem, aki feltűnt már a WWE/F ben.
  Nagy példakép az öreg, de ez kurvára nem kell.

  VálaszTörlés
 9. Ez mind szép és jó lenne ha nem WWE Hall of Fame hanem csak simán Hall Of Fame lenne a neve de így nem tudom mi keresinvalójuk itt.

  VálaszTörlés
 10. Csak azért mert megjelent 1-2 adáson egyből hall of famerbe küldik.Gratula wwe most aztán megmutattátok ,hogy van lejjebb is.Ennyi erővel Bruce Willis is lehetne hall of famer tag.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.