Header Ads

Tyson Kidd & Cesaro keményen dolgoznak!

Tyson Kidd & Cesaro vs Los Matadores
A WWE újdonsült csapata a Ceasro & Tyson Kidd formáció keményen dolgozik, hogy új csapat mozdulatokat találjanak ki, amiket a live eventeken próbálnak ki.

A powerbomb közös befejezés, amit már láthattunk Big E.(!) ellen mostantól a „The F(act) Bomb” nevet viseli.

Arról is többen beszámoltak, hogy Cesaro, és Kidd a WWE Fejlődési centrumban is sokat megfordulnak, hogy több közös mozdulatot találjanak ki, ami annak a jele, hogy mindkét tag komolyan veszi ezt a csapatot.

Nektek mi a véleménytek róluk?

11 megjegyzés:

 1. Szerintem ideje lenne, hogy, ha már egyénileg nem kapták meg azt a push-t, amit megérdemeltek, akkor kapják meg így. Elvehetnék az Uso-éktól az öveket a The Ascension, pedig még ráér épülgetni egy kisebb ideig vagy még feudolgatni simán.

  VálaszTörlés
 2. Szerintem mind 2 pankrátor nagyon tehetséges és igazából ha ez a csapat nem lett volna akkor egyikük se lenne sehol. Úgyhogy én nagyon örülök ennek a csapatnak, nem sok TT van most a WWE-ben de őket meg az Ascension-t szeretem most. Uso-ék már nagyon unalmasak, Miz/Mizdow-t nem lehet komolyan venni,a New day nem sok vizet zavar, a Los matadores-ről meg ne is beszéljünk.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ezt mintha én írtam volna. a Los Matadores engem irritál kegyetlen. Remélem Áprilisban még együtt lesznek.

   Törlés
  2. Ezt most mire érted, hogy együtt legyenek áprilisban? mér mi lesz áprilisban? Bolondok napja? :D Amugy stardust/goldust-ot kihagytam de ők se sokat érnek már.

   Törlés
  3. Ezio Auditore: Istvan Szonda az áprilist arra értette hogy akkor jön a WWE magyarországra! Ahova első soros jegyem van! :D És én is remélem hogy együtt lesznek még csak hát jöjjenek is el mert ugye egy időben lesz a francia turnéval és hát ne hogy oda menjenek!

   Törlés
  4. Aha így már világos erre pont nem is gondoltam volna :D

   Törlés
  5. Nem hiszem, hogy egy napon két helyen adnának túrnét főleg úgy hogy Cena a pénz hozó őt meg ide hozzánk reklámozzák :D

   Törlés
  6. Istvan Szonda: Sajna de itt van a francia turnéjuk egy időben! a magyarokéval! Nem lesz itt Bray roman az usoék bigshow Eric Rowan és Seth se sajnos! És ide is lesznek majd még nevek hirdetve szóval ennek nagyon nem örülök!

   http://www.wwe.com/events/wwelive-toulouse

   Törlés
 3. 2 nagyon nagy tehetség 1 csapatban. Nem lesz ez rossz :D Roman-nek is segithetnének mozdulatokat kitalálni, mert szörnyen unalmas az ember :D

  VálaszTörlés
 4. Hát olyan tag team soha nem lesz mint a Brothers of Destruction volt, vagy a Team Hell No...

  VálaszTörlés
 5. Az a baj, hogy csak ŐK veszik komolyan.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.