Header Ads

Triple H vs. Sting mérkőzés a WrestleMania 31-en?

Ahogyan arról már beszámoltunk, az Authority ismét visszatért és átvette az irányítást a WWE felett! Sokak szerint ez csak azért történt, hogy a WWE javítson a nézettségi adatokon, ezt azonban belső információk elvetik, hiszen elvileg a WWE-nek nagy tervei vannak!

http://wrestlingpundit.com/wp-content/uploads/2014/12/Sting-Triple-H-620x350.jpg

Az informátor szerint elképzelhető, hogy Sting a Royal Rumble gálán ismét megjelenik a WWE-ben és ezzel pedig kezdetét veszi a Triple H vs. Sting viszály építése, amely egy mérkőzésben teljesedne ki a WrestleMania 31-en!

13 megjegyzés:

 1. Én HHH VS Sting meccset zeretnék látni az RR- en és a WM-31-en egy Dave Batista VS HHH-t.

  VálaszTörlés
 2. Bocsi mindenkinek egy s betű kimaradt. Mégegyszer bocs mindenkinek!!!!!!!!

  VálaszTörlés
 3. Isten ments egy Batista vs HHH meccstől.
  Nem értem Batista miért akarta egyáltalán,miért lenne az jó,hogy csalással megverik,a meccs után meg kioszt egy Batista Bomb-t.
  Utána meg jönne egy könnyfakasztó jelenet,hogy miképpen ért véget a karrierje,miket ért el,miért szerette ezt csinálni,és ennek úgy lett vége,hogy csalással verték meg.
  Nem!
  Szerintem ezen a helyzeten nem kell rontani,a visszatérés bőven elég volt csak még jobban megutáltatta magát az emberekkel,bár én azt mondom,hogy aki eddig szerette,az most is szereti,aki pedig nem,az sosem szerette igazán.
  Ha meg mindenáron egy karrierzáró meccset akar,akkor egy tiszta meccsen kapjon ki,egy tisztességes ellenfél ellen,olyan meccsre gondolok,mint pl.:Shawn Michael vs Undertaker Wrestlemania 26,vagy HHH vs Undertaker Wrestlemania 28.
  Nem azt mondom hogy Taker ellen legyen meccse,hanem egy face karakterrel,aki tisztán elveri,egy kiegyenlített meccsen!
  Az egy szép befejezés lenne,de aligha fog megtörténni,mert ő már az életben nem tér vissza.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. 1. HHH karrierje nem ért véget a WM28-on, hivatalosan még tart is neki, mármint a ringbéli, hisz főnökként új pályafutásba kezdett.
   2. Taker is face
   3. Kétlem, hogy így érne véget a karrierje, főleg pont egy Manián, ahol facet csalással sohasem zúznak le, sőt a WM-n tiszta meccsek vannak.

   Törlés
  2. 1 Sosem mondtam hogy HHH karrierje véget ért,azt mondtam,ha mindenáron karrierzáró meccset akar,akkor egy face ellen veszítsen egy kiegyenlített,sportszerű meccsen.
   2.Tudom,hogy face,sosem állítottam hogy heel,azt mondtam,hogy nem kell feltétlen ellene meccselnie,mivel lehet az ő karrierjének már vége.
   3.Ha HHH ellen meccselne,és kikapna kizártnak tartom,hogy tisztán verné meg,mivel jelenleg ő a heel karakterek csúcsa.

   Törlés
  3. Jah már értem mire gondoltál.
   Azt a két meccset csak példának írtam fel,a Taker vs Shawn meccs az volt,de a másik nem,csak véletlenszerűen választottam ki őket,mert ezek kiegyenlített,és tiszta meccsek voltak,ha létrejön az ő utolsó meccse is remélem ilyen lesz,mert teszek rá mit mondanak,megérdemel egy emlékezetes,tisztességes befejezést.

   Törlés
  4. Attól, hogy heel, még legyőzhetné a face Batistát tisztán egy sima 1-1 elleni küzdelemben, mert van olyan erős a karaktere, hiába heel.

   Törlés
  5. Lehet,de nem túl valószínű,legalább is kétlem,ő heelként mindig is az a "sunyi" csaló pankrátor marad,akár COO,akár nem,az Evolution idején is ezt csinálta,egyszer nem láttam tisztán nyerni heelként,persze képes lenne rá,de ha heel akkor valami stikli mindig van,másképp mi értelme van heelnek lenni,hurrognak,beszólogatok mindenkinek,de a szabályokat meg betartom.
   De mindegy szerintem nem kéne összeengedni őket,de ha mégis megteszik,akkor tiszta meccs legyen.

   Törlés
  6. Batista ne térjen vissza, öv közelébe úgy sem engednék, max. jobberkedne. Szerintem inkább filmezzen, mert elég jól megy neki. Bírom Dave-et, de anno '09-ben sem kellett volna már visszatérnie.

   Törlés
  7. Szerintem se kéne,most mi értelme lenne visszatérnie szétveretni magát?
   Ha vissza is jön már csak egy karrierzáró meccse lesz,ahol úgyis ki fog kapni,inkább maradjon ott ahol van,és ne égesse magát.
   Fáj ezt így leírni elvégre tisztelem,és csodálom őt,de ezzel a visszatéréssel sokakkal megutáltatta magát.
   2009-ben még egész jó volt,40 felett volt,mégis úgy viselkedett,mint egy 30-35 éves,nem is nézett ki többnek,most meg.....berozsdásodott,eljárt felette az idő,azt hitte minden olyan lesz,mint rég,félvállról vette,hát ez lett belőle.
   De mindegy mint már mondtam,aki eddig szerette,az most is szereti,aki pedig nem az sosem szerette igazán.

   Törlés
  8. WM-án tiszta meccsek vannak? Ne röhögtess....

   Törlés
 4. Tehát Undertaker vs Sting kuka....

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Bárcsak elmondható lenne ez a videóidról is...

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.