Header Ads

*SPOILER* Ő nyerte a 2015-ös Royal Rumble meccset!

Aki látta a tegnapi Royal Rumble gálát, az tudhatja, hogy a Royal Rumble meccset nem más nyerte, mint Roman Reigns! Roman Reigns 19.-ként érkezett a meccsbe, és összesen 6 embert ejtett ki. A meccs végén Roman Reigns-nek egyedül kellett szembe szállni Kane-nel és Big Show-val is, illetve, mint az később kiderült, ekkor még Rusev is meccsben volt. 

Roman-nek végül sikerült kiejteni a Vezetőség két emberét, ám azok visszamentek, hogy elégtételt vegyenek Roman-en, mikor rokona, The Rock sietett segítségére. Rock és Reigns együttes erővel elintézték Show-ékat, ezután Reigns kiejtette Rusev-et is, és megnyerte a meccset!

Ekkor történt azonban az, amire nem sokan számítottak. Philadelphia városa kifütyülte Reigns-t. Az adás egészét tekintve többször éltették a sztori szerint Heel pankrátorokat, mintsem a Face-eket. Reigns viszont végül is idén sikeresen megnyerte a Royal Rumble meccset, akkor is, ha sokak szerint ezt tavaly kellett volna neki. Egy kérdés maradt: Lesz a Wrestlemania-n Roman Reigns vs Brock Lesnar meccs a WWE főövéért, vagy megkavarodnak a történet szálak? Érdemes lesz követni az eseményeket!

17 megjegyzés:

 1. Szörnyű,borzalmas Rumble meccs, az egyetlen normális Card az egész PPV-n a WWEWHC volt és az is csak Rollins miatt.. Lesnarban is kellemeset csalódtam, és Cena se volt borzalmas..

  Az RR-ről..

  Nincs bajom Reignsel,sőt,kedvelem őt,de valami elképesztően szarul hozták ki őt győztesnek. Az meg hoyg Bryant ilyen hamar kidobták ,és ahogy kiesett,megpecsételte az egészet..onnantól kezdve 3-4x ha pozitívan reagált a közönség valamire,volt egy Ambrosenal,még egy Zigglernél,majd Rockynál,és ami a legfontosabb,bármikor mikor Reigns földre kerűlt.. nem értem miért kellett már megint elbaszni az egészet.. Azt hittem a tavalyi Batista RR után nem lehet szarabb,de úgy néz ki sikerült. Tavaly Punk kilépése kellett,hogy kinyissa a szemét a WWE,most nem tudom mi kell,hogy észrevegyék,ez a meccs így halálra van ítélve ha nem spécizik fel valamivel.
  A legegyszerűbb egy Reigns Heel turn lenne,mondjuk Cena vagy Ambrose ellen..

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Egyet értek a wwewhc meccs sokkal jobb volt mint amit vártam, az biztos volt hogy Rollins alkotni fog, de hogy Cena és Lesnar nem húzzák le, sőt tartják a szintet az meglepett. Szerintem elég izgalmas meccs volt, de sajnos ott amikor Lesnar már 2 hete csak feküdt, eldőlt hogy ki fog nyerni, legalábbis én biztos voltam benne hogy a végén befut és lezúzza őket.

   Törlés
 2. minden évben egyre szarabb lesz a royal rumble match.....wwe whc meccs volt a legjobb

  VálaszTörlés
 3. Én nagy lesnar fan vagyok. Minden meccsét követtem a kezdetek óta. Beleértve a UFC-s szerepléseit is. Ő igazi badass karakter és hiteles is. Számomra Cena egy vicc és ez a Regins meg szánalmas.

  Lehet mondani Lesnar-ra,hogy keveset szerepel ,de amikor szerepel akkor tud alkotni emlékezetes dolgokat. Nagyon sajnálnám ha elmenne a WWE-től. 37 évesen már nem neki való az UFC,de hát kapuzárási pánikja lehet,hogy még egyszer bizonyítani akar magának.
  Tehát nagy valószínüséggel ki fog kapni a Wrestlemanian,hogy egy bohóc vegye át a helyét. Sajnos . . . . .
  A WWE-nek meg ki kell találnia valami újjat,mert ha Cenat meg Reigns-t is ennyire kezdik utálni akkor nem következő sikeres és közönségkedvenc bajnokuk és ez nem tesz jót az üzletnek.

  VálaszTörlés
 4. Őszintén meg vallva sajnos nekem sem igazán tetszett a mostani Royal rumble!! jobbra számítottam! :( több vissza térőre akár régebbi vissza térőre is... !! mint pl. Taker RVD pl.! meg elég hamar gyorsan potyogtak ki az emberek is stb...!! :( szóval nem volt az igazi!!! :( pl. az is érdekelne h. lesz e Sting vs. Triple H. meccs v. sem?? ill. Taker vs. Wyatt meccs...?? stb... szóval szerintem nem volt valami jó Royal Rumble!! sajnos! :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sting vs HHH meccs valószínűleg lesz!
   Az Undertaker vs Bray Wyatt, az már nem annyira valószínű. Taker állítólag nincs abban a fizikai állapotban, hogy vállalja a meccset, ezért csak, mint egy legenda lesz jelen. Viszont ez még nem biztos! Az is megtörténhet, hogy még is lesz meccsük. Még nem lehet tudni.

   Ui.: Remélem a facebook-osoknak most már jó így kitéve:D

   Törlés
 5. Remélem hogy a wm-en Rollins beváltja azt a táskát és megnyeri a címet, mert azért szerintem mindenki szívesebben látná őt bajnokként mint Reigns-t.

  VálaszTörlés
 6. Én még mindíg azt mondom ,hogy egy Undertaker Vs. Sting lenne az igazi és sokaknak ez a meccs lenne az álom mérkőzés. A két misztikus legenda csatája. Valahogy kihoznák a meccset döntetlenre és így mind a ketten visszatudnának vonulni. Ez a meccs nagy nézettséegt hozna a WWE-nek amit ők is tudnak,de Undetraker fizikai állapotán múlik az egész. Ha meg nincs Undertaker akkor van HHH Stingnek.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ha lenne meccsük, annak nem lenne szabad döntetlennek lennie. Egyik legendáját sem rombolná le egy vereség.

   Törlés
 7. Én egy racionális gondolkodású ember vagyok,és mindig leírom azt amit akarok akár tetszik akár nem,de őszintén szólva még párszor az is átfutott az agyamon,hogy Punk is befut,holott tudtam hogy kizárt.
  Végignéztem az egészet a wwewhc meccstől kezdve Reigns győzelméig,és ezt csúnyán elbaszták,ha lehet ilyet mondani talán még jobban mint tavaly Batista győzelmével.
  Hiba volt visszahozni Bryant ezzel csak annyit értek el,hogy kifütyülték Reignst,mindenki Bryan győzelmét akarta,(én nem) erre mindjárt a meccs elején kiesik,érthető hogy kiakadtak a nézők,innentől kezdtek booooozni,akárki nyeri meg azt kifütyülték volna,mert Bryant akarták,hatalmas hiba volt visszahozni,mi lett volna az az 1-2 hét míg vége lesz a Rumblenak,és aztán visszajöhetett volna,Reigns győzelmét örömmel fogadják,Bryant ovációval fogadják,és mindenki ötül!
  De nem nekik be kellett rakni őt a meccsbe,de hogy mi a francnak azt még ők sem tudják,mert ha úgysem nyertei meg akkor mindenki előre láthatta hogy ki fog törni a káosz!
  Vagyis mindenki leszámítva HHH-t és a kreatívokat,ez mérhetetlen nagy hiba volt,Bryan semmi maradandót nem alkotott a visszatérése óta,nem értem miért nem várhattak ezzel a Rumble utánig,de szerintem még ők sem!
  A végén már ment a We Want Rusev annyira ki voltak bukva!
  Azt hittem a tavalyi után nem lehet elszúrni Roman karakterét,hát a wwe-nek sikerült!
  Gratulálok.
  De ez van ezt kell szeretni,mindenesetre ennek még lesznek következményei az egyszer biztos.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem nem csak ezzel cseszték el Reigns karakterét. Az is közre játszhatott, hogy ekkora nagy Superhero-t akartak belőle csinálni, holott az in-ringje egy 0. Cena 2-t akartak belőle csinálni, még az sem sikerült, csak annyit értek el vele, hogy megutálta Reigns-t még az is, aki eddig szerette.

   Törlés
  2. Animal, ez most nem Bryan visszatérése miatt volt. A közönség mióta Reigns visszatért nem fogadta egyszer sem kitörő örömmel. Mindenki látja, hogy nagyon gyengén bánik a mikrofonnal és látják az emebrek benne a Cena 2-t. Egyébként az IWC meg inkább akarta Zigglert vagy Ambroset győztesként látni mint Bryant. Ha ziggler vagy Ambrose nyeri a meccset vagy akár Wyatt akkor mindenki örül, én egyébként örültem neki nagyon, hogy nem bryan nyert, tovább kellett volna bent maradnia 10 percnél szerintem is de a lényegen nem változtat. Reignsen itt már csak egy heel turn segíthet különben kegyetlenül ki "boozzák" majd a WMen is

   Törlés
  3. Lehet hogy nem csak ez,de ez is közrejátszott.
   Ez az egész sérülés nem kellett volna,azelőtt "majd meg ették" a rajongók,még a visszétérése után is mikor bemosott egyet Fandangonak,ment a Roman Reigns!Roman Reigns! nem hagyták szóhoz jutni,igen nem így kellett volna visszahozni,de azt azért el kell ismernetek,hogy miután Bryan kiesett a hangulat teljesen megváltozott,szerintem bárki nyeri az így járt volna,mint Roman,ez lehet hogy nem így van,lehet hogy Deanre jobban reagáltak volna Brayre nem hiszem,mert ő volt az aki kidobta Bryant,de ezt már nem tudjuk meg,mindenesetre itt valamit nagyon elkúrtak.

   Törlés
  4. Zigglerre és Deanre jól reagáltak volna. Philadelphia egy olyan város, ami nem rejti véka alá a véleményét. Jó hogy nem, ECW szülővárosa, a közönség technikai és hardcore bírkón nevelkedett, persze csak a felnőttek. Még jó, hogy a technikailag 10 ezerszer jobb Bryant részesítették pozitív reakcióval, nem a tank Reignst. Ziggler és Ambrose is király reakciót kapott, valamint Mizdow is. Előbbiek tudnak bírkózni, Roman nem. Ha ők nyernek ováció lett volna. A mezőny is pocsék volt... Tele mid carderrel.. Csak DB-t, Brayt és Reingst tekinthettük teljesen main eventernek. Nem is értettem, hogy hol van Orton meg Sheamus. Sting is jöhetett volna, meg D-Von, ha már volt Bubba. De a lényeg, ha egy birka agyú nép előtt rendezték volna meg a gálát, nem egy hardcore közönség előtt, RR is jobb reakciót kapott.

   Törlés
 8. A végén már azthittem big show nyer mert ott dolgozik 1000 éve és megérdemelte volna.

  VálaszTörlés
 9. Ez a hir igaz?http://www.wrestlingnewssource.com/news/37771/BREAKING-NEWS-Tonights-WWE-Raw-Taping-In-Hartford-CT/

  VálaszTörlés
 10. Szerintem Cenanak jót tenne egy NWO hell turn. Reigns egy erőltetett pankrátor. Stingnek most Triple H ellen kéne mennie a Wrestelemanian ahol nyer, Undertakernek meg pihenni a és készülni Wrestlemania 32 re ahol megküzdene Stingel, mivel a WM32 Texas államban lesz és Taker ott született Sting pedig ott lakik/lakott, ezzel pedig mind ketten visszavonulnának. Hulk Hogan pedig biztosan nem fog már ringbe szállni a WM31-en hiába is akarja, ő már ki öregedett de promókat azért tud nyomni.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.