Header Ads

Justin Gabriel update

http://media-ewrestlingnews-com.s3.amazonaws.com/2014/10/28/05/46/41/612/justingabriel4.jpg
Mint arról korábban beszámoltunk Justin Gabriel azért lépett ki előző héten a WWE-ből mert frusztrálta a szervezeten belül elfoglalt negatív pozíciója.

Bántotta, hogy csak a kisebb műsorokon, mint az NXT, Superstars, és Main Event kapott lehetőséget. Ha pedig a nagy műsorokon jutott időhöz azt, akkor is, mint a The Bunny kapta meg.

Gabriel, valódi nevén Paul Lloyd Jr. egy időben más, a professzionális birkózáson kívüli karrier lehetőségek után nézelődött, ami indoka lehet annak is, hogy ilyen egyszerűen kilépett. Habár Gabriel-nek már most van pár, a függetleneknél lekötött szereplése, mint például a Preston City  Wrestling, és a Evolve/WWN szervezetnél. Itt a régi nevén a PJ Black névvel fog szerepelni. 2008 környékén mielőtt szerződött a WWE-hez kisebb filmszerepeket is kapott, és mellette modellkedett is.

A hozzá közel állók arról számoltak be, hogy a WWE jelenlegi szituációja csak bosszantotta, és úgy érezte, hogy a szervezet soha semmi értelmessel nem fog tudni előállni számára.

7 megjegyzés:

 1. Hát mit mondjak,igaza van az egész nexussal Wade Barrett járt jól,és talán Ryback,de ő nem emiatt került ki a szarból.
  A Smackdownról meg annyit,hogy ennyit arról,hogy nem szeretik Reignst,kár volt egy Bryan fanokól álló közönség elé lökni,de ennyi,nem lesz itt meccs változás.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ezt lehetett tudni hogy csak egyszeri bosszankodàs lesz és amint visszakerülnek az ugymond normàlis közönséghez minden visszaàll és ujra szeretno fogjak reignst.

   Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
  3. Különbség? Ez az 50-50-es közönség hozzá állás volt a régi? Én nem teljesen így emlékszem...... Reigns sokkal jobban kedvelt volt azelőtt mielőtt nem csak a torkunkba tömték csak simán letolták rajta.

   Törlés
  4. Elképzelhető, hogy a közel jövőben már let's go Roman, Roman sucks chanteket fogunk hallani.

   Törlés
 2. Justin Gabriel volt a nyúl? Nem is tudtam..

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.