Header Ads

Hatalmas Royal Rumble változás!

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/a/a9/Royal_Rumble_2014_poster.jpg
A tegnap esti RAW-n, ami az év első adása volt 2015-ben a The Authority visszatért, és egyből hatalmas változást eszközölt a Royal Rumble Main Evenetjében!

Triple H és  Stephanie McMahon hivatalosan bejelentette, miszerint megváltoztatják a főeseményt. Ennek értelmében a meccs egy Triple Threat meccs lesz, ahol Brock Lesnar a WWE World Heavyweight Championship-et John Cena és Seth Rollins ellen fogja megvédeni.

A Royal Rumble január 25-én kerül megrendezésre, és biztos, hogy az év egyik legjelentősebb PPV-je lesz!

11 megjegyzés:

 1. De akkor Rollins elfogja veszteni a taskat?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Miért vesztené el te nagykoponya.
   Ezzel a meccsel megjutalmazták,nem megbüntették,a táska akkor is nála marad,ha megnyeri a meccset,nyilván nem válthatja be saját maga ellen,de mondjuk ha idő közben bukná az övet és a meccs után megtámadja az újdonsült bajnokot,és beválthatja ellene is a táskát,1-2-3 és ezzel visszanyerte,vagy a Rumble-on kikap megtámadja Cenát,vagy Lesnart beváltja 1-2-3 és ezzel ő a bajnok.
   A táskát nem fogják elvenni tőle ez hülyeség!
   De mivel nála van szinte biztos hogy ki fog kapni,sőt szerintem csak azért tették,be hogy Cena ne Lesnart pinnelje,hanem őt,elvégre mégis csak ő a Streaktörő megállíthatatlan fenevad,és így úgy bukná a címet,hogy voltaképpen meg sem verték.
   És szerintem itt fog bekövetkezni azt amit az imént írtam,Lesnar dühében az ájulás széléig veri majd Cenát,és mivel Sethnél még mindig ott van a táska majd bolond lesz nem kihasználni.

   Törlés
  2. TheAnimal: Úgylegyen ahogy mondod! Én nagyon örülnék ha Seth nyerne ő legalább nem csak minden adáson fetreng a meccsei alatt mint John, meg nem csak néhány adáson vesz részt mint Brock. Így már érdekel ez a meccs is, hogy Seth-et is berakták.

   Törlés
 2. Rájöttek, hogy a Cena - Brock már kurvára unalmas, ezzel akarják feldobni a meccset, jól teszik. Meg mivel Orton - Rollins feud-ot akartak de ő most kihagy pár hetet, így valamit kellett kezdeni Rollins-al. Szerintem itt még nem lesz övváltás se táskabeváltás, marad Lesnar bajnok, a WM-re tartogatják a nagy izgalmakat. Bár bármi megtörténhet.

  TheAnimal: ez elég reálisnak tűnik, amit leírtál.

  VálaszTörlés
 3. Ma volt ,hogy az új storyline szerint Rollins vs Bryan lesz övért a WM30on,mert Lesnar tuti megy UFC-be vissza. Szerintem a legfaszább sztori az lenne ,hogy Cena megnyeri az övet,nagy örömben meg Lesnar szétcsapja,majd Rollins cashinel egyből a meccs után, Lesnar segítségével,mostmár Heyman meg az Authoroty is segít neki,nem lenne elképzelhetetlen :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Bebaszna ha pont a dühös Lesnar segitene neki miután kikapott

   Törlés
 4. Remélem a sztori irók még nem felejtették el a Dean - Seth feudot ! Ezesetben nehéz lesz beváltani a táskát ! :D

  VálaszTörlés
 5. Tulajdonképpen az lenne a legjobb mindenkinek ha seth meg nyerné akárhogy is és a wm 31-en lenne egy seth vs bryan main event (remélem bryan meg nyeri mert végül is jó bajnok)és jó lenne ziggler,ryback és rowan-t vissza hoznák mert mind hárman tehetségesek.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tényleg jó lenne , de akkor mi az istennek feudolt bárki is az öv körül egész évben?
   Nem örülnék Bryannek mert rengeteget volt sérült.. Egész évben hiába dolgozott mindenki ha ő kapja a main eventet.
   De ha megkapja az sem baj hisz a sérülése előtt ő is sokat dolgozott. Csak olyan régnek tűnik már.. Valahogy kiesett nekem ebből a sztoriból.

   Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
  3. Igaz rengeteget volt sérült de arról nem tehet,egyébként meg bryan jób mint cena mert már 15-ször megnyerte reings-t meg még nem bírom elképzelni bajnoknak.

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.