Header Ads

Egyre közelebb a Bray Wyatt vs The Undertaker elleni meccs??

http://media-ewrestlingnews-com.s3.amazonaws.com/2014/10/25/16/15/49/506/braywyatt.jpg
Egy bennfentes forrás beszámolója alapján az, hogy Bray Wyatt tisztán legyőzte Dean Ambrose-t csak annak lehet a jele, miszerint Undertaker kész a visszatérése!

Mint arról korábban beszámoltunk a WWE azt szeretné ha Undertaker ellenfele Bray Wyatt lenne a WrestleMania-n, és ezzel a győzelemmel tovább tudták erősíteni a karakterét.

Sokakat sokkolt ez az Ambrose feletti győzelem , ám ez egy egyértelmű jelnek tekinthető arra, hogy Wyatt jelenleg fontosabb karakter, mint Ambrose, így hogy Undertaker ellen készül a háborúba…

13 megjegyzés:

 1. Wyatt a mostani rosterből a kedvencem elég jó meccsei szoktak lenni meg a karakterét is cseszettül eltalálták, és ha Brock tavaly nem törte volna meg a streak-et akkor most ez a Bray-Taker még nagyobb meccs lehetne.

  VálaszTörlés
 2. Hülyeség.
  Wyatt tehetséges,fiatal,és a Wyatt falily vége óta egyre feljebb,és feljebb megy a ranglétrán,de nehogy már csak úgy megverje Takert.
  Tehetséges,fiatal,a karaktere sem rossz,egész jól promózik,de ennek ellenére még csak egy újonc,és még övet sem nyert a cégnél,erre csak úgy kapna Taker ellen egy meccset,és mindenki kész ténynek veszi,hogy nyerne is,meg a streakot is neki kellett volna megtörni na nehogy már.
  Ez a meccs szerintem nem fog létrejönni,nem értem hogy az ötlet egyáltalán hogy merült fel.
  Persze ez egy meghatározó győzelem lenne Wyatt karrierjében,de nem hiszem hogy a wwe ezt meg fogja lépni.
  A streakot pedig egy legendának kellett volna megtörnie,vagy egy olyannak,akivel Taker annak idelyén emlékezetes feudokat folytatott.
  Nem értem miért pont Lesnart választották,elvégre az az idő már rég elmúlt,mikor ő komolyan vette a pankrációt,ez neki már csak némi + bevétel.
  Egy dörzsölt veteránnak,vagy egy legendának kellett volna megtörnie,de semmiképp egy újoncnak,vagy egy olyan embernek,aki le se szarja a wwet.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én szerintem ha amikor a Cena elleni feudja után nem eresztik le Bray-t egy kicsit akkor azóta ha egy elég komoly karakterépítéssel mostanra simán lehtett volna olyan (ha nincs Brock) hogy megtöri a streak-et.

   Törlés
  2. CM Punknak kellett volna megtörnie, de nem sikerült neki sajnos.. Ezek után csak Brock lehetett jó választás, kemény és könyörtelen. Nincs többet magyarázni rajta. Vince marhasága, hogy ennyit lép fel, rossz szerződést kötött.
   Bray Wyatt még újonc volt, ha eddig nem kapott volna ki Taker és most törne meg a streak Wyatt által az sem lenne rossz! Sőt, sok idő után kaptunk egy normális mégis irreális karaktert.
   Rajtuk kivül Dean kaphatná meg a lehetőséget mondjuk pár év múlva.
   Viszont vegyük figyelembe, hogy Taker már milyen idős... Nekem aztán abszolút kivan már a f@szom vele. Lesnar megtörte! KÉSZ ! Innentől fogva már abszolút leáldozott minden, menjen el, nem kell.
   Nagyon jó volt, nagyon szép volt, de csak rombolja folyamatosan a karrierét ezekkel a szereplésekkel.
   Már nem hitel megverni Takert a streak után. Lesnar az új kihivás. Belátom , hogy ezt nagyonnagyonnagyon nehéz elfogadni, de ez van egyszer minden véget ér.

   Amúgy Lesnarról egy keveset. Rinyál mindenki , hogy mennyi pénzt kap pár szereplését és alig tesz valamit. Úgy látszik tud szerződést kötni. Amúgy meg sokkal hitelesebb számomra mint egy másik bajnok aki minden adáson ott van és sztárolja magát akár face akár heel.
   Lesnar tipikusan az a pankrátor akinek ez a kőkemény stilus fekszik. Nem a szavaival adja el magát hanem a karakterével meg a keményságével.
   Mondjuk tény, hogy néha felszólalhatna mert Heymant már rendesen kinőtte vagy nem tudom.. Esetleg Heymannek irhatnának valami normális promot. Mindenki megértette, hogy ki az egyetlen.

   Törlés
  3. Ezzel csak az a gond, hogy amikor Jánossal feudolt, már a streak megszakadt. Szerintem Brockon kívűl más is legyűrte volna a Phenomot tavaly.. Egyértelmű, hogy miért is Lesnarra esett Calaway választása: tudta, hogy Lesnaron kívűl más elutasított volna az ajánlatot. Ha meg nem lett volna BL, Vince is beleszólt volna, hoztak volna valami legendát, s a streak megtört volna. Taker régóta elakarta veszíteni már a rekordját..

   Törlés
  4. Máté Vizsnyicki: igaz pont a wm30-on volt a törés és akk volt a Cena-Wyatt is. Ezzel az egésszel még az a gond, hogy ha most nyerne Wyatt az azért nem szólna már akkorát mint ha mondjuk tavaly verte volna meg Takert. Egyébként én valahogy gondoltam, hogy nem úgy fog visszavonulni, hogy senki se töri meg de azt nem hittem, hogy Brock lesz az aki véget vet.
   Itt most vissza kellene Taker-nek vonulni és így lehetne egy csodálatos karriert befejezni,mert ha most veszít megint azért 2 vereséggel egymás után azon a helyen ahol idáig veretlen volt nem ugyanolyan visszavonulni.

   Törlés
  5. Ezt nem gondoltam át akkor, csúszásban vagyok.
   Namindegy a véleményem nem változott. Szerintem jó, hogy őt választották. Egy karakter ami nem mesebeli, nem civil, és a valóságot is tükrözi némiképp. Jónak tartom, hogy valaki tereli ilyen irányba is a pankrációt.
   Inkább azt nem értem , hogy minek törte meg bárki is.

   Törlés
 3. Én nem értem mi a fenének nem vonul már vissza?De ha már ennyire akarják szerepeltetni akkor inkább legyen Lesnar elleni visszavágó vagy küzdjön meg Sting-el.Nem értem miért pont Bray-t kellett választani ellenfélnek...De a WWE-ben nem is érdemes keresni a logikát....

  VálaszTörlés
 4. Több hírt infót is láttam pl. WWE oldalakon is h. van rá esély sőt lehetséges h. össze jön az Undertaker vs. Wyatt meccs!!! és nem tűnik kamu hírnek!!! sőt!! illetve a Sting vs, Triple H meccs is össze jön jöhet valszeg!!! :)

  VálaszTörlés
 5. De nem ertelek titeket.. ki mondta, hogy vesziteni fog Taker? Egy ekkora klasszis ellen meg egy vereseg is push...

  VálaszTörlés
 6. és tuti Taker fog nyerni!!! még 1x nem veszthet!! nem követi követhetik el azt a hibát ami Lesnar ellen történt!!! ott is Takernek kellett volna nyerni!!! szóval most tuti Taker nyerni fog!!! Wyatt R.I.P.!!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen ám igazad van, csakhogy volt arról szó hogy Taker döntése volt a streak elvesztése.

   Törlés
 7. Legenda ellen egy Csövest betenni gáz lenne...

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.