Header Ads

Dolph Ziggler, Ryback és Erick Rowan kirúgva!

A sztorit követvén, melyben Triple H és Stephanie McMahon a tegnap esti RAW-n kirúgta a Dolph Ziggler, Ryback és Erick Rowan triót a WWE.com áthelyezte mind hármójuk profilját a WWE.com alumni részlegébe. 

További részletek hamarosan!

23 megjegyzés:

 1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 2. Így kell elcseszni a WWE-t !! Nagyon már értele sincs nézni mert semmi jó nincs benne!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez csak sztori, nem rúgták ki őket. Mérget vennék rá, hogy jövőhéten jönnek trollkodni.

   Törlés
 3. Ez csak kamu,így akarják őket feljebb tolni a ranglétrán,meg akarják erősíteni a karakterüket,nyilván ki akarják hozni őket a midcarder szintből.

  VálaszTörlés
 4. Ez elég szemét dolog. Ziggler olyan jó votl a vezetőség elleni meccsen is erre viszlát, Rowen végre kezdett kibontakozni, megmutatni mit tud erre viszlát, Ryback meg rombolt erre viszlát, Cena meg csak fekszik mindenhol erre marad. HHH-t kéne már kivágni onnan a kis feleségével együtt... Az tenne jót az üzletnek

  VálaszTörlés
 5. Micsoda egyedi történéseket tudnak kitalálni a WWE-ben, komolyan agyam elszáll.

  VálaszTörlés
 6. Már megint a kirugás! A RR meccsre már tuti, hogy itt lesznek.

  VálaszTörlés
 7. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Befejezhetnéd már a videóid reklámozását, senkit sem érdekel, nézhetetlen.

   Törlés
  2. Vagy leállsz, vagy töröltetlek a YT-ről, lehet választani!!!

   Törlés
 8. Na igen ez a kirúgás sztori már lerágott csont, most vagy pihenőt kapnak vagy időről időre visszacsatlakoznak valahogy a sztoriba (mondjuk a RR-ön), vagy már a következő Raw-n ott lesznek.

  BNB-nek örülök így-is úgyis visszakapta volna az övet. Azért annyira nem szarok az adások, mint amennyire a netes fanyalgók beállítják. Ha meg ennyire szarnak tartják akkor meg tényleg nem értem minek nézik?...Cena szegmens a Raw végén szerintem kifejezetten vicces volt, amikor "kirúgták őket" én már egy triple heel turn-t vizionáltam :D, hogy nekirontanak Cena-nak, jót röhögtem volna azon is:D.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ja, az a zene, konfetti, Cena szopott feje.... Csak Steph tánca nem kellett volna. Én is elképzeltem, hogy Zigglerék szétcsapják, de értelmetlen lett volna.

   Törlés
 9. Delon:én is ezt vártam de gondoltam, hogy nem fog megtörténni, bár Ryback nemkironthatott volna Cena-nak.. csak úgy. Az adások szerintem se vészesen rosszak, de a WWE jövője elég jó lehetne a mostani NXT-s szárokkal ha nem cseszik el őket.

  VálaszTörlés
 10. Am tuti hogy visszajönek,mert pl most néztem a RAW ùj videòjàban benne van Ziggler és Ryback is!

  VálaszTörlés
 11. Milyen jó, hogy egy ilyen rohadt jó sztorit, mint a kirúgást, amivel robbanhatna a bomba, leegyszerűsítették egy jelentéktelen semmit nem érő sztorira... Már a f#szt sem érdekel, ha valaki az adáson meghallja a kirúgást, mert mindenki tudja, hogy kamu.
  De azért hajrá, én hiszem, hogy van még ennél is lejjebb, csak győzni kell kivárni.

  VálaszTörlés
 12. Bírom amikor a szerkesztő ilyen szenzációhajhász címet ad a cikknek hogy minél több olvasója legyen azt a végén meg kiderül hogy csak kamu az egész...

  VálaszTörlés
 13. Ezek.... Most komolyan....
  Dolph - ot miért? Na nem is folytatom. Azokat kéne inkább akik nnincsenekott minden adáson . Ez mármmilyenbunkóság(elnézésta csúnya szóért.)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. "Azokat kéne inkább akik nnincsenekott minden adáson" na ezt te se gondoltad komolyan

   ha valaki nincs adásban, az nem azért van, mert most éppen nem volt kedve szerepelni, ez előre meg van írva (és az is hogy ki nyer)

   a másik: ha mindenki szerepelne minden adáson, akkor marha hosszú lenne egy adás :D

   Törlés
  2. Jól elcseszték ezzel,hogy Triple H és Stephani maradtak a vezetők,ameddig nem voltak minden Raw és Smack Down adás egyre jobb volt,most meg kirúgnak 3 jó pankrátort.Enyi erővel rugjon ki Triple H mindenkit aki nem nyalja a picsáját,húzzák a faszukra a WWE story írói egymást e jó döntésükért.Így kell elcseszni a Raw-t gratulálok nekik !

   Törlés
  3. Nem igazából rúgták ki őket.... Miért oly nehéz ezt felfogni...?

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.