Header Ads

Dolph Ziggler beszólt CM Punk-nak!

Aki látta a hétfői Raw adást az tudhatja, hogy Sting megjelenése miatt John Cena győzedelmeskedett a főmérkőzésen, így pedig a korábban kirúgott három pankrátor, köztük Dolph Ziggler is visszakerültek a WWE rosterbe!

http://www.wwe.com/f/styles/photo_large/public/photo/image/2012/01/RAW_971_Photo_060.jpg

A csütörtöki smackdown adáson már szerepeltek is, ahol Dolph Ziggler a promója közben egy meglepő mondatott mondott, ami szinte biztosan a WWE korábbi bajnokának, CM Punk-nak szólt.

"Inkább itt vagyok a ringben és szembenézek azzal, hogy milyen büntetéssel fognak sújtatni az életem hátralévő részében, minthogy otthon üljek a kanapén és egy podcastben panaszkodjak."

A WWE Universe twitter oldalára Dolph Ziggler mondata már kikerült, így a vezetőség biztosan tudott róla, hogy Dolph Ziggler ezt fogja mondani, CM Punk egyelőre azonban még nem kommentálta az elhangzottakat.

17 megjegyzés:

 1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 2. O legalabb halas,hogy a WWE csinalt belole valakit

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Pont ezt akartam írni. Cm Punk a wwe nélkül egy szaros kis csóró névtelen underground wrestler lenne. Ezzel szemben úgy adja elő magát, mintha nélküle a wwe csődbe ment volna. Úgyhogy örüljön hogy egyáltalán tagja lehetett a wwe csapatnak, de kurvára!

   Törlés
  2. Mármint Ziggler hálás? hát persze hogy az, miután megízlelte mi történik ha nem hálás :D, most már félti a tyúkszaros kis karrierjét. Azért vicces látni, hogy a WWE még nem lépett túl Punk-on.

   Törlés
  3. 2013-ba igen... De mára egyre fontosabb karakter.

   Törlés
 3. "CM Punk egyelőre azonban még nem kommentálta az elhangzottakat."
  https://twitter.com/CMPunk/status/558411485832282113

  VálaszTörlés
 4. Jó hát legkésőbb majd az octagonba rájön a dolgokra.

  VálaszTörlés
 5. Ez fura eddig azt hitem Ziggler inkább Punkot pártfogolja de akkor hát... Azt mondjuk nem nagyon tudom Ziggler mit tesz ami miatt büntetéssel kéne őt sújtani.Tudtommal ő szépen befogja a száját és engedelmeskedik mert amikor legutóbb fel mert szólalni a WHCja el ő meg vissza mid cardba volt.(bocs ez nem volt épp a legjobb :DD) Meg amúgy se tudom miről beszél,őt mivel nézett szembe.Akkor van következmény ha vki csinál vmit de nem hallottam róla hogy ő csinált volna mostanában akármit is.Punk meg nem elmenekült a büntetés elől hanem azért lépett le mert állandóan szopatták(szopatás=büntetés csak ugye ne legyen már szóismétlés;) )A kettő azért más.Igazából ha már beszólogatnak akkor legyen már értelme többet várok a kreativoktol!!;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez egy promo volt. Bűntetését pedig az Authorityvel át élt dolgokra értette, a kreatívok olyan szöveget írtak neki, amivel üzenhetnek Punknak. Ez a bűntetés dolog, meg nem teljesen így van.. 434 nap után jó, hogy lejjebb rakták, mert akkor ráuntak volna. Cena 2-ként meg igen rémes dolog lett volna látni....

   Törlés
  2. Na jó de most ne gondolják már komolyan hogy azzal próbálnak meg beszólni hogy egy sztorira hivatkoznak!A büntetésről meg annyit hogy nem azzal van a probléma hogy elvették tőle az övet hanem azzal hogy utána egy évig Undertakeren kívül semmi fontosabb sztorit nem kapott

   Törlés
  3. Mondom, visszarakták upper mid cardba, ha nem tették volna, az se lett volna jó. Állandóan main eventernek lenni baj. A karaktert megunják egy idő után. Takeren kívűl nem volt normális sztorija? A Lesnar elleni mi volt?

   Törlés
 6. Ezt Dolph biztos nem mondta neki, szerintem a WWE utasítására mondta ezt, hogy Punkot lejárassák... de anúgy jogos!

  VálaszTörlés
 7. Azt hiszem, valami ilyesmire találták ki a YOU SOLD OUT! chant-et.

  VálaszTörlés
 8. CM Punk már állt ki Ziggler mellett több promójában is, elég fura húzás lenne ez Zigglertől. Arról nem is beszélve arról, amit Delon írt, Punk elment, nyilatkozott róla, ennyi volt. A WWE meg még mindig ezzel foglalkozik.

  VálaszTörlés
 9. Biztos a WWE kérte,mert hogy most ő ez a "mindent kimondok" srác . Egyébként reagált rá Punk twitteren 1 órával később..

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.