Header Ads

Az ok, amiért John Cena már a Fast Lane-n megküzd Rusev-vel!

Mint azt bizonyára mindenki tudja, a John Cena vs Rusev meccs eredetileg a Wrestlemania 31-re volt tervezve, ám a WWE az utolsó pillanatban mégis úgy döntött, hogy már a Fast Lane-n egymásnak ereszti a feleket. De mi is lehet ennek az oka?Ennek az oka nem más, mint hogy az U.S. kezdi teljesen értékét veszíteni. Azt már úgymond megszokhattuk, hogy az U.S. övnek nincs valami nagy szerepe egy ideje a szervezetben, de a cég végső döntésként hozta meg ezt a meccset. Ezzel szeretnék növelni az öv szerepét.

Korábban ezt megpróbálták Sheamus-szel is, ám a Kelta esetében ez nem igazán sikerült. A sztori szerint Rusev a Fast Lane-en övet fog védeni, majd egy nagyobb feud keretében John Cena visszavágót kap a Wrestlemania-n. Persze az is elképzelhető, hogy ez nem így fog történni, és John Cena megszerzi az újdonsült PPV-n az övet. 

12 megjegyzés:

 1. Válaszok
  1. Óó de jó lenne. De túl szép hogy igaz legyen....:'( :DDD

   Törlés
 2. sütimester357 az jo lenne de tudod hogy Cena sose kopog a never give up-os szarsag miatt

  VálaszTörlés
 3. Hulk Hogan vs John Cena for the U.S Champinship. Najó ez csak vicc volt, valószínűleg Rusev megvédi a címet és a Wretlemanian fogja elveszteni, viszont nagy kérdőjel, hogy Cena után ki lesz a bajnok.

  VálaszTörlés
 4. Hát én ezt valahogy nemtom elképzelni, hogy Cena US bajnok legyen annyira leeresztették már azt az övet, hogy már nemhiszek abban, hogy ezt visza lehet hozni de ne legyen igazam és legyen ezután ujra a US öv olyan amilyennek lennie kéne.
  Nem néztem a nagyon régi időket de azt hallotam, hogy ez volt majdnem olyan erős cím mint a főöv.
  Azt viszont furcsállom, hogy John ilyen könnyedén túltette magát Brockon/sethen.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hál' Istennek! Legalább nem kell többször WWE bajnoknak látnom!

   Törlés
  2. Pedig párszor még fogod,az biztos.

   Törlés
 5. Ez hülyeség! Nem attól lesz presztizse egy övnek, mert Cena hordja. Hanem attól, hogy olyan meccseket, olyan sztorikat hoznak össze vele a bajnokok és a kihívók. Egy övet naggyá tehet Santino is, ha megkapja a jó sztorit. És jó sztori alatt nem egy tuxedo meccsre gondolok.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem csoda h nincs értéke addig nem is lesz amíg rusev a bajnok

   Törlés
 6. ÁÁÁÁÁÁSÓÓÓ ÁÁÁÁÁSÓÓÓÓÓ ÁÁÁÁÁSÓÓÓÓÓ ÁÁÁÁÁÁÁSÓÓÓÓÓÓÓÓ

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.