Header Ads

Az NXT a WWE legerősebb műsora?

A pletykák szerint a WWE fő Rosterében szereplő sztárok közt hatalmas feszültséget okozott a nem régiben rendezett NXT Takeover ellentmondás nélküli sikere. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem csak a pankrátorok közt érte el ezt a „sikert”
File:Nxt.png

A források szerint a cég feje Mr. McMahon eléggé morcos kedvében van, és ez annak tudható be, hogy az NXT jobb műsorokat ad, és nagyobb érdeklődést kelt, mint a RAW, és a SmackDown együttesen.

Sokan úgy vélik, hogy ez az oka annak, hogy az NXT-s sztárok nagy hátránnyal indulnak már azelőtt, hogy felkerültek volna a nagyokhoz, hiszen az NXT lényege az lenne, hogy a tehetségeket felkészítik a Main Rosterbe való felkerülésre.

Érdekeség, hogy Vince nem hogy örülne az NXT sikerének, hanem inkább úgy véli, hogy az NXT sztárjai csak szimplán túl vannak értékelve. Ez az NXT-sekbe vetett bizalomhiány az ami az eredményezi, hogy Sami Zayn, Adrian Neville a fejlődési centrum útvesztőjében téblábolnak még mindig…

10 megjegyzés:

 1. Na komolyan mondom ez a Vince egy akkora idióta, És igen az NXT a legjobb adás az tuti és nagyon sajnálom, hogy csak 1 órás adás ez. 1 órás az adás és a díca meccsek is hoszabbak mint a 3 órás RAW-n.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én megnéztem pár NXT adást.. Szerintem elképesztően gagyik :D De lehet csak rossz adásokat fogtam ki.
   Azért én maradtam a Raw mellett.
   SD-t minek emlegetik? Az a Raw 2 , nincs neki főöve mint a WHC annó.
   Pedig csak azt kéne... Sokat változtatna a helyzeten ha 2 főöv 2 brand és több pankrátor lenne a WWE-ben
   Lassan talán majd beismerik, hogy szar ötlet volt eltűntetni

   Törlés
  2. Persze hogy szar ötlet volt eltüntetni nem is tudom minek csinálták. Lehet azért nem tetszett az NXT adás mert nagyon nem ismersz ott senkit? vagy ha ismersz akkor nem szóltam semmit.
   Én majdnem 1 éve nézem az nxt-t és szerintem nagyon jü csak rövid.

   Törlés
  3. Ez igaz, nem igazán ismerem a szereplőket bár sikerült nagyjából levágni ki heel ki face meg ki hogy mit csinál. Nem vagyok olyan rossz angolból. Számomra tényleg gagyi volt. De nyilván szarul válogattam akkor, ezután majd jobban odafigyelek és megnézek minden adást.
   Amúgy az ilyen Total divas meg ilyen homárságok azok mik? Valóságshowk?

   Törlés
  4. Szerintem simán elkezdheted nézni az NXT-t elég jók az adások. A total divas meg kb olyan mint a éjjel nappal marhaság meg a édes élet kb ezekhez tudom hasonlítani. Engem az ilyen adások nem nagyon érdekelnek de ha te szereted őket akkor a Total divas a te műsorod is lehet.

   Törlés
  5. A lóóóóf...pikulát :D Utálom az ilyen mocskos szenny tudatmódositó sz@rságokat :D

   Törlés
  6. Helyes :D nincs is semmi érdekes szerintem az ilyen műsorokban, de attol függetlenül ismerek elég sok embert aki szereti ezeket a .... adásokat.

   Törlés
 2. Inkább a RAW/SD-ket kéne felkészíteni nem a NXT-ket.

  VálaszTörlés
 3. Nem meglepő ez a reakció Vince-től. Annak idején az ECW és a SmacDown sikereinél is morcos volt.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.