Header Ads

A The Dudley Boys a Royal Rumble Match-en!?

A WWE híres arról, hogy meglepetés vendégeket rak be a Royal Rumble meccsbe. Ezek lehetnek legendák vagy éppen a távollétükről visszatérő sztárok.
Team 3D 
Legyünk őszinték, ez a Rumble legnagyobb izgalom faktora, hogy a számláló elindulásakor ki lesz az akit meglátunk a bejáratnál. Idén a legtöbbet emlegetett nevek Sheamus, Randy Orton, DDP, RVD, stb…stb.

Habár a két név akikkel úgy számoltunk, hogy soha többet látjuk a WWE berkeiben Bubba Ray és D-Von Dudley, vagy ahogy a TNA-sek ismerik őket Devon és Bully Ray. Ha Tag Team birkózásról van szó akkor a leckekönyv borítójára kerülhetnének.

A páros közel egy évtizedet töltött el a WWE-ben mielőtt a TNA-hez igazoltak, ám mindketten a WWE-t tartották az igazi otthonuknak. Bully Ray még mikor a TNA World Champion akkor is arról beszélt, hogy ha Vince hívná, már másnap munkába állna.

A Daily Wrestling News információi alapján a páros tárgyalásokat folytat a WWE-vel ámbár semmi sem biztos sokan a Rumble meccsre várják vissza őket.

Még semmi sincs kőbe vésve de a visszatérésre nagy esély van. Ha minden jól megy legendaszerződést kapnak, és nagy eséllyel a WWE-nek képezhetnének ki Tag Team csapatokat, amire a szervezetnek égető szüksége lenne.

8 megjegyzés:

 1. ''. Ha minden jól megy legendaszerződést kapnak, és nagy eséllyel a WWE-nek képezhetnének ki Tag Team csapatokat'' Ergo akkor ők csak tanárként jönnének vissza sem pedig in ring meccseket csinálni? :'(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Azért 1-2 meccset szerintem elvállalnának,úgy mint a DX,segítenék a fiatalok "pusholását". :)

   Törlés
 2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 3. És, hogy akarnának visszahozni egy Rumble keretein belül egy Tag-Team-et?

  VálaszTörlés
 4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 5. Válaszok
  1. Nincsenek? Mondjuk igaz, hogy mostanában nem követem az Impactet.

   Törlés
  2. Ha jol tudom lejart a szerzodesuk de igaz en se neztem egy ket honapja az impact-ot interneten olvastam

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.