Header Ads

Új Tag-Team bajnokok! *SPOILER*

Miz és Mizdow megvédeni kényszerültek a Tag-Team bajnoki címüket a Raw-on, és kikaptak! De hogy kik az új Tag-Team bajnokok?

Az USO-tesók!

7 megjegyzés:

 1. ISTENEEEEEEM!!! MIÉRT ISTENEM MIÉRT? Már megint ezek a barmok........-,-

  VálaszTörlés
 2. Remélem ezt azért csinálták, hogy az Ascension szépen elvegye tőlük az öveket, de ha nem akkor bekaphatják mivel ezek az usok nagyon unalmasak már.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ascension nem kapott valami nagy reakciót,sőt szinte semmit,és ez az előadásukon is látszott,kell nekik még idő még megszokják hogy nem ugyan az a közönség minden héten,plusz a RAW közönsége közel sincs olyan jó mint az NXTé.. nézd csak meg épp mit csinálnak azok az NXTsek akik feljöttek ... Bo Dallas....Big E...Paige ..Emma.. semmit, nem tud velük semmit kezdeni a WWE, gyorsan kapna kegy övet ,vagy övesélyt és utána kuka,mert találnak helyette egy visszatérőt,vagy valaki jelenlegit. én mint NXT rajongó nem örülök hogy feljöttek,főleg nem úgy hogy most kaptak ki Hitaniéktól,és semmi revansuk nem volt..

   Törlés
  2. Persze a Raw közönsége az NXT-hez képest egy nagy te is tudod mi. Én majnem 1 éve nézem az nxt-t és teljesen egyetértek veled, hogy akik felkerülnek azok szépen lassan el is tünnek, pedig mennyi tehetség van ott akik simán lehetnének main eventerek is a Raw/SD-n is. Egyik személyes kedvencem Sami. Azzal a Baronnal kapcsolatban meg már most olyan érzésem van, hogy ő tuti fel fog jönni bár kitudja.

   Törlés
  3. Baron Corbinra gondolsz? a leghosszabb meccse körülbelül 1,5 perc volt,ezt nem tudnák hitelessé tenni ha csak nem futtatnának megint olyan buta sorozatot mint Rybackel hogy noname, indy pankrátorok ellen tolják PPV-ken. Maradjon még csak,kell neki valami feud majd.

   Törlés
  4. Jaja rá gondoltam és én se tartom még sokra csak valahogy a kinézet, meg ez az egsészből nekem ez jött le idáig. + szerintem vince-nek ő az 'esete'. Másrészről Bullal ő most el lesz egy darabig.

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.