Header Ads

További hírek CM Punk UFC-be való szerződéséről!

Mint arról korábban beszámoltunk, CM Punk a WWE egykori sztárja, szerződést kötött a UFC-vel. A hírről maga a UFC számolt be, szombat este. 


Punk még januárban hagyta el a szervezetet, mert nem találta meg Vince McMahon-nel a közös hangot. Arról, hogy Punk visszatér a WWE-be sokat lehetett olvasni, ám az már így elég valószínű, hogy egyhamar nem fog.

Arról azonban, hogy a Hangtalanok Hangja a UFC-be igazol, már olvashattunk pár pletykát. Az köztudott volt, hogy Punk UFC rajongó volt, és most úgy mint korábban más pankrátorok is (Pl. Brock Lesnar) most ki szeretné próbálni magát az igazi bunyóban is. Punk 2015-ben fog debütálni a szervezetben, és Middleweight, illetve Welterweight súlykategóriában fog küzdeni.

Ezek mellett, a szervezet tudja, hogy Punk már régen nem szállt ringbe, és még a UFC-ben sosem lépett fel, ezért nem akarják, hogy első meccsén szétverjék. Punk debütálása egy kezdő ellen fog megtörténni, viszont kíváncsiak lehetünk arra, hogy sokak kedvence hogyan áll helyt a valós bunyóban! CM Punk neve a UFC-ben "Phil "CM Punk" Brooks" lesz.

18 megjegyzés:

 1. Jobban hangzana csak simán a CM Punk de mindegy is azért szurkolok neki. Így viszont aki hitt még abban, hogy visszajön, mostmár azok is beláthatják hogy tuti nem fog.
  Egyébként lehet tudni, hogy pontosan mikor lesz a meccse?

  VálaszTörlés
 2. Én nem értem miért kell mindenkinek egyből a nagy kutyáknál kezdeni?Az UFC-ben vannak a legkeményebb harcosok,aki ott akarja kezdeni a bunyót annak valószínűleg eléggé rövid idejű karrierje lesz az UFC-ben

  Brock Lesnar-nek is az volt az egyik legnagyobb hibája hogy egyből bevetette magát a legmélyebb vízbe mindenféle tapasztalat nélkül.Talán ha előbb más szervezetnél próbálkozott volna és szerzett volna tapasztalatot akkor nem lett volna ilyen csúf UFC karrierje

  Punk-nál is ez lesz.A legtöbb UFC harcos szerzett már elég tapasztalatot korábbi szervezeteknél,ez nem úgy megy hogy na én eldöntöm hogy én vagyok a kemény jani mert behúztam egyet az egyik szurkolónak azt megyek szétverni mindenkit az UFC-ben.Itt vissza is ütnek elég keményen.Miért nem csinálják azt mint Bobby Lashley,az legalább szépen lassan építgeti a karrierjét aki mostanra már szerzett tapasztalatot ebben a sportban

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Punk 36 éves. Nem igazán van már ideje építgetni szép lassan a karrierét.

   Törlés
  2. Majd elválik mi lesz belőle, Punknak van UFC-s ismerőse,többnek segít edzeni,és több olyan edző edzi őt mint aki UFC harcosokat is. Lesnar ért el eredményeket,szóval őt nem lehet idesorolni,Batista volt az aki csak pontozással bírt legyőzni egy amatőrt,majd azt mondta na elég volt. Punknál ettől nem tartok,küzdeni fog ő,legalábbis ha nem változott a habitusa mióta elment a WWE-től.

   Törlés
  3. Eléggé érződik, hogy leszarja az mma karriert, a UFC meg jól jár a sok pénzel mait hozni fog nekik Punk. Semmi esélye nem lesz a UFC top10 ellen, és még leeht így is nagyon keveset mondtam. Még talán a Bellator top10 ben sem állná meg a helyét...

   De azért ennek is meg van az előnye, mert így legalább sokan rádöbbennek, hogy ez nem úgy megy, hogy gondol valaki egyet és akkor mma zik... Brock Lesnar bukása egy szánalmasan gyenge nehézsúlyú mezőnyben nem volt elég, Batista még nagyobb bukása sem, akkor majd a mostani legnagyobb pankrátor Punk bukása talán elég lesz.
   Kimbo Slice is jól ráfázott ezzel a történettel, pedig ő legalább bunyózgatott a hátsó kertekben :D Aztán sok bokszoló is csúnyán bebukott már, ideje lesz ha a pankrátorok meg a rajongók is meg tudják különböztetni a dolgokat.
   Aztán lehet ilyen-olyan birkózó Lesnar is megérezte mikor jöttek a pofonok meg a könyökösök és úgy már nem tetszett a dolog, és nem is volt egyszerű... De majd meglátjuk.

   Törlés
  4. Állítólag Punk-nak van kempos és BJJ-s háttere,majd meglátjuk hogy mennyire válik ez előnyére

   Lesnarre visszatérve sokan azzal jönnek hogy ő milyen jó harcos volt merthogy a HW övet birtokolta stb Na mármost kicsit sem túlzok azzal ha azt mondom hogy akkoriban a HW öv semmit sem ért

   Lesnarnek nem is kellett felküzdenie magát a ranglétrán ahhoz hogy küzdhessen az övért,ő két meccs után megkapta a lehetőséget (ráadásul úgy hogy az egyik harcot elveszítette) csak azért mert a WWE-ből jött.Ez szerintem teljesen logikátlan és tiszteletlenség volt a többi harcossal szemben.Megértem ha egy Overeem egyből kap öv mérközést de Lesnar?Kész vicc az egész.Ráadásul egy majdnem 50 éves öregembert vert el ami azért valljuk be nem nagy szám

   Valljuk be,Lesnar mint harcos nem nagy szám.Csak egy nagy szerencséje van,hogy nagy darab és erős így sok mindenkit le tud vinni a földre és ott eltudja őket intézni.De tényleg csak ennyit tud.Leviszi az ellenfelet a földre,a nagy bálna testével rátehénkedik azt kész,az ellenfele megse tud mozdulni.Ha box-ról vagy kickbox-ról lenne szó akkor merem állítani hogy még az amatőrök is megtudnák verni.Akik tudják hogyan kell verekedni azok is megtudnák verni Lesnart,csak minél hamarabb ki kell ütni mert ha egyszer levisz valakit a földre az nem valószínű hogy kitud szabadulni a bálna teste alól

   Szóval csak azért mert bajnok volt nem tartom jó harcosnak.Az igazi profik könnyen elintézik mert tudják mit kell csinálni ilyen harcosok ellen,de mondom box vagy kick box szabályoknál nagyon sokan képesek lennének elverni mert álló helyzetben nem nagyon hatékony

   Törlés
  5. megint megy az okoskodás :D :D
   érdekes vélemények :D
   Összegezve: UFC HW öv semmit nem ért 2008ban és Randy couture az öregembertől elvenni gyerekjáték.

   Törlés
 3. Én nem követem nyomon a UFC-t, úgyhogy valaki meg mondaná nekem hogy Brock pontosan mennyi ideig is volt ott meg milyen sikerei voltak meg egyáltalán mért hagyta abba?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. 3 évig volt a UFC-be Lesnar. Megszerezte a nehézsúlyú övet az akkor már 45 éves Randy Couture ellen. Ő onnan lehet ismerős, hogy az expendables filmekben ő Toll Road a "karfiolfülű". Legyőzte az őt korábban legyőző Frank Mirt, majd Shane Carwin ellen már szerintem eléggé rezgett a léc. Azt mondjuk nem árt Lesnarról tudni baromi jó amatőr birkozó volt: 106-5-ös rekord (wiki) elég kemény azért.
   Aztán jött Cain Velasquez és elkente Lesnart rendesen és elvette az övet, következő meccsen pedig Alistair Overeem zúzta be. Ezek után szállt ki az UFC-ből.

   Törlés
  2. Aha köszi a választ :D amugy gondoltam, hogy valami ilyesmi vezethetett ahhoz, hogy kilépjen.

   Törlés
 4. Én nem nagyon nézem az UFC-t, nem is értek hozzá. Azért gondolom csak fel tudja venni a kesztyűt hasonló kaliberű ellenfelekkel. Főleg ha van ismeretsége és edzeget is velük ahogy StraightEdgeGuy írta. Kíváncsi vagyok rá mit tud majd produkálni.

  VálaszTörlés
 5. http://www.kayfabenews.com/punk-quits-ufc/
  Most ez komoly vagy valakinek jókedve van?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
 6. Szerintem ez olyan Batistás UFC futás lesz.

  VálaszTörlés
 7. WWE nem vitte túlzásba, 1 egész sort írtak neki , és nem is CM Punknak írják :D Szánalmasak

  http://www.wwe.com/inside/wwe-wishes-phil-brooks-aka-cm-punk-the-best-of-luck-in-his-newest-endeavor-26892375

  VálaszTörlés
 8. Punkot ott szétfogják szedni. A UFC nem mü bunyó! Ott Vérre megy a játék. De azért sok sikert neki.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.