Header Ads

Többen is megsérültek a TLC gálán!

A TLC féktelen brutalitása sérülések sorához vezetett vasárnap este.

Luke Harpernek és Dolph Zigglernek is kezelésre volt szüksége az Interkontinentális bajnoki címért zajló Ladder meccsük után. Harper öt kapcsot kapott a halántékába, miután csúnyán nekiütközött egy létrának. Zigglernek is egy vágás keletkezett a fején de neki szerencsére elég volt a kötszer, nem kelletek kapcsok.

A 2014-es Diva of the year-Slammy győztes AJ Lee is ápolásra szorult a tegnap este a Nikki Bella elleni meccse után. Nikki Bella amikor a bíró nem figyelt, egy spray-vel AJ szemébe fújt.

"AJ kötőhártya-gyulladást szenvedett"-mondta Dr. Stephen Daquino, a WWE orvosa a WWE.com-nak. "Ki tudtuk mosni a szemét egy sóoldattal, mielőtt nagyobb baj történt volna".

4 megjegyzés:

 1. Szarkazmus ON: Mi a fene? Vince ilyenkor hol van a gyerekbarát politikával?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mi köze a kettőnek egymáshoz? o.O

   Törlés
  2. Az, hogy a PG Era ugye gyerekbarát korszak.

   Ez annyit takar, hogy Nincs Vér és nincs Brutális Erőszak.
   Ehhez képest a TLC egy Attitude Erába illő gála volt. Én kifejezetten élveztem több jelenetet is. Meglepően jó volt a TLC most.

   Törlés
 2. Egyértelmű, hogy melyik meccs "lopta el a show-t" és az is hogy Ziggler-é meg Rollins-é a "jövő". Reignst meg nem bírom... nem tudom mit szeretnek annyira benne az emberek,mondjuk ki, hogy a ringbe annyira nem jó, és a mikrofonnal sem...

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.