Header Ads

Ryback tervek!

Az elsődleges tervek szerint a WWE vezetői komolyan fontolóra vettek egy Triple H vs Ryback meccsetazok után, hogy hevesebb összetűzésbe kerültek a TVs adásokon! 

A terv szerint a meccset a Royal Rumble-re tervezték, ami felépített volna egy nagy meccset Ryback-nek a Wresltemania 31-re. 

Ám most úgy tűnik, hogy ezt a tervek egy mozdulattal törölték is. A források szerint a vezetők elhidegültek az ötlettől miután Ryback Cesaro elleni meccse nem részesült jó fogadtatásban. 

15 megjegyzés:

 1. Ezek most ennyire gyökerek vagy mivan? Ryback vs Triple H meccs kurvajó lenne. A Ryback vs Cesaro meccs meg azért volt olyan mert már fasza kivan mindenkivel hogy Cesaro jobbolkodik miközben az összes meccse kimagaslóan jobb mint amit egy raw maint eventjeként szerepel egy 20. Cena-Kane stb.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kibaszottul imádom a Magyar Pankrátor rajongói közösséget!!!!! Remélem te kimész a Magyar adásra ha má' nekem nem jutott hely. És az a jó, hogy itt nálunk Európában rengetegen gondolkodnak így! Na bezzeg az indiai meg amerikai Sport Enterainment fanok........ Pffffff

   Törlés
 2. Triple H kivan :)

  https://www.youtube.com/watch?v=YXWTpQO_P-4

  https://www.youtube.com/watch?v=ydG5f-A5sp0

  VálaszTörlés
 3. Idióták.
  Ryback egy remek tehetség,ahogy Cesaro is.
  Most komolyan azért mert egyszer az életben nem éltették 100%-an,el ekarják tőle venni ezt a karriermeghatározó meccset?
  Ott van Cena a fél világ gyűlöli,és ez semmi ahhoz képest ami 7-8 éve volt ahogy meglátták Cenát YOU SUCKS!YOU SUCKS!!
  És most sem kedvelik sokkal jobban,senki sem lehet tökéletes,és ha valaki akkor ezt a wwe nagyon is tudja,Cenát a mai napig utálják,mégis ő a cég arca
  Ezzel szemben Rybacket face,és heel karakterként is egyaránt jól fogadták,csak azért mert egyszer az életben nem kapta meg azt a reakciót amit vártak,még megérdemli azt a meccset,pláne hogy nem reagáltak rá rosszul csak "nem elég jól".
  Idióták mind egytől egyig.
  Na és ott van Cesaro.
  Egy remek,tehetséges,izgalmas pankrátor.
  Nagy jövője lehetett volna face karakterként,de még Heyman Guy ként is,de hála a wwe nek két szék közül a pad alá esett,jobbert csináltak belőle,törölközőt nyomtak a fejére,minden lehetséges módon megalázták,de a rajongók még ennek ellenére sem fordultak el tőle!
  Innen látszik milyen benyomást tett rájuk Cesaro,és innen látszik,hogy milyen jó!
  Esküszöm HHH-t leszámítva senkinek nincs épkézláb ötlete a WWE-ben,na jó az övek egyesítése valóban hülyeség volt,de ezt leszámítva remek döntései vannak.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én például máig nagyon nagy baromságnak tartom, hogy egyesítették az öveket.. Addig se volt sok meccs PPV-n, de azért egyesíteni az öveket, mert nyomorék Del Rio-val nyomatták 1 évig és elveszítette az értékét, azért nem kellett volna. Ryback meg legalább annyira megérdemelne egy Push-t, mint Cena amilyet kap folyamatosan. Engem mindig is Goldberg-re emlékeztetett.

   Törlés
  2. Tényleg Ryback olyan tehetséges, hogy tavaly megkapta az év legtúlértékeltebb wrestlere díjat...

   Törlés
  3. Amúgy meg Cena hozzá a legtöbb pénzt, jó hogy nyomják, ember...

   Törlés
  4. Szerinted Cena hogy kezdte ember?

   Törlés
  5. Ő sem tízen hányszoros bajnokként debütált,sőt az elején kifejezetten midcarder volt,mint mindenki más 2 év után kapta az első wwe címét,és innen kezdett feljebb mászni a ranglétrán,és innentől kezdve kezdett pénzt hozni,így volt ezzel Randy is,Batista is,HHH-is,Punk is,és minden nagy név így kezdte,és hiszed vagy sem idővel Ryback neve is bekerülhet a nagyok közé,ahogy Seth Rollinsé is,Roman Reignsé is,és igen Daniel Bryané is(bár az övé már ott van).

   Törlés
  6. És túlértékelt?
   Tavaly nemhogy túlértékelt nem volt,a jobberek jobberét csinálták belőle,RybAxel viccnek is rossz.

   Törlés
 4. Hihetetlen hogy mennyire vakok a WWE-nél... Nem észrevenni, hogy igenis van lehetőség ebben a Ryback gyerekben...Nyugodtan el lehetne indítani ezt a feud-ot Triple H-el...végre nem Supercena folyna a csapból is.. Én még azt is el tudnám képzelni, hogy Ryback mellé beállítani Stinget, mint amolyan "mentort".. Végre lenne egy értelmes párosítás, mert már tényleg baromi unalmas a 32. Cena-Lesnar meccs.. Cesaro jobberkedése meg komolyan szégyenletes... fizikailag és technikailag is az egyik legjobb pankrátor a mostani roosterben, sokkal többre hívatott mint amit jelenleg végeztetnek vele.. Azért ez is nevetséges...nem is olyan nagyon régen, magabiztosan birtokolta a US övet, sorba elvert mindenkit, aztán bumm elvették tőle.. jobberkedés.. aztán a WM-en megnyerte a mini rumblet, a végén igen emlékezetesen kiszórva Big Showt, aztán megint hova leépítették a karakterét.. komolyan mintha vakok és szellemi fogyatékosok ülnének a WWE vezetőségében. Nem észrevenni, hogy mind a két srác sokkal többre hívatott...nevetséges...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A Sting meg Ryback párosítás nem lenne rossz, hiszen Stinget már láttuk ilyen "öltönyös" szerepben is. Cesarónak meg kinéznék akár egy face turnt is, hogy utána megveri Lesnart. Egyébként már semmin nem lepődök meg, mióta Drew McIntyre-t berakták jobbernek (aztán ki is rúgták, de persze Batista az kellett).

   Törlés
 5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 6. Ezek teljesen nem normálisak. Mindig háttérbe szorítják Rybacket, mikor sokkal változatosabb lenne, mint ezek a már végletekig egyhangú mérkőzések. Ryback vs Lesnar, Cesaro vs Lesnar, The Rock vs Lesnar meccseket az embereknek. Mark Henry-t nyomatják még mindig, aki egy unalmas, nagyképű, lomha pankrátor, csak ide-oda lépeget a ringbe, de neki adnak meccseket, Wayettéknél is Brayen kivül a Harper meg Eric idegesítőek már nagyon. Remélem ezen véleményemmel nem vagyok egyedül, és áprilisban végre élőbe is láthatom ezeket a hegyomlásokat! :)

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.