Header Ads

Ki lehet a következő top babyface?

Az eddigi tervek szerint a WWE Roman Reigns-sel akarta megnyeretni a Royal Rumble-t, hogy aztán a WM 31-en legyőzze Brock Lesnart, és ezzel ő legyen a bajnok, ám ez a terv lehet hogy már nem áll olyan biztos lábakon?

A kritikusok attól tartanak, hogy Reigns-nek még mindig többet kéne tennie azért hogy fontolóra vegyék, hogy ekkora push-t kapjon, beleértve, hogy javítania kellene a promo készségén és persze a hosszabb meccseken is jobban kellene teljesítenie. A WWE-nek mindenképp szüksége lenne egy új top babyface-re, és a legesélyesebb erre a szerepre úgy tűnik hogy még így is Reigns. Más nevek erre a szerepre mint például Daniel Bryan vagy Randy Orton is megfontolóra kerültek, de Orton nem egy "új csillag", Bryan meg közel sem kész arra, hogy visszajöjjön.

Reigns után Dean Ambrose a következő a sorban az erre a szerepre "pályázok"  közül. Az tény és való hogy Dean-nek jobb az in-ring-je és jobb promokat is ad, csakhogy ő nem az a "top WWE-sztár alkat". Reigns és Ambrose cuccait is viszik mint a cukrot, a Lunatic Fringe új kapucnis pulóveréből adták el a legtöbbet Hálaadás napján, ettől függetlenül még mindig úgy néz ki hogy Reigns lehet az új top babyface.

14 megjegyzés:

 1. Dean az olyan Badass gyerek, ép ezért jó szerintem. Roman meg nemtom,valahogy nem tudom elképzelni mint bajnok.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Reigns még nem nőtte túl magát ezen a 2000-es évek Batista, J.Cena ringtudásán, de hidd el idővel megmutatkozik, hogy milyen tehetséges csak se a WWE nem azt akarja hogy mi igazi pankrációt nézzünk se azt hogy Reigns igazi pankrációt csináljon a ringbe e ezt a clothesline, punch, clothes line, punch mizériát. Vincét meg rágja meg a rák a "top csillag+ szarságával együtt! Huntert az elnöki székébe a WWE-nek.

   Törlés
  2. Ja és ég egy valami: DEAN MOTHERFUCKIN' AMBRUSE RULES!

   Törlés
 2. Ambrosenak jobb az in-ringje, jól bánik a mikrofonnal, övé volt az év feudja, van karizmája...
  Vince: Leszarom, menjen a push Reignsnek.
  Vince fucking logic

  VálaszTörlés
 3. Mindenkinek vannak hibái,én kedvelem Reignst.
  Bár elég kevés mozdulatot használ,és nem beszél túl sokat,de nekem valamiért szimpatikus,az év sztárja(bár ez nyilván a miatt van hogy Cenat csináltak belőle)nem tudom miért,de Edge re emlékeztet,nem értem miért mondják rá hogy Batista utánzata,szerintem egyáltalán nem hasonlít rá.
  Deanről meg annyit,hogy ő nem lesz main eventer,örülök ha fenn tud maradni egy stabil midcarder szinten.
  Hiába ő a Shieldben volt a csúcson,ők 3-an egyek voltak,és sajnos a szétválás neki kedvezett a legkevésbé,a wwe-t elvakítja Roman,és Seth,Deannel nem is törődnek,pedig ő is van olyan jó,mint a másik 2.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. De Cena-val szemben Reignsben meg van a ringbeli tehetség. Csak a WWE szerint a tehetség csak a méretben meg az erőben keresendő.

   Törlés
  2. Fordítva. Cena-ban van tehetség, csak nem alkalmazhatja.

   Törlés
 4. sztem Dean-el is törődnek és nem mid-carder lesz, ez bizonyítja a legutóbbi feudja is ami main event volt a tlc-n és nem rollins - cena colt.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Egy tét nélküli meccs volt,és vesztett is,ha Lesnar elvállalja,hogy megvédi a címet Cena ellen,akkor az lett volna a főmeccs,attól hogy vívott egy tét nélküli főmeccset,amin kikap még nem lesz main eventer,ő egy erős midcartder,legalábbis a szememben nem több,de remélem ez a jövőben változni fog,bár nem hiszem.

   Törlés
 5. Roman tud jó meccset nyomni, de csak olyanokkal aki kb. az ő szintjén van (2-3 mozdulat azt csá). John Cena például jó lenne, még talán Big Show is. Highflyer pankrátorokkal nem szabad összereszteni mert észrevehető hogy mennyire unalmas Roman egy Dolph mellett például.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. És vagy Seth ellen. Az a baj, hogy Roman jellenleg a '05-ös Batista vagy '08-as Triple H szintjén van ringben, de ez még változhat, nekem nagyobb bajom, hogy az ilyenekből lesznek később az ásók.

   Törlés
 6. ez nemtartozik ide demár nagyon elegem van ebből az orosz r*bancból ! és most nem Lana-ra gondolok

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én egy Cena VS Reigns mentőautó meccset szeretnék látni a WM 31. en.

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.