Header Ads

Megvan ki lesz CM Punk első ellenfele a UFC-ben!

A UFC váltósúlyú harcosa Cathal Pendred a Twitter oldalán azt írta, hogy ő lesz CM Punk első ellenfele a UFC-ben!

http://media.ufc.tv/fighter_images/Cathal_Pendred/CathalPendred_Headshot.png

CM Punk és Cathal Pendred mérkőzésére majd 2015 elején fog sor kerülni a UFC gáláján, ahol a tervek szerint CM Punk meccse nem a főesemény lesz, csupán a társ főesemény, azonban a UFC így is azt várja, hogy az ő neve miatt nézettségi rekordok dőljenek meg!

Cathal Pendred azt is megjegyezte, hogy rendkívül szerencsés, hogy ő küzdhet majd meg CM Punk ellen, mivel így neki is kijár majd a rivaldafényből, ahol megmutathatja magát!

Cathal Pendred jelenleg 27 éves, utoljára idén októberében lépett szorítóba, karrierje során pedig 15 győzelme, 2 veresége és 1 döntetlen mérkőzése van!

12 megjegyzés:

 1. Szeretem Punkot, elhiszem, hogy tehetséges, de nekem még mindig nem áll össze ez a UFC dolog.
  Nem tudom elhinni, hogy jó és eredményes harcos tudna lenni. De ha jobban belegondolunk minden adott hozzá, gyors, hajlékony, kitartó és jó kondiban van/lesz.

  VálaszTörlés
 2. Most ez komoly? :D :D :D :D :D :D :D

  15 győzelem és 2 vereség????? Nem azt mondták hogy egy KEZDŐVEL teszik össze hogy ne verjék szét Punk fejét már rögtön az elején? 1000% hogy Punk veszíteni fog,ha mégse akkor lefogják fizetni a csávót hogy veszítsen Punk ellen

  VálaszTörlés
 3. Nem tűnik kezdőnek bár én nemértek a UFC-hoz de gondlom akinek ilyen a mérlege az már nem számít annak.

  VálaszTörlés
 4. Elég brutális arcszerkezete van a srácnak :D 15 győzelem, 2 vereség? Hát nagyon kezdőnek tűnik..

  VálaszTörlés
 5. Jobb is így, f#sznak sem hiányzik, hogy kezdő szerencsétleneket kipontozzon a földön a birkózó tudása miatt és ezt keljen hypolni éveken át. Már így is kivan a péló a sok unalmas meccsel.

  VálaszTörlés
 6. Ez a csavo ugy szet veri Punk-ot hogy lapattal kel felkaparni

  VálaszTörlés
 7. Én ezt nem értem. Most az hogy valaki pankrátorkodik miért jogosítja fel hogy MMA-zzon? Én kempozok és WWE rajongó is vagyok, de a kettőnek nem sok köze van egymáshoz. Imádom a pankrációs és nem szeretem amikor ezt mondják, de ez egy egy kamu bunyó. Most éles bunyóban, ahol van ütés, rúgás, könyöklés, térdelés tiszta erőből és földharc (fojtás, feszítés stb.). Nekem valahogy nem jut el az agyamig hogy egy pankrátor mit tud kezdeni a ketrecben :P :P :P

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem értem ezt a logikát. Attól, hogy direkt úgy ütnek-rúgnak, hogy a lehető legkisebb kárt vigyék be a másiknak, de látványos legyen, akkor már nem is tudnának egy valódit ütni-rúgni vagy egy fojtást megcsinálni? Azért ennyire ne nézzétek már le őket...

   Törlés
  2. Nincsenek lenézve, mert hiába van megrendezve szinte az egész, azért nagyon komoly sportképessségeket igényel a pro wrestling. Amire Kory céloz az az, hogy ezek begyakorolt mozdulatok , amihez a másik fél asszisztál. Nézd meg a Jiu-duo-t, ott is qrva gyorsan megcsinálják a technikákat, de ha küzdelemre kerül a sor max 5%-át tudják a begyakorolt mozdulatoknak eladni. MMA-ban pedig nem fognak neked segíteni abban, hogy valamit látványosan megcsinálj.
   Mondjuk azt én sem értem, miért pont ezt a csávót akarják Punk ellenfelének elsőre. Baromira nem tűnik jó választásnak. Elég szívós, képzett, nem mellesleg, ahogy néztem, marha nagy küzdőszelleme van. Ha vaóban létrejön ez a meccs (Punk érdekében remélem nem elsőre) akkor hamar beárazódik az MMA-ban. Nem kell temetni sem magasztalni, majd kiderül mit tud nyújtani az oktagonban.

   Törlés
  3. Hát egy normálisat ütni rúgni nem biztos... Sok mai nehézsúlyú bokszoló sem tud egy normálisat ütni :D Majd pont egy pankrátor fog...

   Törlés
  4. Én úgy gondolom, hogy mivel a pankrátorok is profi szinten képzett atléták, nem feltétlen gyengébb képességűek mint más látványsport/küzdősport sportolói és nem csak annyit tudnak mint amit látunk tőlük a csodaszép, látványos mozdulatok. Nyilván a begyakorolt mozdulatokat, amihez kell a másik fél, itt nem lehet élesben alkalmazni. Nem gondolnám, hogy 2 perc alatt elintézi egyik a másikat, és lehet hogy mondjuk Punknak gyorsabb reflexei vannak, mint ennek a csávónak, nem tudhatjuk. Az utolsó mondatod a leglényegesebb , én is ahhoz tartom magam :D.

   Törlés
 8. UFC Dana White has said the promotion would match Punk with "a guy who is 1-0, 1-1, 2-1, something like that."

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.