Header Ads

Megvan az első mérkőzés a jövő évi Royal Rumble-re! *SPOILER*

A TLC gála után hivatalosan is bejelentették az első mérkőzést a jövő évi Royal Rumble gálára, amellyel fogja kezdetét venni a Road to WrestleMania!

http://www.wwe.com/f/wysiwyg/image/2014/12/20141214_Rumble_Match_LesnarCena_LIGHT_HP.jpg

A bejelentett mérkőzés a WWE nehézsúlyú világbajnoki címéért fog zajlani, Brock Lesnar ismét ringbe lép, ellenfele pedig ismét az a John Cena lesz, aki a TLC gálán sikeresen legyőzte Seth Rollins-t, így pedig megtartotta az elsőszámú kihívói jogát.

Ezen a mérkőzésen kívül természetesen biztosra vehetjük, hogy a hagyományos Royal Rumble Battle Royal mérkőzés is meg lesz rendezve, azonban azt még nem tudhatjuk biztosra, hogy hány ember és kik fognak azon a mérkőzésen szerepelni!

7 megjegyzés:

 1. Emlékszem annak idején pont ezért hagytam abba a WWE nézését mert ugyanezt csinálták John Cenaval és Randy Ortonnal.Annyira szánalmas hogy ezen már csak nevetni lehet

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. És az a szánalams még ebbe, hogy epic battle-nek harangozzák be ezeket a Brock-Cena meccseket.

   Törlés
 2. Most biztosan vesziteni fog Brock. Sajnos . . .

  VálaszTörlés
 3. Amúgy az TLC-n reklámozták a Royal Rumble úgy is, mint a 30 fős meccs, szóval 30 fős lesz :D

  VálaszTörlés
 4. Érzésem szerint,és több hihetőbb forrás szerint is nem lesz Lesnar bajnok a Manian,összefogja most hozni a WWE a The Shield Main Eventet. Ami nem rossz,mert mostanában azért valljuk be, HIAC óta figyelnek a Mai Eventre hogy ne Cenaról szóljon. TLC-n is tetszett hogy Deanék maradtak utolsónak, az meg mekkorát ütne ha a WM 31-en is ők Main Eventelnék,annyi hogy Reigns győzelme 100%,ami valószínűleg kialakítja majd a Cena II. dolgot nála is :D Viszont ha a WrestlingTalkTV nem téved,és ritkán szoktak,addigra vagy azután fog Heel turn-t kapni Reigns. Na majd meglátjuk,mindenesetre ha a Royal Rumblen tényleg lesz Cash In akkor jó kis WM lesz ez.

  VálaszTörlés
 5. Remelem Sting kap szerepet a Royal-on

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.