Header Ads

Már biztos, hogy jövőre nem lesz Elimination Chamber gála!

A WWE.com-on már megtalálható, a jövő évi PPV gálák neve, és sokak bánatára a Royal Rumble és a Wrestlemania között, nem a jól megszokott Elimination Chamber gála lesz, hanem egy Fast Lane nevű új gála!


Azt, hogy a gálán lesz-e Elimination Chamber mérkőzés, egyelőre nem tudni. Viszont az már biztos, hogy a rajongók nagy része ennek nem örül, hisz az Elimination Chamber az év egyik legizgalmasabb gálája volt, a mindenféleképpen érdekes Elimination Chamber meccsek miatt.

A WWE lehetséges, hogy azt tervezi, hogy valamelyik másik gálára teszi át az Elimination Chamber meccset (erre, a legnagyobb esélye a Battleground-nak van). 

A lépést állítólag azért lépték meg, hogy ennél is kevesebb esély legyen arra, hogy a Royal Rumble és a Wrestlemania között övcsere történjen meg.

15 megjegyzés:

 1. Leveszik az egyik legjobb gálát csak azért, hogy nehogy valami változatosság legyen, és új bajnok szülessen gratula. Nekem mióta nézem a pankrát az az EC tetszett a legjobban amikor Edge elbukta a wwe-t aztán beállt jofi helyére a WHC meccsre és azt megynerte :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Úgy is lesz minimum egy EC meccs minden évebn... Így még jobb is mert legalább meglepetés lesz. Amúgy is nagyon rossz helyen volt az ott a két legnézettebb PPV a RR meg a WM között.

   Törlés
 2. Elméletileg (PWPInsideren volt) nagy Main Eventet akarnak, Ryback Reigns és Cena vs Rollins LESNAR (igen engem is meglepett) és Rusev. Ezzel akarják felépíteni többek között a feudokat,mivel úgy néz ki Lesnar vs Cena lesz a WM-en (nem az övért) Rusev vs Ryback is lesz, Reigns vs Rollins vs Dean pedig majd az övér lesz. De ezek erős pletykák. Ott volt SideNoteban is ,hogy lehet Ryback helyén Shemaus lesz Lesnarkának meg ha nincs kedve elvállalni akkor oda majd Show-t teszik.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én jobban örülnék a wm-en egy lesanr-Jerichonak....mi értelme van tizedjére egy lesanr vs cenának???

   Törlés
  2. Szerintem nem teszik Ryback helyére Sheamust mert Ryback és Rusev ellentét van kibontakozóban de nem spoilerezek

   Törlés
 3. De ennek nuncs ertelme ha az EC helyett mas ppv-lessz akkor ott is megkell vedeni az ovet

  VálaszTörlés
 4. mert nincs hir hogy a smackdown csutortokre koltozik?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. De télleg. A wwe yt csatornáján volt egy promo hogy januártól ez lesz

   Törlés
 5. Animal http://www.wwe.com/shows/smackdown/2014-12-16/wwe-super-smackdown-live-results-26919245/page-2 ez alapjan igen

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Még ha át is költözik majd csak jövőre,és a wwe-t ismerve még meggondolhatják magukat.

   Törlés
 6. De attol ki lehetne irni a tervek a WM-re rengeteg van most meg egy lehetseges koltozest nem irnak ki

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.