Header Ads

Hatalmas visszatérő a Raw-on! *SPOILER*

Egy újabb nagy név tért vissza hétfő este!

A visszatérő nem más mint Brock Lesnar!

A hétfői Raw házigazdája Chris Jericho volt. A Raw elején volt egy kis szóváltás Paul Heyman Y2J között és Jericho úgy döntött hogy el fogja verni Heyman-t, és a nézők dönthetik el hogy milyen meccstípusban. Végül Street fight meccsre került volna sor, csakhogy a megtestesült fenevad megérkezett és egy F5-el leterítette Jericho-t.

A Raw főmérkőzése egy Steel cage meccs volt John Cena és Seth Rollins között. Cena amikor beadta Rollins-nak az AA-t a sarokból és mindketten kiterültek, megszólalt a Next Big Thing és Lesnar Heyman-nel besétált a ketrecbe. A Bestia kiosztott Cena-nak 3 German suplexet és egy F5-öt és így már gyerekjáték volt Seth-nek befejezni a mérkőzést.
Vajon a Royal Rumble-ön is ilyen könnyű dolga lesz?

9 megjegyzés:

 1. Nem tudom hogy mások hogy vannak vele, de engem nagyon zavar, hogy Jericho-t gyakorlatilag belekényszerítik egy ilyen bohócszerepbe... Ennél ő sokkal többet tett le az asztalra és sokkal többet érdemelne, mint amit a WWE az elmúlt egy-két évben eljátszat vele.. A kora miatt meg más elfoglaltságai miatt hamarosan ugyis befejezi a bizniszt, igazán megérdemelne még egy igazán komoly feud-ot... Szánalmas ez a szervezet...SuperCena feudjára Lesnarral meg képesek odatenni az "epic" jelzőt... komolyan kiábrándító..

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. egyáltalán nincs belekényszeritve

   Törlés
  2. Pl. a Fandango elleni WM meccsénél ő akarta hogy veszítsen, hogy segítse Fandango "karrierjét"

   Törlés
  3. Ebben igazatok is van, és azzal én is egyet értek, hogy segíteni akarja a fiatalokat, bár azt mindenki döntse el maga, hogy mit gondol Fandango-ról meg a gimmick-jéről. Én azt nem érzem reálisnak, hogy senki a jelenlegi roosterből, nem képes felvenni a küzdelmet Lesnarral, csak és kizárólag SuperCena. Jericho még mindig a rooster egyik technikailag legképzettebb tagja, mikrofonnal meg messze a legjobb. Többet is érdemelhetett volna mint egy 3 másodperces meccs Lesnarral.. a Bestia sem mindenható.. ha Y2J kikap azt el lehet fogadni, de ne degradálják már le 3 másodpercre... Ezért is tartom szánalmasnak a Lesnar-Cena storyline-t mert úgy próbálják meg beállítani az ő meccsüket mintha ők ketten annyival különbek lennének jelenleg mindenkinél a szervezetnél, hogy senki nem ér fel hozzájuk.. szánalmas ez az epic storyline..

   Törlés
 2. Mekkora vicc, hogy a visszatérő a jelenlegi bajnok:D

  VálaszTörlés
 3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 4. A legenda szerint , ha kimondod Brock Lesnar nevét háromszor a tükör előtt, akkor sem fog megjelenni.

  VálaszTörlés
 5. Ez se a billentyűn nyomja le az F5-öt....

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.