Header Ads

Hatalmas Undertaker Update + Fotó!

Közvetlen hivatkozás a képhez
Lassan ismét elérkeztünk a Road to WrestleMania-hoz, és ilyenkor a legnagyobb kérdést Undertaker szolgáltatja, ám a hírek szerint ha Taker meccset szeretne, de legfőképp vállalni tudja azt egyáltalán a WrestleMania-n, akkor a WWE azt szeretné, ha ez Bray Wyatt ellen történne meg. 

Azóta elkezdett egy fotó terjedni a halott emberről, aki ezt már látta egyből arra gondolhat, hogy egyáltalán semmi esély erre a meccsre.

A WWE, ha nem is jön össze a meccs Bray Wyatt ellen, szeretné, ha Taker mindenképpen részese lenne a show-nak, mivel a hiedelem szerint kereken egy millió dollárt kap a cégtől évente.

Egy biztos, a végső döntés Undertaker kezében van, hogy elég egészségesnek fogja-e magát érezni a Wyatt elleni meccsre. A WWE pedig tartja magát továbbra is ehhez az ötlethez, ezt az is alátámasztja, hogy megnyerte a TLC meccsét vasárnap.

7 megjegyzés:

 1. Most nem azért mondom de mi az már hogy évente csak egyszer jelenik meg és egy millió dollárt kap érte?Míg mások szét dolgozzák magukat és talán ennyit se kapnak évente? (bár nem tudom mennyit keres egy aktív pankrátor)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagy név nagy pénz, kis név kis pénz. Ő is kidolgozta a belét a maga idejébe. Ha azt veszed ennyit fizetnek neki, hogy dobja össze magát és megcsináljon egy WM meccset, amiért megőrülnek a rajongók. Lehet akárhány éves, akármilyen rosszul néz ki, amíg vállalja és megtudja csinálni addig bizony a zsebébe fogják tolni a nagy lóvét. Én nem sajnálom tőle.

   Törlés
  2. az mindegy hogy csak egyszer lép fel de a wwe shopban az ő cuccait nagyon veszik (mer ugye legenda) és ebből egy részt a cég neki ad

   Törlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
  4. Azért kap ennyit,mert 1.már öreg,és ezzel adnak neki némi + motivációt,2.a maga idejében szét dolgozta magát a cégért,és az emberekért,3.szinte az egész wm rá épül,21 egymást követő győzelem,egy élő legenda még szép hogy megfizetik.

   Törlés
  5. Megértem hogy kidolgozta a belét annak idején de azért már megkapta a fizetését.Tökmindegy hogy WM meccs akkor is ez évente csak egy alkalom.Ráadásul ha olyan szar meccsek jönnek össze mint a Lesnar vs Taker WM meccs akkor tényleg kár a gőzért

   Én se sajnálom tőle a pénzt,sőt engem az se érdekelne ha a 100-szorosát keresné,én csak a politikusoktól,bankároktól stb sajnálom a pénzt mert ők semmit sem csinálnak csak lopják az emberektől a pénzt de ez egy másik téma.Csak megjegyeztem hogy sokallom ezt az összeget amire biztosan nagyobb szüksége van a többi aktív pankrátornak

   Mostmár így hogy megtört a streak szerintem nem rá épül a WM.Az embereket már nem fogja úgy érdekelni a WM meccsei mint ezelőtt.Arra én is gondoltam hogy a wwe shopban nagyon veszik az ő cuccait de ennyire?Mertha főként ezért kap ennyi pénzt akkor viszont megértem

   Törlés
 2. Lehet hogy most már nem tudja hozni a régi színvonalt a meccseiben de ha megnézel 1 taker meccset tuti élvezni fogod mert a karaktere eladja.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.