Header Ads

Daniel Bryan nagy bejelentése!

Daniel Bryan a Raw-on nagy bejelentést tett a karrierjével kapcsolatban!


Daniel elmondta, hogy milyen szörnyű volt neki ilyen sokáig otthon, és nem tudott segíteni az Authority kirúgatásában sem. Beszélt arról hogy Edge-nek is nagyon hasonló sérülése volt, és ugye mint tudjuk, neki a karrierjébe került az a sérülés. Még beszélt pár dologról majd kis idő után rátért a lényegre. "A bejelentésem az hogy; a karrieremnek vége?" Nagyon sokan ekkor rákezdtek a NO-chant kiabálására, de egyszer csak Daniel újra a szájához emelte a mikrofont: "NEM! Nem ezt fogom most itt bejelenteni! Kész vagyok harcolni és ott leszek a 2015-ös Royal Rumble meccsen!" 
Ezután Daniel és a közönség is hangos Yes-chantelésbe kezdett.

19 megjegyzés:

 1. Micsoda színvonalas bejelentés. Ilyen szöveget én is írok neki :D Mekkora szégyen ez az egész teeeee....

  VálaszTörlés
 2. Klassz,akkor kecskepipőke megint bajnok lesz a WM-en,grat wwe ezt jól összehoztátok.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Esküszöm kiráz a hideg ahányszor csak ránézek,egy vicc,ahogy kinéz.

   Törlés
  2. Mégvalami.
   A múltkori cikkben ez volt"előreláthatóan nem lesznek:Dean Ambrose, Roman Reigns, Bray Wyatt, Kane, Az Usok, Goldust és Stardust"
   Ezt nem tudom honnan szedtétek,de usoék nemcsak hogy voltak,de ők lettek az új Tag Team bajnokok,Reigns is volt Rollinssal meccselt,és Wyatt is megjelent a kivetítőn.

   Törlés
  3. Előreláthatólag-ra írtam már bocsáss meg...
   Arról meg nem tehetek hogy a WWE mindig az utolsó pillanatban gondolja meg magát.
   Wyatt meg szerinted az arénában volt? Azt már előre felvették.

   Törlés
  4. Nem kötekedni akartam,de gondoltam leírom.
   Bocs ha sértésnek vetted.

   Törlés
 3. Igazából a mondat úgy hangzott: "is my career over" ami egy kérdő mondat, és ezt a költői kérdést válaszolta meg a hatásszünet után, nem pedig tagadta a saját állítását. Elnézést, nem piszkálódni akartam, csak szerintem így jobban is hangzott.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, jogos! Csak fél 6-kor félkómásan már nehéz odafigyelni :D.

   Törlés
 4. Most akkor a Rumble 30 vagy 40 emberes lesz?

  VálaszTörlés
 5. Undorító itt néhány puha pöcs akik azt se tudjak mit írnak 13 éves korukra (Tisztelet a kivételnek)

  Megértem én , hogy gyűlölködtök a karakterén,de egyáltalán bele gondolsz ,hogy ő miért sérült le? Amiatt hogy te otthon tudd élvezni vagy épp veszekedni a kibaszott meccseken. Ne legyetek már ennyire vakok, lehet utálni a karakterét de ilyeneket írni hogy "vonult volna vissza". Mondanám ,hogy gondoljatok bele milyen lehet egy pankrátor élete,de többségben akik ilyeneket írnak meg sem átlagolják azt az IQ szintet amivel ilyenbe már reálisan bele lehet gondolni. Undorító ez az attitűd ...

  Nem vagyok Bryan fan,már csak amiatt is amiért agyon pusholták,de örülök hogy visszatér,mint ember ha valaki követi a dolgait akár csak a podcasteket vagy interjúit lehet rajta látni , hogy jó ember. Érdekes lesz már így a Royal Rumble. Akik annyira biztosak benne hogy ő nyer vagy Reigns annak mondanám, hogy 2 hete körülbelül kijött WrestlingObserven a hír , hogy jelenleg Ziggler van a pakliban a második helyen Reigns mögött, és csak utána következik Bryan. Érdekes kis RR lesz az tuti.

  VálaszTörlés
 6. Érdekes módon bírom ezt a csávót. Nem is tudom miért. Örülök hogy meggyógyult, csak ne legyen agyon pusholva pl. Ryback rovására. Reignsnél viszont biztos jobb. Talán mert neki vannak komoly mozdulatai is nem csak két olyan amit egy laikus is meg tud csinálni :P

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is bírom Bryan-t és szimpatikus is viszont a csöves kinézetén igazán változtathatna. A RR-t meg nagyon várom mindig is a kedvenc meccsem volt az évben ezt várom mindig a legjobban mmég akkor is, amikor előre el lőtték az utobbi években, hogy ki fogja megnyerni azt.

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.